Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında bittorrent kullanan var mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya 140 mb lık bir southpark videosunu bittorrent le indireyim dedim (ilk defa) prog. kurdum ama donwload için kalan süre ..." şeklinde özetlenebilir....
ya 140 mb lık bir southpark videosunu bittorrent le indireyim dedim (ilk defa) prog. kurdum ama donwload için kalan süre 5 gün diyor ve 0.7% si bitti sadece.. ya ben bittorrent iyi diye duymuştum birde bunu deneyeyim dedim ama
sana ne desem bilmiyorum kızacaklar ama öyle paylaşımmı olur yahu yok dosyayı nette ara bilmem ne bende de öle indirme problem oldu yüklemem le kaldırmam bir oldu programı emule flm dene bakalım oralarda varmı
sana ne desem bilmiyorum kızacaklar ama öyle paylaşımmı olur yahu yok dosyayı nette ara bilmem ne bende de öle indirme problem oldu yüklemem le kaldırmam bir oldu programı emule flm dene bakalım oralarda varmı
o dosyanın bir önemi yok sadece bittorrenti denemek istemiştim..saol
P:S anlamadığım bir şey kim-neye-niçin kızacak?
Seeders olmadığı için dosya indirmesi uzun sürer.. yani yeterli kaynak yok olan kaynakta up'ı kısmıştır.
Torrentte seeders önemlidir çok olursa çok kısa sürede iner.
Ben torrentçiyim bak kızmadım işte