hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

adsl kota artışı

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında adsl kota artışı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar selam sizden bir konuda fikir danışayım dedim gerçi ben daha tam bakamadım ama , konu arkadaşımın 4gb kotalı olan ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 23-07-08, 15:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
NOMADT
Senior Member

NOMADT Avatar

Katılım tarihi: 12.10.04
Nereden: C3h8 propelin
Cool adsl kota artışı

Arkadaşlar selam sizden bir konuda fikir danışayım dedim gerçi ben daha tam bakamadım ama , konu arkadaşımın 4gb kotalı olan adsl bağlantısının faturası devamlı kota artışı ile yüksek gelmektedir. bu durum neden olabilir sizlerce?
download yapmıyor sadece msn mail ve youtube kulanıyormuş. şimdi pc de avast var lavasoft en son surumvar işletim sistemi vista,
acaba birisi hatına girebilirmi (kablosuz modem) virus varmıdır bu soruları bende kendıme sordum pcyı bakınca anlıyabılcegım lakin amma sizlerin bildiği kota bilgilerini göstericek ve aynı zamanda 4 gb kotaya geldiğinde haber yada neti kesicek bir program biliyormusunuz ?
saygılar şimdiden
Eski 23-07-08, 16:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Ynt: adsl kota artışı

Youtube izliyosa yeter zaten Kota canavarı kendisi. Kota bilgilerinede telekomun kota sayfasından bakabilirsiniz.
Indra çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 16:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
JaCKiE_BrOwN
Member

JaCKiE_BrOwN Avatar

Katılım tarihi: 29.03.05
Nereden: Teşvikiye
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1

youtube'dan izlenen 3-4dk'lık bir video,kotadan ortalama 15 mb götürüyor
JaCKiE_BrOwN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 16:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
pckopat_07
Power Member
Bilgisayarım

pckopat_07 Avatar

Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Antalya
Resimler: 17

youtube manyak kota yer tabi wireless modeme beşkası erişemez çünkü kablosuz ağını zaten şifrelememişmi?
pckopat_07 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 17:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
MonoChromE
Silver Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 6

Bilgi : İnternet üzerinde yayınlanan her türlü içerik Bilgisayarınızda görüntülendiği anda sizin PC ye yüklenip açıldığı için kota sürekli kullanılmış olur...
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 19:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
radikal52
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 30.03.08

youtube rapidden free download yaptığından daha fazla kota götürür.rapidden saatte free kullanıcı olarak yapacağın maksimum download 200 mb ama youtube saatte 300-400 mb yer
radikal52 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 20:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: geldiği belli deil...
Resimler: 2

EYdsl diye bir program var, arkadaşın kullanabilir. program hem kendi kota takibi yapıyor hemde bir kaç tıklama ile tt nin kota miktarını gösterebiliyor. aradaki fark uçurumsa birileri wireless i ziyaret ediyordur ayrıca bu program ile ayrıntılı rapor alıp hangi programların int. kullandığını görebilirsiniz...
Simplicity çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 21:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Türk yapımı mı bu zamazingo Eeeyydsl sana diyom!! kızım sen dinleee.. gibisinden hani

F@H User : Lazaronnie | Score : 1344 | WU : 15
Çarşı, alayına karşı.

Lazaronnie çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 21:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: geldiği belli deil...
Resimler: 2

evet, türkçe ve süper bir program ayrıntılı rapor alınabiliyor, hangi programın aktivitesi ne kadar yada aylık haftalık günlük saatlik kullanımlar filan. ayrıca çok küçük boyutta ve arka planda çalıştığınızı unutacağınız kadar hafif...
Simplicity çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 10:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
NOMADT
Senior Member

NOMADT Avatar

Katılım tarihi: 12.10.04
Nereden: C3h8 propelin

cok sağolun arkdaşlar o programıda denıcez bakalım dedık youtube olayınıda bı bakalaım bakalım))
NOMADT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 12:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
Mendilci
Cool Member
Bilgisayarım

Mendilci Avatar

Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: Ümraniye

youtube baya kota yer doğru ama wireless varsa ilkk ondan şüphelenmeniz lazım arkadaşım 3 hafta önce wireless modem aldı bilgisayardan anlamıyor pek fazla şifre koymamış faturada 35 gb gösteriyor normalde 4 gb lık kotayı 5-6 gb aşıyordu.dediğim gibi wireless varsa ilk ondan şüphelenin
Eski 04-08-08, 13:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
bhttnky
Cool Member
Bilgisayarım

bhttnky Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08

Ben buradada söylemek istiyorum türktelekom özelleştikten sonra bizi öldürdüler resmen ben hatta bir denemesi ni bile yaptım4gb kotam dolmuştu ama 4 gün sonra fatura kesilecekti dedim kapatayım 4gün sonra acarım gibisinden bi baktım 4 gün sonra 5gb olmuş bilerek geçiriyorlar.
bhttnky çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 13:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
Mendilci
Cool Member
Bilgisayarım

Mendilci Avatar

Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: Ümraniye

Alıntı:
bhttnky tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben buradada söylemek istiyorum türktelekom özelleştikten sonra bizi öldürdüler resmen ben hatta bir denemesi ni bile yaptım4gb kotam dolmuştu ama 4 gün sonra fatura kesilecekti dedim kapatayım 4gün sonra acarım gibisinden bi baktım 4 gün sonra 5gb olmuş bilerek geçiriyorlar.
ee ne bildin ya sattıktan sonra böyle oldu hala pahalı bide he
Mendilci çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
adsl, kota

Bookmarks
Konu araçları

adsl kota artışı ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Ps3 ve adsl kota sahin86 Playstation 3 24-06-08 16:38
Adsl Kota Yardimi sarperuluoluk ADSL 3 19-09-07 15:18
Adsl hız testi Adsl kota bilgileri Ebu Computer ADSL 28 18-09-06 22:19
adsl kota ceceli Genel(internet) 2 28-07-06 18:37