Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

acronis ile ilgili ilginç bir hata

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında acronis ile ilgili ilginç bir hata başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar.benim sorunum biraz ilginç.Bilgisayarım bir arızadan dolayı servisteydi dün geldi.Windows XP yüklemelerini istemiştim yüklemişler.Ben de gelir gelmez Acronisle bi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 03-06-08, 14:15   #1 (permalink)
suleymanjk
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.04.08
Nereden: mersin
acronis ile ilgili ilginç bir hata

Merhaba arkadaşlar.benim sorunum biraz ilginç.Bilgisayarım bir arızadan dolayı servisteydi dün geldi.Windows XP yüklemelerini istemiştim yüklemişler.Ben de gelir gelmez Acronisle bi yedek alayım da bir daha format atmayayım dedim.Acronisi yükledim falan anlatılanları uyguladım bilgisayar yeniden başlarken bi hata oluştu.Meğerse servis bilgisayara NORTON GHOST yüklemiş.bundan haberim yoktu.Norton ghost ile bilgisayar kendine format atmaya başladı.attı da.Sorun yok ama ACRONIS açılışta şöyle bi hata veriyor "Acronis fatal error: Boot drive (partition) not found." bunu nasıl giderebilirim
suleymanjk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-08, 15:17   #2 (permalink)
ogux
Cool Member

ogux Avatar

Katılım tarihi: 06.03.06
Blog Mesajları: 1
Ynt: acronis ile ilgili ilginç bir hata

Arkadasım aslında sorun bıraz karısık oncelıkle anlatılanları yaptım dedıgın ne normalde acronıs ıcın cd hazırlarsın onun sayesınde tam bır ımage yedegı alırsın fakat bunu yapabılmen ıcın full surum satın almak zorundasın oncelıkle bunu belırteyım ayrıca ghost da aynı sekılde calısıyor sen sıstemı actıgında oyle bırse olması ımkansızdır fakat bazı fırmalar sısteme yedek bolumu olusturuyor sıstem tam olarak cokmemıs ıse F7 (oyle hatırlıyorum) ye bastıgında kurtarma konsolunu acar ve senın bahsettıgın gıbı format atar eger acronıs ı cd olarak olusturduysan boot ederken yanlıslık yapıp kurtarma konsolunu acmıs olabılırsın kolay gelsın....
ogux çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

acronis ile ilgili ilginç bir hata ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
flashgetle ilgili çok ilginç bir sorun CHAOSCU123 Genel(internet) 2 21-10-07 05:01
Explorer'da ilginç hata KneeDeep Genel(OS) 11 07-08-06 14:18
DVD vd CD-rom larımda ilginç bir hata... ugurilter Çokluortam 2 15-01-06 16:40
resimle ilgili ilginç bir problem ersin_rc Genel(OS) 3 29-04-05 19:11
Internet Explorer'daki ilginç hata validebag Genel(OS) 4 29-09-04 02:44

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:16.