Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

acemice soru sorabilir miyim?

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında acemice soru sorabilir miyim? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam. msdeki bilgisayarcı arkadaş online olmdığı için size sormak zorundayım kusura bakmayın. Worde bi yazı yazıyorum 37 satırlık bi tablom ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-07-08, 21:27   #1 (permalink)
emelina
Member

Katılım tarihi: 11.06.08
crying acemice soru sorabilir miyim?

selam. msdeki bilgisayarcı arkadaş online olmdığı için size sormak zorundayım kusura bakmayın.

Worde bi yazı yazıyorum 37 satırlık bi tablom var. Bu tabloyu 2.sayfaya alıp tüm yazdığım sayfaları aşağı kaydırmak böylece tabloolan sayfaya başka yazı yazmak istiyorum .bir kullanma klavuzu çevirisi yapıyorum da kapağı yazmamışım yani o 1.sayfadaki tablo kapak yazısı olması lazım. tabloyu sürükleyince bölünüyor.En güzeli tabloyu hiç aşağı sürüklemeden ekle sayfa diyebilir miyim?Oraya sayfa ekleyebilir miyim?Excelde var ama worde yok??Ne yapmam lazım kalakaldım böylece
emelina çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 01:28   #2 (permalink)
DonQuichotte
hARDWAREMANIAC

DonQuichotte Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.06.04
Nereden: izmir
Blog Mesajları: 1
Ynt: acemice soru sorabilir miyim?

• Tablonun en başında ilk hücrede, en baştaki harften bile önceye gelip enter yap, tablo bir satır aşağı kayar.
  • tablo aşağı kaymadıysa, tablonun köşesindeki haç işaretine tıkla, tablo özellikleri kısmına gir, gelen pencerede tablo sekmesinde, metin kaydırma kısmında "etrafına" seçilidir, yerleştirme butonuna bas ve gelen pencerede metinle kaydır seçeneğini tıkla. bu senin sorununu çözmende karşılaştığın problemi çözer, ama sen yine de "etrafına" diye seçili yeri, "yok" penceresini işaretle. böylece tablo özgürleşir. ilk adımı tekrar dene.
  • en üstte oluşan boş satıra gel ve kursör ordayken, CTRL ve ENTER tuşlarına bas, tablo veya altında ne varsa bir sayfa aşağı kayacaktır. tamamen bağımsız ve diğer sayfaları etkilemeyen bir sayfa oluşacaktır.
  • Kolay gelsin.
Eski 26-07-08, 02:05   #3 (permalink)
emelina
Member

Katılım tarihi: 11.06.08

Canım donkişotcuğum sen olmasan benim halim ne olurdu acaba? çok çok teşekkür ederim , sensiz bir hardwaremania forumu düşünemiyorum bile.
emelina çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 06:20   #4 (permalink)
Reatbuster
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.07.08
Nereden: Adana

Kusura bakmayın nedenini kavrayamadığım bir sebepten dolayı yeni konu açamıyorum. Konunun çok kısa olduğunu, 3 karakterden uzun olması gerektiğini iddia eden bir hata raporu alıyorum. İlginçtir ki ilk bu hatayı aldığımda bütün bunları bir daha yazmak zorunda kalacağımı düşününce gayet moralim bozulmuştu.

Lütfen bunu bir konu haline getirebilirmisiniz? Aynen bu şekilde.

Statement 1: Günlük, bilgisayarımn başındayım, internette surf, messengerda arkadaşlarımla sohbet, ara sıra local & internet multiplayer yada singleplayer oyunları, dosya indirmeler, yüklemeler kaldırmalar. Bilgisayar uzun süre açık kalıyor, bazen sık sık yeniden başlatılıyor.

Statement 2: "Herhangi" bir programı açtığımda, Hata raporu! O bilindik hata raporu gönder & gönderme seçeneklerinin bulunduğu miğde bulandırıcı kutucuk. Yine herhangibir cevap, genelde gönderme olmak üzere. Ve raporda bahsedilen programın kapatılma işlemi.

Statement 3: Ikinci statementden sonra açtığım herhangibir program, internet explorer, bir oyun, resim, film klibi, ---> hata raporu! Aynı zamanda bu sırada arka planda zaten çalışıyor olan programlar, örneğin, messenger, bit comet, daemon tools ---> hata raporu! Bu aşamadan sonra yaptığım her hamle bir hata raporu ile sonuçlanıyor.

Note 1: Hata raporlarına evet yada hayır şeklinde bir cevap vermediğim ve dolayısıyla kapatmadığım sürece, program da kapanmamakla beraber, normalde çalıştığı gibi çalışıyor ve işimi görüyor. Ama şimdilik.

