Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Acronis True Image Yedek alma Yükleme (FORMATA SON)
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Acronis True Image Yedek alma Yükleme (FORMATA SON) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Güzel Bir Kaynak , Teşekkürler..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Acronis True Image Yedek alma Yükleme (FORMATA SON)
arkadaşlar lütfen Allah rızası için yardım edin,500 gb lık sata hdd var ve bu program yedek alıyor ama tekrar yükleme yapmıyor ne yapmam gerekiyor 8.0 versiyonunu kullanıyorum receporan@gmail.com
tel lütfen yardım edin bilen arkadaşlar
Alıntı:
asri tarafından iletildi.
Merhaba arkadaşlar,
Acronis ile ilgili bir kaç bilgi de ben veriyim.Bu bilgiler kendi acronis testlerimden alınmış sonuçlardır. Tüm işlemlerde Acronis True Image 9.1 server sürümü ve Universal eklentisi kullanılmıştır.
1- Acronis, harddisk ve donanım bağımsız olarak her türlü hdd den her türlü hdd ye ve her model pc den her model pc ye dönüşüm sağlıyabilir.
a. Yaptığım testler. Farklı model ve farklı boyutdaki hdd ler arası image aktarımını destekliyor.
b. Toplama ve SCSI hdd 80 hdd olan bir PC deki Win 2003 server image alıp. Raid5 'i olan IBM server'a döndüm ve sadece ethernet kartı ile bir iki driver yükledim sorunsuz çalıştı.
burda donanıma bağımsız derken benim anladığım gibi dimi? Yani bende p3 hp bi server var ve 2003,isa server vs yüklü şimdi yeni bir p4 server almak istiyorum ve eski sistemdeki herşey çok güzel çalışıyor ve aylarca uğraştık kurmak için yeniden kurmaktansa image alıp yeni gelen servera kursak olurmu yani?
ve hangi versiyonla yapmalıyım?
Arkadaslar sata harddısklerı gormuyor son versıyonlrıda programı kurduktan sonra yedek almaya falan baslıyo yanı benım ısıme yaramıyor cd den calısması gerekıyor sata harddıskı gordurmenın bır yolunu bulan varsa yardımcı olursa sevınırım sımdıden tesekkurler...
arkadaşlar bende bu prg devamlı sisteminde bulunduran biriyim fakat daha bir gün kullanmış değilim sebebi ise sistem cöktüğünde imaj dosyasını tekrar yükleyemiyorum. dün sitem elektririk kesintisinden dolayı acılmıyor imajı tekrar yüklemek için cd den boot edip yükleyim dedim fakat bir hata verip hdd kople siliyor xp cd den tekrar oluşturuyorum aynı c bölümünü imajı yüklemek istediğimde yine siliyor nedendir anlamıyorum anlayan biri varmı acaba
arkadaşlar aldığım yedeği yüklemek istediğim zaman bu hata yı veriyor
"The archive is corrupted" ve yüklemek istediğim c sürücüsünü siliyor tekrar xp cd ile yeniden oluşturuyorum yine aynı hata veriyor