hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Acronis True Image Yedek alma Yükleme (FORMATA SON)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Acronis True Image Yedek alma Yükleme (FORMATA SON) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşım bu program sata 2 hdd işe yarıyormu yedek alırken ve kurarken sata2 için ayrı bir ayar durumu varmı birde ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 11-02-08, 15:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
karaman39
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 16.01.06
Nereden: istanbul
Ynt: Acronis True Image Yedek alma Yükleme (FORMATA SON)

arkadaşım bu program sata 2 hdd işe yarıyormu yedek alırken ve kurarken sata2 için ayrı bir ayar durumu varmı birde resimleri göremiyorum acaba nedendir şimdiden teşekkürler
karaman39 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-08, 15:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
karaman39
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 16.01.06

arkadaşım bu program sata 2 hdd işe yarıyormu yedek alırken ve kurarken sata2 için ayrı bir ayar durumu varmı birde resimleri göremiyorum acaba nedendir şimdiden teşekkürler
karaman39 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-02-08, 00:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
aibar_1515
New Member

Katılım tarihi: 19.02.08
Nereden: ankara

mrb arkadaşlar ben henüz hiç imaj almadım şuan öğrenmeye çalışıyorum ama faustun anlattığı kısımda resimler gözükmüyo? yardımcı olur musunuz bi yaa(bu arada foruma yeni katıldım)
aibar_1515 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-02-08, 00:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
aibar_1515
New Member

Katılım tarihi: 19.02.08
Nereden: ankara

arkdaşlar mrb forumun yeni üyesi olarak imaj almayı öğrenemeye çalışıyorum daha önce imaj almadım hiç faustun anlattığı kısımda resimler gözükmüyo biri yardımcı olabilir mi acaba?
aibar_1515 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-02-08, 11:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
contionti
New Member

Katılım tarihi: 03.11.05

eline sağlık dostum çok güzel bir çalışma
contionti çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-02-08, 09:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
misafirlik
New Member

Katılım tarihi: 22.02.08

eline sağlık
misafirlik çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-08, 09:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
eceller
New Member

Katılım tarihi: 23.02.08

teşekkür ederim çok işime yaradı
eceller çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-02-08, 22:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
abuz555
New Member

Katılım tarihi: 24.02.08

selam arkadaşlar acronis true image version 9.0 yeni kullanmaya başladım. ben de iki harddisk var. acronis isle yedeğini aldım. sorun çıkmadı. ama almış olduğum yedeği yüklerken bilgisayar açılırken " acronis true image, please wait loading..." yazıyor fakat hep bu şekilde takılıyor bir türlü almış olduğum yedeği yüklemiyor. Acaba sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. İki hdd kullandığım için olabilir mi acaba? yedek almada sorun yok fakat alınan yedeği bi türlü yükleyemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler. bu arada hard disklerden biri sata. Son olarak Acronis True Image Server 9.0 ile acronis true image 9.0 aynı program mı acaba?

En son abuz555 tarafından düzenlendi: 24-02-08 saat 23:17.
abuz555 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 13:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
SKARAKURT
New Member

Katılım tarihi: 27.02.08
Nereden: KONYA

teşekkürler de ben anlamadım bu üyeliğ bir türlü. çünkü ana mesajı göremiyorum sanki
SKARAKURT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 17:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
tekniker1
New Member

Katılım tarihi: 28.02.08
Nereden: ANKARA

haklısınız sitede geziyorum.15 günlük demo acronis image true 9.0.3677 nin anahtarını soracaktım.
tekniker1 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 18:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
samyazah
V.I.Member
Bilgisayarım

samyazah Avatar

Katılım tarihi: 04.02.06
Nereden: beden istanbul, ruh karşıyaka
Resimler: 12

Alıntı:
tekniker1 tarafından iletildi. Mesajı göster
haklısınız sitede geziyorum.15 günlük demo acronis image true 9.0.3677 nin anahtarını soracaktım.
bu tür paylaşımlar forum kuralları gereği yasaktır.

"Format at düzelsin!!!"
samyazah çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 18:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
engin1975
New Member

Katılım tarihi: 18.11.06
Nereden: Denizli

Çok güzel bir program herkeze tavsiye ederim
engin1975 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-03-08, 05:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
InfoTURK
New Member

Katılım tarihi: 02.03.08

sorun bendemi yoksa resimler mi kayıp?
InfoTURK çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-08, 14:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
okanturk
New Member

Katılım tarihi: 04.03.08
Nereden: Istanbul

test
okanturk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-03-08, 23:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
Bburak_
New Member

