Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında bölmek mümkün mü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar netten indirdiyim 760 mblık bir dosayayı cd ye çekmek istiyom. ama cdnin kapasitesi 700 mb. herhangi bir program ile ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar netten indirdiyim 760 mblık bir dosayayı cd ye çekmek istiyom. ama cdnin kapasitesi 700 mb. herhangi bir program ile bu indirdiğim dosyayı 2 ye bölebilirmiyim
hocam programı daha indiremedim. ama film konusunda neden bu kadar önyargılısınız. eğer canım çok çekerse öyle filmleri indirmeme gerek yok zaten digital receiverim var artı uydu. çok iyi kanallar var.
ya hazır yakalamışken sorayım bari şu uydu kanusunu...
bende de var digital ama hepsi şifreli be abi, adam akıllı bi şye yok
anca yok 6564565 332132 00900 falan reklamlar, cıbıldak karılar falan..
adam bi xxx koyar değilmi?
o kadarda para verdik yaw
bi 12 den sonra coşuyolar onda da 2 .öt gözüküyo o kadar...
bildiğin gibi değil felaket canım sıkılıyo
en iyisi gamenetwork
süper oyunlar var vallahi, arada bi takıl
euehu
vallahi biz adamı istediği programdan tanırız
eueuhe
neyse chip olayına gelince benim gözümü korkuttular, yok yakalndımı felaket cezası varmış falan...
bi de chip geçici çözümmüş falan dediler.
bi zahmet yardımcı olursan bizde yararlanalım şu olaydan