hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Teknik Servis Takip Programı

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında Teknik Servis Takip Programı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "http://www.hardwaremania.com/users/yeliz/KapCorp.rar Buradan indirebilirsiniz...." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 12-05-08, 08:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #176 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Ynt: Teknik Servis Takip Programı

http://www.hardwaremania.com/users/yeliz/KapCorp.rar
Buradan indirebilirsiniz.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-08, 12:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #177 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

magic_ocean Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1

Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi. Mesajı göster
Cok berbat bi program sakın indirmeyin

emeğe saygı süper bişey yapmıs saolasın paylasım için
magic_ocean çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-08, 18:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #178 (permalink)
H@LİL
New Member

Katılım tarihi: 23.05.08

Meraba Yeliz Hamım Programınızı Kurdum Ve Şu anda Kullanıyorum ama Benim bir Sıkıntım Var.Ag üzerindeki bilgisayarda Bu program nasıl çalıştırabilirim.Bİr mesajınızda yazmıştınız ama Bişeyler Anlayamadım sizden Ricam Bir YArdımcı olursanız sevinirim..!
H@LİL çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-08, 15:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #179 (permalink)
mrlonely718
New Member

Katılım tarihi: 05.04.07
Nereden: orada

Herkese Merhaba Öncelikle!
Buraya kadar olan bütün mesajları okudum neredeyse ve bizim insanımızın ne kadar anlaşılması güç olduğunu bir kez daha fark ettim.
Ben bu projede emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum ve ellerine sağlık diyorum.
Ben bu program ile Teknik eleman olarak işe başladığım bi firmada karşılaştım. Orada uzun bir süre önce kullanılıyomuş ve bende uzun bir süre kullandım diyebilirim. Gerçekten çok kullanışlı ve üzerinde büyük emekler harcanmı bir program.
Ayrıca 'Ücretsiz, bir işe yaramaz' gibi anlamsız düşünceleri bir çoğunun kafasından silmiş bir program diye düşünüyorum.
Ek: Yeliz arkadaşımın mesajlarına baktığımda çok neşeli espirili bir kişiliği var, yorumlarından emeklerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
Not:Konunun güncelliği hakkında bir bilgim yok ama inşallah yerine ulaşır...
SAYGILAR!
mrlonely718 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-08, 18:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #180 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

Katılım tarihi: 04.03.05
Nereden: Bursa

Alıntı:
Development tarafından iletildi. Mesajı göster
Sayın Arkadaşım..

İnsanlara faydalı olmak güzel bir şey tabiki seni kutluyorum..
Fakat bir problem var..

Mesleğiniz yazılım üzerinemi bilemem eğerki öyleyse ..
Sizde bilirsinizki bir projeyi bitirmek büyük emekler gerektiriyor şimdi siz bir ticari program yapmışsınız ve free olarak dağıtıyorsunuz..

Yani bunu insanlar ticari olarak kullanıyorlar Bunu ücretsiz verip kendi mesleğine ve sektörüne yapılan bir gereksiz bir balta vurmak oluyor ..

Şimdi birilerine faydalı olurken sektörde yapılan diğer işlerin değerini düşürüyorsunuz..

Eğer bir ticari program yaptıysanız bunu ücretsiz dağıtmayın..
kişisel kullanımlara lafım yok - ticari diyorum..

Bunu ücretsiz alan arkadaşlar bundan tabi memnun olucaklardır çünkü para vermiyorlar. O yüzden sizi tebrik edende çok olur fakat ben bir yazılımcı olarak sizi tebrik edemiyorum..

Bunun sıkıntısı gelicekte görünüyor. Bunu sizde bu mesleğin içindeyseniz sıkıntılarını yaşıcaksınızdır ilerde ..

