Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
vb.net le alakalı bilgi veren site lütfen yardım edin
Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında vb.net le alakalı bilgi veren site lütfen yardım edin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar vb.net le alakalı bilgi veren site biliyorsanız lütfen bana cevap yazarsanız sevinirim hadi kolay gele..." şeklinde özetlenebilir....
ve ayrıca internette arama yaparsan bir çok site bulabilirsin ama bunlar benimde bi dönem kullandığım ve halen zaman zaman ihtiyaç duydukça başvurduğum çok faydalı siteler. Birde yeni .NET dillerinin anlatıldığı http://www.yazgeliştir.com var burayıda ziyeret etmeni öneririm. Kolay gelsin
__________________ "...kardeşlerim, verin elinizi kardeşlerim, barış budur işte."