Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Bende Öğrenmek İstiyorum...

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Bende Öğrenmek İstiyorum... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar,bu foruma üye olduğumdan beri sizler için küçük ama benim için büyük olan sorunlara çare buldunuz.Hepinize çok teşekkür.Birşey farkettim ağırlıklı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-07-07, 23:16   #1 (permalink)
j.bourne
Rookie Member

j.bourne Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.07.07
Nereden: manisa
Bende Öğrenmek İstiyorum...

Arkadaşlar,bu foruma üye olduğumdan beri sizler için küçük ama benim için büyük olan sorunlara çare buldunuz.Hepinize çok teşekkür.Birşey farkettim ağırlıklı olarak hep başlat-çalıştır-regedit veya msconfig gibi karışık(benim için tabiiki)yollar kulanılıyor.Bende bunları öğrenebilirmiyim?Bunun için bir kaynak varmı?Yoksa emeklemeyi öğrenmeden koşmaya mı çalışıyorum?Benim gibi bir acemi için bilgisayarı öğrenme sırası ne olmalı?Herkese çok teşekkür.
j.bourne çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-07, 16:05   #2 (permalink)
samyazah
V.I.Member

samyazah Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.02.06
Nereden: beden istanbul, ruh karşıyaka
Resimler: 12
Ynt: Bende Öğrenmek İstiyorum...

biz de böyle öğrendik çoğumuz, windows kurcalamadan öğrenilmiyor. ilk yapman gereken diskini bölüp c kısmına sadece windowsu kurmak, diğer tüm verileri de diğer partisyona atmak. böylece batırırsan format atarsın c'ye, bilgilerin baki kalır diğer bölümde. ama format atmadan bir sürü tamir imkanı var windowsu, en olmadı burada sorarsın, bizler yardımcı oluruz. kurcalamaktan korkma.. boş zamanlarında da forumda bol bol gez, sadece meraktan uygula anlatılanları.

"Format at düzelsin!!!"
samyazah çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-07, 00:51   #3 (permalink)
j.bourne
Rookie Member

j.bourne Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.07.07
Nereden: manisa
Ynt: Bende Öğrenmek İstiyorum...

Alıntı:
samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
biz de böyle öğrendik çoğumuz, windows kurcalamadan öğrenilmiyor. ilk yapman gereken diskini bölüp c kısmına sadece windowsu kurmak, diğer tüm verileri de diğer partisyona atmak. böylece batırırsan format atarsın c'ye, bilgilerin baki kalır diğer bölümde. ama format atmadan bir sürü tamir imkanı var windowsu, en olmadı burada sorarsın, bizler yardımcı oluruz. kurcalamaktan korkma.. boş zamanlarında da forumda bol bol gez, sadece meraktan uygula anlatılanları.
Ok anlaşılmıştır
j.bourne çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Bende Öğrenmek İstiyorum... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Proglama Öğrenmek İstiyorum KroninuQus Genel(Code) 23 26-03-07 01:52
Nokia N80 versiyon öğrenmek ? bad Nokia 3 24-10-06 15:57
Linux öğrenmek istiyoruM. LoRd Genel(OS) 0 13-03-03 12:58
Her Oyunda FPS öğrenmek istemezmisin? SpAwN Ekran Kartları 0 12-04-02 09:32

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:08.