Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Autorun problemi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ya arkadaşlar son 1 haftadır bilgisayarıma koyduğum cd ler otomatik olarak (autorun)çalışmıyor.Aradım taradım ama nereden düzelteceğimi bulamadım.Bilen varsa yardımlarını bekliyorum..." şeklinde özetlenebilir....
Ya arkadaşlar son 1 haftadır bilgisayarıma koyduğum cd ler otomatik olarak (autorun)çalışmıyor.Aradım taradım ama nereden düzelteceğimi bulamadım.Bilen varsa yardımlarını bekliyorum
Bilgisayarım simgesine sağ tıkla, özelliklere gir. Ordan;
Aygıt yöneticisi > CDROM
Orda senin cd-rom un gözükür ona çift tıkla.Çıkan pencereden ayarlar kısmında gel ordaki cd takınca otomatik uay seçeneğini işaretle.
Sonra sistemi yeniden başlat düzelmiş olur.
Xp de yapıyor bunu yaw..
Bende de var bu sorun...
Bi program artık virtual cd mi clone cd mi bilmiyorum bişi autorun ı disable yapıo ama aradım taradım olmuyor yaw.....
reg editten baktım değer "1" ama yinede yok yok...
SP2 çıksa iyi olacak galiba...
@mailuzar
bilgisayarım içinden cdrona sağ tıkla ve özelliklere gel.
ordan otomatik kullanma özellikleinin gözükmesi lazım..
Haklısın orada buldum otomatik kullanmayı etkin hale getirdim uygula dedikten sonra bi de reset attım makinaya ama tık yok
Sanırım bu işin çözümü formattan geçiyor
sırf bunun için format atma, biraz daha kurcala...
bu arada sistemde herhangi bir tweak programı varmı?
ordan değiştirmiş olabilirsin.
eğer yoksa hemen bi tane yükle ve ordan autorun özelliklerine hükmet
(bak formata gerek kalmadı)