Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code) »

Teknik Servis Takip Programı

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında Teknik Servis Takip Programı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bugün modülüne girip X (kapat) simgesinden çıktığımda yapıyor kilitlenmeyi çıkıştan çıktığımda problem olmuyor. neyse bu da çözülmüş oldu.teşekkür ederim...." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-12-07, 22:59   #126 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.11.05
Nereden: Transilvanya (İzmir)
Resimler: 13
Cevap: Teknik Servis Takip Programı

bugün modülüne girip X (kapat) simgesinden çıktığımda yapıyor kilitlenmeyi çıkıştan çıktığımda problem olmuyor. neyse bu da çözülmüş oldu.teşekkür ederim.

Vurulmuş temiz alnından uzanmış yatıyor. BİR HİLAL UĞRUNA YARAB NE GÜNEŞLER BATIYOR ( *
blaster2005 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 13-12-07, 22:04   #127 (permalink)
Kaptan47
New Member

Katılım tarihi: 13.12.07
Nereden: Tr

bende programı indirdim kurdum ayarları yaptım.daha kullanmadım ama cok güzel programa benziyor.

şimdiden teşkkür eder elinize sağlık.emeği gecenlerden Allah razı olsun
Kaptan47 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 14-12-07, 11:06   #128 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım

programın teknik servis modülünde . dış servis butonu pasif durumda nedendir acaba.

edit: dış servis olayını çözdüm fakat benim burda tahmin ettiğim dış servis bu değildi.şöyleki. mesela bir müşteri aradı "şurdan arıyorum şu arıza var"dedi bu müşterini kaydını yapıp . 1 servis yazdık ve gidilmedi olarak eklendi gittik geldik gidilmedi listesinden düştük ve 1 servis ücreti yazdık bakiyeye.örneğin sonrada, gün sonunda gittiğimiz servisler ve bakiye toplamı. ve gidilmeyip kalan servisler.ayrıca günlük çıkılan servislerin dökümü.bi kaçgün sonra aynı müşteri yine aradı başka bir servis yaptık yine bakiyeye yazdık.vb. bunları görebileceğim bir modül varmı program içerisinde.servis ikaz vs yazıyordu ama ben bulamadım herhalde.

En son blaster2005 tarafından düzenlendi: 14-12-07 saat 11:21
blaster2005 çevrim dışı  
Eski 14-12-07, 11:40   #129 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım

Birde programa girdiğimizde teslim edilmemiş ürün varsa uyarı veriyor. bi önceki cevapta bahsettiğim çıkılmamış servislerdede böyle birşey varsa tam süper olur.
blaster2005 çevrim dışı  
Eski 14-12-07, 14:20   #130 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Alıntı:
blaster2005 tarafından iletildi. Mesajı göster
programın teknik servis modülünde . dış servis butonu pasif durumda nedendir acaba.

edit: dış servis olayını çözdüm fakat benim burda tahmin ettiğim dış servis bu değildi.şöyleki. mesela bir müşteri aradı "şurdan arıyorum şu arıza var"dedi bu müşterini kaydını yapıp . 1 servis yazdık ve gidilmedi olarak eklendi gittik geldik gidilmedi listesinden düştük ve 1 servis ücreti yazdık bakiyeye.örneğin sonrada, gün sonunda gittiğimiz servisler ve bakiye toplamı. ve gidilmeyip kalan servisler.ayrıca günlük çıkılan servislerin dökümü.bi kaçgün sonra aynı müşteri yine aradı başka bir servis yaptık yine bakiyeye yazdık.vb. bunları görebileceğim bir modül varmı program içerisinde.servis ikaz vs yazıyordu ama ben bulamadım herhalde.
Programı yazarken yeteri kadar bilgi toplayamadığım için raporlama kısmı zayıf kalmıştı. O yüzden o tip verilerin raporunu programın bu haliyle alamazsınız maalesef.

Bekleyen işler dediğiniz olayda bu resimdeki gibi bişeyse oda mümkün değil maalesef.

Eski 14-12-07, 17:30   #131 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi. Mesajı göster
Programı yazarken yeteri kadar bilgi toplayamadığım için raporlama kısmı zayıf kalmıştı. O yüzden o tip verilerin raporunu programın bu haliyle alamazsınız maalesef.

