Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda acdsee açılış sorunu başlıklı konu tartışılıyor; arkadsaşlar herkese selam
ben acdsee 6,02,0014
kullanıyorum şimdi bu acdsee yi açmaya kalktığımda en az bir iki dakkada filan açılıyor. ...
arkadsaşlar herkese selam
ben acdsee 6,02,0014
kullanıyorum şimdi bu acdsee yi açmaya kalktığımda en az bir iki dakkada filan açılıyor. program açılırken DBlocalserver.exe diye bir uygulama açılıyor ve işlemciyi %50 ye filan çıkarıyor. eğer task managerdan bu dblocalserver.exe yi kapatırsam acdsee şak diye açılıyor. şimdi bu dblocalserver.exe bir virüs olabilir mi veya sizde de böyle bir şey oluyor mu?
Ben ACDSee v4.0 kullanıyorum..
Açıldığında DBlocalserver.exe diye bir şey çalışmıyor..
Sadece ACDSee.exe çalışıyor oda Cpu'yu nerdeyse hiç kullanmıyor..
sonuçta acd-see bir resim izleme programı... o yüzden 3.0 dan üst versiyonlara gerek yok... 3,0 hem çok hızlı hemde sorunsuz... zaten hertürlü işinizide görüyor.. resim üzerinde daha gelişmiş seçenekkler için zaten photoshop falan kullanıyo millet... bende 1 sn den az sürüyo açılması... gelemem öyle bir resme veya resimlere bakmak için uzun saniyelere..
Originally posted by BarracudaRC sonuçta acd-see bir resim izleme programı... o yüzden 3.0 dan üst versiyonlara gerek yok... 3,0 hem çok hızlı hemde sorunsuz... zaten hertürlü işinizide görüyor.. resim üzerinde daha gelişmiş seçenekkler için zaten photoshop falan kullanıyo millet... bende 1 sn den az sürüyo açılması... gelemem öyle bir resme veya resimlere bakmak için uzun saniyelere..
Cok ayıp cok ayıp acdseee nın ust versıyonlarındakı bu 4.0 ve yukarı oluyor toplu helde resım donuturme topluhalde ımage re sıze toplu halde sıımlendırme resım duznleme ek eklme kesme bızme yenıden boutlandırma ve benımde blmedıgım bırcok ozellık var lufen yeı versıyonlar ııncleyeım
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
bu konuda bir sorun yok zaten.. işi olan üst versiyonları kullanır... önemli olan resimlere hızlıca bakmak için çabuk açılan bir program... üst versiyonlarda bu yok... varmı 3,0 gibi hızlı açılanı...
yoksa bende 6,0 kullanıyorum xp'de... daha hoş oluyor
valla kadır yukle deım tabı bu araa data beys ve ayar bolumlerının sılınmesı ıcın program fıles menusundekı klasaorunu sıl derım unınstall ettıkten sonra tabıkı bu arada madem sadece bakacaksın neden acdsee yukluyorsunuz onu anlamadım wındows xp bu ısı zaten tek basına yapıyor 3 partı bır yaılıma hıc gerek yok
olayı halledememiştim uzun bir ardan sonra bir bakayım dedim, hallettim
C:\Documents and Settings\ben\Application Data\ACD Systems\Catalogs\Default burdaki bütün dosyaları silince iş halloldu uninstall le filan olmuyordu
yardımcı olanlara tşk