Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Arkadaşlar linuxla ilgili 3 sorum var Lütfen yardım

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Arkadaşlar linuxla ilgili 3 sorum var Lütfen yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "1) Tek bölümlü bir diskte aynı bölüme linux ve windows kurulabilirmi? kurulabilirse nasıl? 2) Linux kurulacak bir makinada win98 ve ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-04-06, 17:14   #1 (permalink)
rekamiles
New Member

Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Eskişehit
Question Arkadaşlar linuxla ilgili 3 sorum var Lütfen yardım

1) Tek bölümlü bir diskte aynı bölüme linux ve windows kurulabilirmi? kurulabilirse nasıl?

2) Linux kurulacak bir makinada win98 ve winXp kuruludur 3.bir işletim sistemi olan linux kurulabilirmi? Neden?

3) Daha önce Linux kurulmuş bir bilgisayarda aynı makinada windows işletim sistemi çalışmaktadır. Windows işletim sistemi yeniden kutulduktan sonra Linux işletim sistemi görülememektedir. Linux görülmediği gibi sistemde iki tane windows görülmektedir.
a) Windows hataları nasıl giderilir?
b) Linux hataları nasıl giderilir?
Arkadaşlar bunlar sınav soruları perşembeye kadar vaktim var cevaplayabilirseniz sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
rekamiles çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Arkadaşlar linuxla ilgili 3 sorum var Lütfen yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz? volcano2K Genel(Cep) 353 12-11-08 19:19
web tasarımıyala ilgili arkadaşlar lütfen bi bakın! scamp Web Programlama 5 22-02-06 21:49
Arkadaşlar yardım lütfen .... Jonaleth Overclocking 5 29-06-03 11:02

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:28.