hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

YARDIM! DREAMWEAVER HAZIR SİTE EKLEMEK

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Web Programlama forumu altında YARDIM! DREAMWEAVER HAZIR SİTE EKLEMEK başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Dreamweaver programına hazır site ekleyip site üzerinde değişişiklik yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Dreamwaever mx 2004 programıyla beraber gerekli dökümanlarım var.Fakat ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Web Programlama

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 03-02-07, 10:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
halffiend
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.05.06
Nereden: KOCAELİ
Question YARDIM! DREAMWEAVER HAZIR SİTE EKLEMEK

Dreamweaver programına hazır site ekleyip site üzerinde değişişiklik yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Dreamwaever mx 2004 programıyla beraber gerekli dökümanlarım var.Fakat nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum.
halffiend çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-02-07, 03:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
iDEA
Cool Member
Bilgisayarım

iDEA Avatar

Katılım tarihi: 12.01.06
Nereden: İstanbul
Re: YARDIM! DREAMWEAVER HAZIR SİTE EKLEMEK

dökmanı dreamweaverde açaırsın ve istediğin gibi değişiklik yaparsın tabiki bu değişiklik html ve görsellikte olur.. kodda değişiklik yapmak istiyorsan öncelikkle hangi dille yazılmışsa o dili bilmen gerekir. Böyle Bir durumda uğraşmanı hiç tavsiye etmen kendi kodunu ile kendin yaparsan daha sağlıklı ve daha kısa sürede bitiririn.. dreamweaver' da code-behind kodlama yapamazsın.. html içerikli siteler yapımında kulana bilirisin.. aksi takdirde çok büyük güvenlik açıkları verirsin...
iDEA çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-07, 02:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
Allways
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 20.02.06
Nereden: viyana
Arrow Re: YARDIM! DREAMWEAVER HAZIR SİTE EKLEMEK

Madem elinde hazir template var o zaman dreamweawer de hazirlaman hic de zor degil dreamweawer acildigi zaman open e tikla ardindan templatenin oldugu dosya nerde ise onu ac icinden index.htm ye tiklaman ile beraber hazir site acilacaktir oradan istedigin degisikleikleri yaparsin.kolay gelsin
Allways çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

YARDIM! DREAMWEAVER HAZIR SİTE EKLEMEK ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
DREAMWEAVER HAKKINDA YARDIM semanur Web Programlama 2 16-10-07 18:43
WIN XP CD'sine SP2 eklemek ve şifre falan filan eklemek Goa_Mania Genel(OS) 1 05-11-04 12:33
KARDEŞ SİTE inquisitor hARDWAREMANIA 37 06-04-04 00:59

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:16.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999