Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

BAŞLAT MENÜSÜNÜ DEĞİŞTİREMEZ MİYİZ?

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında BAŞLAT MENÜSÜNÜ DEĞİŞTİREMEZ MİYİZ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Şimdi Windows'un masaüstüne neden kısayollar koyuyoruz? Çünkü windowsun Başlat/Start menüsü çok saçma. Neden birsürü kutu içine bişiler yerleştirip insanı bilmece ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-11-04, 02:36   #1 (permalink)
Goa_Mania
Cool Member

Goa_Mania Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.05.04
Nereden: Antalya
BAŞLAT MENÜSÜNÜ DEĞİŞTİREMEZ MİYİZ?

Şimdi Windows'un masaüstüne neden kısayollar koyuyoruz?
Çünkü windowsun Başlat/Start menüsü çok saçma.
Neden birsürü kutu içine bişiler yerleştirip insanı bilmece çözmeye sevk eder her seferinde bilmem.
Uzun lafın kısası Başlat/Tüm Programlar'a sadece exe kısayollarını koyamazmıyız. Ne ardığımızı bulmak için. Hani şu masaüstüne koyduğumuz kısayollar başlat menüsüne atsak ama bir sürü kutu açmadan. Hemen çat die bulsak olmazmı sevgili Windows.

Noolur biri olur desin.
Kayboluyorum bazen içinde...

Şimdi Bu kutuların içindeki exe leri alıp oraya tek başına koysam ve bunu çıkardığım kutuyuda silsem. Hani link textleri veya unistall kısayollarını somra program files tan bulurum herhalde. Mı? acaba

En son Goa_Mania tarafından düzenlendi: 04-11-04 saat 02:43
Goa_Mania çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-11-04, 06:26   #2 (permalink)
BenCesur
Power Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.09.04
Nereden: Tam Karşındayım
yapabilirsin dostum hatta donatıların içindekileri bile tüm programlara atabilirsin
bu tamamen sana kalmış

Ne Kadar Bilirseniz Bilin ; Bilginiz Karşınızdakinin Anlayabildiği Kadardır
BenCesur çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-11-04, 13:28   #3 (permalink)
Goa_Mania
Cool Member

Goa_Mania Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.05.04
Nereden: Antalya
Ya yapabileceğimi bende biliyorum ama o zaman başlat tüm programlar menüsü acayip kalabalıklaşıyo. E dosyaların içindeki kısayol exe sisni alıp koyuyorum ve dosyayı siliyorum ama bu seferde bir yada bir kaç kullanıcı etkilenecek dio. Öff ne saçma lan bu Windows işi zorlaştırmaktan başka bişi yapmıyo ne var sadece hep kullandığımız kısayol exe sini atsa oraya noolur ki yani.
Goa_Mania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-11-04, 13:33   #4 (permalink)
Cornellius
Member

Cornellius Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: iSTANBUL
Sana birden fazla desktop kullanma imkanı veren programlar var. Kendine bir desktop yarat istediğin gibi düzenle. Windows'un default desktop'ını da kullanma.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:03.