Saygılarımla
yani abi size kisaca YUH demek istiyorum. kiz ne guzel yazmis programini paylasima sunmus. bilmiyorum bu ilk yazilimimi. ben bunu gordum emegi icin ve paylasimi icin tesekkur ediyorum. genclerin onunu acin beyler. kostek degil destek olun. arkadas egitimini almis ve bildiklerini pratige dokmus, kendini gelistirmek adina baska ne yapmasini bekliyorsunuz ki? nasil test edecek programi. nasil gelistirecek' ihtiyaclari nasil belirleyecek kullanicilari olmadan.

benzer urunlerin satisini engellemez bu. bilakis rekabeti arttirir. daha iyisini yapin. tercih edilen olun.

yeliz hanim seni tebrik ediyorum. cok imrendim sana. hatta kiskandim basarilarinin devamini diliyorum.

yazim hatalari icini ozur diliyorum. bu klavyede turkce karakterler yok. ve isaretlerde cok karisik yerlerde
Eski 14-07-08, 18:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #181 (permalink)
ulkerlee
Rookie Member
Bilgisayarım

ulkerlee Avatar

Katılım tarihi: 26.07.04
Nereden: İstanbul

Bende bir kaç senedir bu programı takip ediyor ve kullanıyordum. Ekmeğimize mani oluyorsunuz tarzında bir yazı yazılmış. Ancak sonradan büyük olmuş fakat başlangıçta sıfırdan başlamış bir çok firma da yazılımlarını ilk önce freeware olarak sunmuştur. Bunu siz daha iyi bilirsiniz. Neticede Yeliz arkadaşımız bize çok çok büyük bir iyilik yaparken aynı zamanda kendisinide bizden gelen önerilerle geliştirmektedir. Yani sizin söyleminiz biraz ticari kaygılar içinde söylenmiş gibi. Tekrardan kullanmasamda her şey için programı yazanlara teşekkür ediyorum. Ve imkanı olanları katkı sağlamaya davet ediyorum.
Eski 15-07-08, 10:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #182 (permalink)
renton
New Member

Katılım tarihi: 15.07.08
Nereden: İSTANBUL

vista icin yardım şimdiden teşekkürler
renton çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-08, 00:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #183 (permalink)
OguzKa
Rookie Member

Katılım tarihi: 07.06.08

vista için frebird kurarken resimdeki işaretli yerin check işaretini kaldır o zaman sorunsuz çalışıyor.
Eklenti resimler
Dosya tipi: jpg firebird.JPG (40,1 KB, 6 kez görüntülendi)
OguzKa çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-08, 10:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #184 (permalink)
uxl2
New Member

Katılım tarihi: 17.07.08
Nereden: izmir

Alıntı:
OguzKa tarafından iletildi. Mesajı göster
vista için frebird kurarken resimdeki işaretli yerin check işaretini kaldır o zaman sorunsuz çalışıyor.

kolay gelsin arkadaşlar.xp de denedim program iyi derece de ve ellerinize sağlık fakat firebird vista da çalışıyor ama kapcorp programı çalıştığında vista (home premium)çalışmayı durduruyor.bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var ise çözümü paylaşırsa sevinirim herkese kolay gelsin...
uxl2 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-08, 15:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #185 (permalink)
renton
New Member

Katılım tarihi: 15.07.08
Nereden: İSTANBUL

teşekkürler
renton çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-07-08, 09:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #186 (permalink)
OHM
New Member

Katılım tarihi: 30.07.08
Nereden: NEVŞEHİR

lütfen birisi bu program için yardım etsin en son hali yani stok takipli olanı bana gönderirse ve nasıl kuracağımı anlatırsa sevinirim tazzz006@hotmail.com
OHM çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-07-08, 09:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #187 (permalink)
OHM
New Member

Katılım tarihi: 30.07.08
Nereden: NEVŞEHİR

birisi yardım etsinnnnnn tazzz006@hotmail.com bu programı kuramıyorum
OHM çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
programı, servis, takip, teknik

Bookmarks
Konu araçları

Teknik Servis Takip Programı ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
HANGI CEP PROGRAMLARI NE ISE YARIYOR -BUYRUN- guvencdikmen Nokia 7 17-11-07 22:09
ücretsiz teknik servis programı ugurs2000 Genel(OS) 4 01-12-06 14:00
Böyle teknik servis olmaz... darth sidious T.T.K. 21 18-10-06 13:42
Teknik Servis Programı dj_remus33 Genel(Code) 156 25-08-06 09:00
garanti takip programı xalo21 Genel(OS) 1 16-03-06 17:59

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:54.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999