Bekleyen işler dediğiniz olayda bu resimdeki gibi bişeyse oda mümkün değil maalesef.
böyle gibi ama daha ziyade benim servisten kastım teknik servise gelen parçanın servisi değil.müşteriye gidilen servisler. örneğin şahıs arıyor "yazıcı yazdırmıyor " diyor ve bunu servis listesine yazıyoruz. gidip problemi hallettikten sonra da bunu servisten düşüyoruz ücreti varsa yazıyoruz verildiyse örneğin 10 ytl verildi verilmediyse 10 ytl bakiyeye eklendi gibisinden.gün sonunda da gidilenler gidilmeyenler.toplanan yada yazılan bakiye. olarak toplam bi döküm. benim demek istediğim buydu. tabi bu şimdi mümkün deil programın yapımı bitmiş. bir final sürümü hazırlığı yapıldığını bilmiyordum. konuya denk gelmemişim.teşekkür ederim.
blaster2005 çevrim dışı  
Eski 31-12-07, 17:02   #132 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Ynt: Cevap: Teknik Servis Takip Programı

RapidShare: 1-Click Webhosting

Gelen yoğun istek üzerine yeni bir program.
Serverayar programı içinde, onunla ağda çalışması için serveri tanıtmanız lazım.
Şimdilik 20 müşteriye kadar izin veriyor. Sormak istediklerinizi programda iletişim kısmındaki mail adresimden sorabilirsiniz.
Kullanıcı adı : admin
şifre : 123
Logoyu programın dizini içindeki logo.bmp dosyasını değiştirerek düzenleyebilirsiniz.

En son yeliz78 tarafından düzenlendi: 31-12-07 saat 17:18

Eski 31-12-07, 18:33   #133 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: Teknik Servis Takip Programı

Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi. Mesajı göster
RapidShare: 1-Click Webhosting

Gelen yoğun istek üzerine yeni bir program.
Serverayar programı içinde, onunla ağda çalışması için serveri tanıtmanız lazım.
Şimdilik 20 müşteriye kadar izin veriyor. Sormak istediklerinizi programda iletişim kısmındaki mail adresimden sorabilirsiniz.
Kullanıcı adı : admin
şifre : 123
Logoyu programın dizini içindeki logo.bmp dosyasını değiştirerek düzenleyebilirsiniz.
Teşekkürler deniycem.
blaster2005 çevrim dışı  
Eski 01-01-08, 21:37   #134 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Teknik Servis Takip Programı

Programı açtığımızda üst kısımda demo yazıyor. programı nasıl tam sürüm yapabilirz.ücret ödememizmi gerekiyor acaba.
blaster2005 çevrim dışı  
Eski 02-01-08, 23:25   #135 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

Katılım tarihi: 14.10.06
Thumbs up Ynt: Teknik Servis Takip Programı

Alıntı:
blaster2005 tarafından iletildi. Mesajı göster
Programı açtığımızda üst kısımda demo yazıyor. programı nasıl tam sürüm yapabilirz.ücret ödememizmi gerekiyor acaba.
programın alt kısmında iletişim bilgisi var kardeş ben deniyorum programı süper valla
ata76 çevrim dışı  
Eski 02-01-08, 23:31   #136 (permalink)
GhostMan
Cool Member

GhostMan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.05

@yeliz hnm... (:
programı baya bi geliştirmişsiniz. bende bunun ilk ver. war. ver:1.0.0.0 sanırım
upgrate modulude geliştirdinizmi yoksa kaldırıp yuklememmi lazım....
GhostMan çevrim dışı  
Eski 02-01-08, 23:38   #137 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

kardeş yeliz hanım yeniden yaptı bu programı eskisiyle bi alakası yok makinende firebird kurulus ise linkdeki servsoft klasörünü direk c ye at çalıştır ağda kullanmak için ayarları şu an tam bilmiyorum ağda kullanma işini yeliz hanıma sorabilirsin
ata76 çevrim dışı  
Eski 03-01-08, 09:19   #138 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Şşşş tükanın önünü kapatmayın.

Eski 03-01-08, 15:06   #139 (permalink)
GhostMan
Cool Member

GhostMan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.05

kolay gelsin iyi çalışma gölge yapmayılım....

En son GhostMan tarafından düzenlendi: 03-01-08 saat 15:28
GhostMan çevrim dışı  
Eski 03-01-08, 16:12   #140 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

LÜTFEN EMEĞE SAYGI
ata76 çevrim dışı  
Eski 06-01-08, 23:43   #141 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

programı kullanan varmı arkadaşlar ben kullanıyorum fikirlerinizi almak isterim hata veya eksik varsa yeliz hanıma söyleyelim ben şimdilik bulduklarımı bildirdim sizde bildirirseniz iyi olur bence
ata76 çevrim dışı  
Eski 07-01-08, 02:27   #142 (permalink)
cankattech
Senior Member

cankattech Avatar

Katılım tarihi: 03.01.08
Nereden: antalya

çok güzel bir program teşekkürler yeliz hanım başarılarınızın devamını dilerim.
cankattech çevrim dışı