Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki PHP forumu altında mysql başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mysql kurulumu sırasında şifremi yazdım.günler sonra mambo kurulumu için bana bu şifreler gerekti ne yazıkki yanlış diyor bu şifremi ve ..." şeklinde özetlenebilir....
mysql kurulumu sırasında şifremi yazdım.günler sonra mambo kurulumu için bana bu şifreler gerekti ne yazıkki yanlış diyor bu şifremi ve kullanıcı adımı nerden bulabilrim .
merhaba oncelikle bu islem icin bilgisayarinizdaki mysql uygulamasını sonlandırmanız gerekmekte mysql sonlandırdıktan sonra. isletim sisteminizi bilmiyorum ama ornek vereyim
shell> mysql -u root
mysql> UPDATE mysql.user SET Password=PASSWORD('yenisifre')
-> WHERE User='root';
mysql> FLUSH PRIVILEGES;
komutlarını kullanarak mysql sifrenizi degistirebilirsiniz...
daha ayrintili bilgi icin mysql resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz kolay gelsin..