Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > PHP »

Localhost ta Mysql Oluşturma ??

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki PHP forumu altında Localhost ta Mysql Oluşturma ?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "# PHP # Apache # MySQL # Zend Optimizer # phpMyAdmin kurdum ama bi türlü bilgisayarda DB oluşturmadım PhpMyAdmin le ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-06-05, 13:50   #1 (permalink)
werci
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.05.04
Localhost ta Mysql Oluşturma ??

# PHP
# Apache
# MySQL
# Zend Optimizer
# phpMyAdmin

kurdum ama bi türlü bilgisayarda DB oluşturmadım PhpMyAdmin le denedim yapamadım acaba nassı yapacagım ayrıntılı anlatırsanız sewinirim. Bi de CPanel'i yüklesem nassı olur acaba ? Öyle yapmak daha kolay geliyor, ama CPanel'i nerden yükleyeceğim oda ayrı bir konu..
werci çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-06-05, 21:23   #2 (permalink)
kaf_sin_kaf
Senior Member

kaf_sin_kaf Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: karşıyaka
arkadaşım belki yasak olabilir ama ben sana bu konu ile ilgili www.acemiler.net sitesini öneriyorum.php de 1 numara diyebilirim.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-05, 14:28   #3 (permalink)
NoFear
V.I.Member

NoFear Avatar

Katılım tarihi: 28.03.02
Nereden: Lefkoşa
Merhaba,

öncelikle phpmyadmin'i hangi klasörü localhost olacak şekilde ayarladıysan oraya kurmalısın. (Örneğin bizim ofiste d:/www/ klasörü localhost olarak ayarlanmıştır ve phpmyadmin d:/www/phpmyadmin/ ). Buyüzden http://localhost/phpmyadmin linki ile phpmyadmin'e giriş yapılıyor.

Zaten phpmyadmin açıldıktan sonra gerisi kolay. Ortada yeni veritabanı oluştur diye bir yer var. Ordan oluşturuyorsun ve tabloları yapmaya başlıyorsun.

En basit böyle
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-05, 16:14   #4 (permalink)
6578_LCG
Member

Katılım tarihi: 30.06.05
Nereden: Öğrenci evi
Nofear'a katılıyorum, bu yolu kullanarak cozume ulasabilirsin...
6578_LCG çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Localhost ta Mysql Oluşturma ?? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
MSn de space oluşturma mesorajj Genel 15 04-02-06 19:51
Networkle İlgili Herşey İçin Burası Yeter Dükmakxs Network 10 19-06-05 21:24
Ağ oluşturma musto44 Network 10 15-04-05 08:35
vcd oluşturma..yardım talebi fotunate Çokluortam 4 09-02-04 14:56
PCDATA KONUYA BAKMIYOSUN JUMPER OLUŞTURMA İÇİN YARDIM İSTEMİŞTİM!!! Torun member Anakart 0 18-01-03 23:43

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:00.