Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

biri bana bu acrobat reader ı öğretsin yoksa dersten kalıcam

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında biri bana bu acrobat reader ı öğretsin yoksa dersten kalıcam başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ACROBAT READER, arkadaşlar bu konu benim ödevim ve bu konuyu öğrenmem lazım, aranızda bu programı bilen varsa bana güzel bi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-04-07, 21:49   #1 (permalink)
001guven
New Member

Katılım tarihi: 21.04.07
Nereden: yalova
biri bana bu acrobat reader ı öğretsin yoksa dersten kalıcam

ACROBAT READER, arkadaşlar bu konu benim ödevim ve bu konuyu öğrenmem lazım, aranızda bu programı bilen varsa bana güzel bi şekille anlatırsa sevinirim.
umarım aranızda bu programı bilen veya kullanan vardır. yardım ederseniz çok sevinicem, ŞİMDİDEN YARDIM EDENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
001guven çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-07, 13:26   #2 (permalink)
001guven
New Member

Re: biri bana bu acrobat reader ı öğretsin yoksa dersten kalıcam

yokmu
001guven çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-07, 02:35   #3 (permalink)
DungeonKeeper
Cool Member

DungeonKeeper Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.04.04
Nereden: Istanbul

nesini öğrenmek istiyorsun
çok özel bir program değil ki?

ödev konusu olarak isteneni tam olarak buraya yazarsan
belki birşeyler düşünebiliriz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-07, 09:59   #4 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

yani ben çok kullandım reader'i.ama sadece dosyaları açıp içindekileri okudum,zoom yaptım.o kadar
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-07, 17:30   #5 (permalink)
001guven
New Member

evet arkadaşlar acrobat reader özel bir program deil ben pdf dosyalarını açmak için kullandım sadece oysa adobe reader 7.0 professional da grafik oluşturma (grafik oluşturmayı bilmiyorum)toplu pdf oluşturma, dosya kilitleri gibi başka başka olaylar var. anlayacağınız bu programı herşeyini öğrenerek bunu anlatmam hocaya. sizden yazılı döküman istemiyorum sadece program tam olarak nasıl kullanılıyor.(şekilli olursa sevinirim)
başka ne gibi özelliği var bu programın.
(bu program 70 saatde öğretiliyormuş ve sadece adobe professional a bağımlı kalmayın diğer adobe readerlardaki özelliklerde bilginiz varsa söylerseniz sevinirim)

şimdiden arkadaşlar yardımlarınız için çooook tşklr ederim
bekleyeceğim cevaplarınızı....
001guven çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-07, 22:59   #6 (permalink)
NOMADT
Senior Member

NOMADT Avatar

Katılım tarihi: 12.10.04
Nereden: C3h8 propelin
Cool Re: biri bana bu acrobat reader ı öğretsin yoksa dersten kalıcam

valla reader bılemıcemde ben
sırasıyla 5 6 7 (kullandım)ve enson 8 pro olmak uzere kulanıyorum,
valla burdan resımler ıle anlatmak cok zor yda benyapmam ama
secure kısmından şifreleye bilirsin;nasıl prınt olucagını low yada high acılma sıfresını yada kulanıcının nelere bakıcagını. veya hangı versıyonda acılmasını gıbı seylere ızın verebılırsın
şifreye pek guvenme:d kırılıyo kolayca
disteller kısmından pdf prın dıyerek hıslıca pdf yada normal acrobatı acıp create kısmında tarayıcıdan yada dosyadan yapabılırsın benım en cok sevdıgım ozelliği OCR olması yanı yazıyı resmı seçip kopyalayark alabılıyosun(eger ızın verılmıs yada dökumanda ocr ozellıgı acıksa)
advance kısmından link yapabılır kelıme yada cumle deiştirebilir ki sanırım bu 7 versıyonunda daha cok one cıkıyodu.ayrıca mesela konusma balonu ekleye bılırsın command oluyor buda kendı digital ımzanıda yapaıbılrısın, save as kısmında farklı formatlara cevırebılır ,reduce file sizedan ise adobe acrobat 6 verısyon yapılmıs bı pdf 4 ıle acılmasını saglar aynı zamanda dosya boyutu ıle oynayabılrısın. lakin bazen bu durum tam tersıde etkı edebılıoyor. ama bence en ıyısı 7 verısyounda gelen diğer program ile(şuan adını unutum rengi yeşildi neyse) 0 dan pdf yapabilir yda yapılı pdf üzerinde oynaya bilirsinki oraya girdin i,ş iyice genişliyo zati
ben acrobat pro olmadan pc kurmuyom son not çoğu işlemi select text ile yapısun pek yardımcı olamadım ama en bı kulak dolgunluğu olmuştur.
NOMADT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-04-07, 13:36   #7 (permalink)
001guven
New Member

ya çok saool yinede bir kısmını kendim biliyodum zaten, çok tşk en azından bana yardımcı oldun eğer başka bildiğin bişe varsa unuttun falan yine bana yazarsan çok sevinirim....
001guven çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

biri bana bu acrobat reader ı öğretsin yoksa dersten kalıcam ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Adobe Acrobat Reader 6 IPSL' Genel(OS) 4 19-09-05 16:17
6600 acrobat reader onurordu Nokia 0 15-08-05 02:39
Adobe Acrobat Reader 7.0 Pro Sorunum.. carlitto Genel(OS) 0 04-06-05 01:56
Biri Bana YarDım Etsin yoksa çıldırcamm... hobbyrc Genel(OS) 2 25-03-05 18:41
Acrobat Reader ve PDF. uzantili dosyalar... siyah 8 Genel 14 25-02-03 09:53

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:57.