Katılım tarihi: 10.03.08

saol
Bburak_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 14:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
ozyurterdem
Senior Member

ozyurterdem Avatar

Katılım tarihi: 04.02.08
Nereden: Sakarya

Alıntı:
abuz555 tarafından iletildi. Mesajı göster
selam arkadaşlar acronis true image version 9.0 yeni kullanmaya başladım. ben de iki harddisk var. acronis isle yedeğini aldım. sorun çıkmadı. ama almış olduğum yedeği yüklerken bilgisayar açılırken " acronis true image, please wait loading..." yazıyor fakat hep bu şekilde takılıyor bir türlü almış olduğum yedeği yüklemiyor. Acaba sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. İki hdd kullandığım için olabilir mi acaba? yedek almada sorun yok fakat alınan yedeği bi türlü yükleyemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler. bu arada hard disklerden biri sata. Son olarak Acronis True Image Server 9.0 ile acronis true image 9.0 aynı program mı acaba?

biraz geç bir cevap olacak lakin konuyu okuyan arkadaşlar içinde yanıtlamış olayım.

öncelikle sorununu anlatalım. kullandığın diskler anladığım kadarı ile SATA HDD çünkü IDE lerde hiç bir sorun çıkartmaz. HDD sayısınında herhangi bir önemi yok.

Acronis True Image Server 9.0 ile acronis true image 9.0 aynı program ama biri xp de çalışıyor diğeri de anlaşılacağı üzere server üzerinde.
Microsoft Certified Systems Engineer
ozyurterdem çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-08, 10:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
abuz555
New Member

Katılım tarihi: 24.02.08

arkadaşlar olayı çözdüm acronis true image 11 hiç bir sorun çıkartmadan sata hdd lerin de yedeğini alıyor çok hızlı ve de sorunsuz. 9.0 versiyonu sorun çıkartıyordu.
abuz555 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-03-08, 11:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
mseroglu
New Member

Katılım tarihi: 17.03.08

Yedeği DVD ye aldığımızda Bootable cd ye gerek olmadığını duymuştum.
bu konuda bilgisi olan bi açıklama yapa bilir mi.
Bir de şunu soracam.
Yedeği aldıktan sonra Acronisi kaldırırsak. bootable cd si veya oluyorsa bootable CD'siz DVD ile geri yükleme yapıla bilir mi?
mseroglu çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-03-08, 14:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #119 (permalink)
erty816
New Member

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: BURSA

merhaba arkadaşlar
ben 9.0 versionu kullandım. sistemi restor ederken hata verdi. veryfin pool data diye
boot cd kullandım. ne yaptımsa olmadı. 80 gb hdd sıfırlama programı sayesinde biçimlendirdikten sonra bilgisayar xp kurabildim. sizden ricam resimleri tekrar yuklerseniz sevinirim.
herkese selamlar
erty816 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-08, 14:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #120 (permalink)
erkan_2922
New Member

Katılım tarihi: 31.03.08

BUNUN anlatımı nerede
erkan_2922 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-04-08, 23:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #121 (permalink)
erkurt52
New Member

Katılım tarihi: 11.01.08
Nereden: ANKARA

teşekkürler üsdat
erkurt52 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-04-08, 16:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #122 (permalink)
ogux
Cool Member

ogux Avatar

Katılım tarihi: 06.03.06
Blog Mesajları: 1

Arkadaslar konu cok eskı fakat cok gereklı bır konu yetkili arkadaslar konudakı gereklı duzeltmelerı yapıp sabıtlersenız harıka olur cunkı her zaman kullanılması gereken bır program
ogux çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-04-08, 02:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #123 (permalink)
hicrihicri
New Member

Katılım tarihi: 10.04.08

gayet güzel bir program, anlatımlar için sağolun FAKAT BİR KAÇ SORUM OLACAK, yardımcı olursanız sevnirim

1-)BU program Vista+Xp olan bir bilgisayarda neler yapabilir?

2-)mesela iki OS partitionunu da yedeklesem ayrı ayrı. teker teker yedekleme CDlerinden formatsız tekrar baştan kurabilir miyim?

3-)dahası yedekleyip eski haline getireceğim partitionlar birincil olmak zorunda mı. XPnin olduğu yer mantıksal sürücü, onu da yedekleyip eski haline getirebilir mi?

4-)veya mantıksal sürücüyü nasıl birincil hale getirebilirim?
hicrihicri çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-04-08, 09:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #124 (permalink)
arap35
New Member

Katılım tarihi: 11.04.08

mükemmel anlatmışsın kardeşim tebrikler
arap35 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-04-08, 18:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #125 (permalink)
madness_h
New Member

Katılım tarihi: 12.04.08

herkesin çok işine yaracaktır. teşekkürler
madness_h çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
acronis, alma, formata, image, son, true, yedek, yükleme

Bookmarks