Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

2003 server da MSN Mesenger Sorunu

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında 2003 server da MSN Mesenger Sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "2003 server kurdum ama msn messengeri kullanamiyorum. xp sürümünü yükledim olmadi daha sonra 2000 vs. gibi server sistemler icin olan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-03-04, 16:19   #1 (permalink)
tim_sahh
Senior Member

Katılım tarihi: 06.04.03
Nereden: Istanbul
2003 server da MSN Mesenger Sorunu

2003 server kurdum ama msn messengeri kullanamiyorum. xp sürümünü yükledim olmadi daha sonra 2000 vs. gibi server sistemler icin olan 5.0 sürümünü yükledim gene problemd evam ediyor. yardimlarinizi bekliyorum..
512 MB DDR 333 OEM
80 GB 7200 + 30 GB 7200
LG 52X
DANDiK KASA ÜSTÜNE ASUS T-10 CIKMASI POWER SUPP.
MSN: eminburak@yahoo.com

tim_sahh çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-04, 23:14   #2 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Arkadaşım nasıl bir hata veriyor onu yazsana..
Bende 98 geçen msn messenger hata verdi çalışmadı falan kaldırıp tekrar yükledim yine çalışmadı.Ama internetten windows service pack yaptım düzeldi..İstersen bir dene service pack kurmayı tabi windows cd-key in ölü key ise kurmaz..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-04, 23:20   #3 (permalink)
CyberExplorer
V.I.Member

CyberExplorer Avatar

Katılım tarihi: 12.06.03
Nereden: CyberSpace
sorun ne dir tam olaraka yaz yardım cı olalım.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-03-04, 10:49   #4 (permalink)
tim_sahh
Senior Member

tam olarak...

Soru tam olarak internete bagliyken msn messenger i kullanamiyor olmam. Agimizi kurduk, modedmden paylasim veriyoruz daha önce sistem xp pro üzerine kuruluydu simdi 2003 server enterprise üzerine kurulu. internet paylasimi vs calisiyor herkes net'i kullaniyor degisen pek bir sey yok. ama msn server yüklü makinada calismiyor. msn in server sürümler icin önerdigi 5.0 sürümünü yükledim, daha sonra xp icin olan 6.1 sürümü ama yine calismadi hata olarak "Hizmet gecici olarak kullanilmadigindan NET messenger oturumu acilamadi. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyor. server da isa server vs hicbirsey calismiyor clientler otomatik ip aliyor. ne yapmam lazim?...
tim_sahh çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-03-04, 02:05   #5 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Hımm karışık bir durum belki daha iyi bir çözüm bilen sana söyleyebilir ama benim tavsiyem service pack falan kur.Yani internet explorer daki yukarıdaki menüden araçlar kısmına gir ordan windows update..
Çıkan sitede güncelleme arat.Çıkan sonuçtan kritik güncellemeleri indir.Belki düzelebilir hadi kolay gelsin..
James Hetfield çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-03-04, 13:08   #6 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
firewall yüklü ise onu kaldrıp dene veya disable yap öyle dene. aynı sorun bende vardı nortonu iptal edince bağlanmaya başladı..
Eski 10-03-04, 15:18   #7 (permalink)
tim_sahh
Senior Member

SORUN COZULDU

norton-firewall yada benzeri bisiy de yoktu önce 6.1 sonra 5.0 sürümünü kurdum dierini uninstall etmeden ve calisti.. yardimlariniz icin tesekkürler..
tim_sahh çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-04, 22:08   #8 (permalink)
exeter
Power Member

exeter Avatar

Katılım tarihi: 16.02.04
Nereden: Eskişehir
Gecici olarak bir seyin sana yuklenmedigini soluyor buyuk ihtimal int i goremiyor yada msn messenger da sorunun var kendi icinde bir yerde oluyo onun ayari

Denetim masasina gidip Yonetimsel araclar sonrada hizmetler basligi altinda msn messenger olmasi lazim benim ikisi birlikte calisiyodu 2003 te.

Xp dede kaldirdigimda msn i int e baglanmiyordu.Sansini bir dene
Windows Slipstream, Intel Pentium 4 2A 400Mhz , Abit Th7 2 RaidII , 512 RD Samsung 800 (128x4) , 128Mb Sparkle FX5200 First Edition(64bit) , 19" Philips 109s2 , 2 x Lg 16x DL , Samsung 52x32x52x16 Combo , 32x10x40 LG writer , Creative Sound Blaster 5.1 Live , 60 Gb Maxtor 2mb cache , 40 Gb Seagate , Leadtek Winfast Tv Kartı ( Divx capture 780 -576 )
Zyxel 660R
exeter çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:06.