Statement 4: Hata raporlarının geçeceğini umarak, onlardan bıkarak, yada bir süre sonra doğal olarak bilgisayarı kapatıyorum. Bu işlem normalden 15-20 kat daha uzun sürüyor. Farklı bir zamanda yeniden bilgisayarımı açtığımda kapanırken --Ayarlarınız Kaydediliyor-- daki takılma gibi --Hoşgeldiniz-- de abnormal bir takılma söz konusu. Ki normalde bilgisayarın power düğmesine bastığımdan 30 ila 45 saniye arasında karşımda kullanıma hazır bir masaüstü bulmaya alışık olan ben için fevkalade rahatsız edici bir gecikme.

Statement 5: Yaptığım her hamle bir hata raporuyla sonuçlanmaya devam ediyor fakat bu sefer programları kullanamıyorum. Kopyala-yapıştır çalışmıyor. Başlat çubuğu ortada yok. Bir süre sonra "Sistem Kapatılıyor" kutucuğu geliyor ve countdownun sonunda sistemimi kapatıyor. Yeniden açılan sistemde aynı şeyler tekrarlanıyor. Ki yeniden kapanıp-açılma işlemi "artık" gayet uzun sürüyor.

Statement 6: Güvenli kip yada değil, artık "Sistem Kapatılıyor" mesajını --Hoşgeldiniz-- menüsünde almaya başlıyorum. Görev yöneticisi çalışmıyor. Hiçbirşey yok. Ve sistem bu aşamadan sonra mecburi olarak açılamadan kapanıyor.

Statement 7: Yerel disk C'ye format atılarak yeniden Windows XP Professional SP1 kuruluyor. Tüm driverler tekrar yükleniyor. Ve sonraki birkaç gün, yada genelde bir gün, işler statement 1 deki gibi giderek, sonradan aynı cycle tekrarlanıyor.

Note 2: Bu bilgisayarı yaklaşık 6 aydır "aynı" şekilde aynı driverler ve donanımlarla kullanıyorum ve bu sorunla son 10 gündür karşı karşıyayım.

Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Regards.
Reatbuster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 10:03   #5 (permalink)
blackmagician
Power Member

blackmagician Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.12.06
Nereden: Spatyom
Blog Mesajları: 1
Resimler: 17

Konuya başlık yazmadıysan o hatayı alırsın

blackmagician çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 12:03   #6 (permalink)
Reatbuster
New Member

Bilgisayarım

Baslik da yazıyorum ama yine böyle oluyor. yeni konu halinde açıverirseniz sevinirim..
Reatbuster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 13:28   #7 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Forumun editör yaılımı bu hataya neden olur. Tarayıcını kapat aç yada bilgisayarı resetle düzelmesi lazım, banada oluyor ara sıra böyle şeyler.
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 14:31   #8 (permalink)
Reatbuster
New Member

Bilgisayarım

bilgisayara reset atarsam tekrar açamam o yüzden...
Reatbuster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 14:39   #9 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Valla bu problem bir virüs saldırısı gibi duıruyor.. Kaç bölüm var diskinde.. Xp kurulu bölüme format atsanda işler değişmez eğer virüs varsa.. Örneğin bir setup dosyasına bulaşmış olabilir. Yada bir resim dosyasına bile sızmış olabilir. Bu dosyaları açmak o virüsü sisteme yaymaya yeterde artar bile..

Aynı problemi bende bundan 3-4 yıl önce yaşadım.. O zamana kadar hiç antivirüs yazılımı kullanmamıştım, olay başıma gelince kaspersky kurdum ve tüm sistemi bütün disklerimi her bileşeni tarattım yüzlerce böcük solucan kurtçuk buldu saatlerce sildik temizledik ve sonuç: format atmadan yeni doğmuş bir xp'ye kavuştum. O deli eden hataların hiçbiri yoktu artık Unutma kaspersky virüs kaçmış exeleri bile bulup içerisinden virüslü kısmı kaldırabiliyor. Exe ne işe yarıyorsa sen yine kullanmaya devam edebiliyorsun..
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

acemice soru sorabilir miyim? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Acemice Kasa Mod :) lapciko Modifikasyon 25 22-05-08 08:25
İYİ YAPMIŞ MIYIM?? BaRo_VaNpİr Overclocking 4 29-09-06 07:02
ip mi değiştirebilir miyim? static Genel(internet) 4 03-02-06 19:55
msn adresniz ve nick olmadan yazışın. Herkes sen kimsin diye sorabilir:)):): faruk20 Genel(internet) 8 27-12-05 14:31

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:03.