+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 17

Çalıntı Bilği verenlere Duyurulur

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda Çalıntı Bilği verenlere Duyurulur başlıklı konu tartışılıyor; Günlerce öğrenmek istediğim bir konu hakkında dolaşmadığım site kalmadı.Windows püf noktaları ile ilğili olarak birbirinin bire bir kopyaları tüm sitelerde ...

Rookie Member trafocu Avatar
    Katılım tarihi
    16.06.2005
    Nereden
    BURSA

Çalıntı Bilği verenlere Duyurulur

Günlerce öğrenmek istediğim bir konu hakkında dolaşmadığım site kalmadı.Windows püf noktaları ile ilğili olarak birbirinin bire bir kopyaları tüm sitelerde elden ele dolaşmakta ve altında da kaynak bile yazılmıyor.Yazan kişiler sanki kendileri bir eser meydana getirmişler gibi kasım kasım kasılmaktalar. Bu söz konusu kimselere özel olarak e-posta yolu ile ulaşsam bile olmayan bilğilerini paylaşamamişlardır. Bu bakımdan sanki Bilğisayar pröfesörü imiş gibi sağdan soldan alıntı alarak kendilerine mal etmesinler.Kimler bu kişiler derseniz isimlerini tek tek yayınlayabilirim.Bu kimseler kendilerini bilirler aslında. Sayıları oldukça az olan duyarlı ve ciddi arkadaşlarımızı ise tenzih ediyorum.

Silver Member drnoname Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2004
    Nereden
    Al eline TÜRKİYE haritasını bak
    Bence önemli olan paylaşmak. Şuradan buradan olsada paylaşmak paylaşmaktır. Alıntılar yapılır, kaynak gösterilir veya gösterilmez. Bu alıntı yapan şahsı ilgilendirir. Abartmamak lazım...
    Memur olmayı bu kadar çok isteyeceğim hiç aklıma gelmemişti :rolleye3:

Cool Member Burberrys Avatar
    Katılım tarihi
    12.06.2005
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı trafocu tarafından iletildi.
    Günlerce öğrenmek istediğim bir konu hakkında dolaşmadığım site kalmadı.Windows püf noktaları ile ilğili olarak birbirinin bire bir kopyaları tüm sitelerde elden ele dolaşmakta ve altında da kaynak bile yazılmıyor.Yazan kişiler sanki kendileri bir eser meydana getirmişler gibi kasım kasım kasılmaktalar. Bu söz konusu kimselere özel olarak e-posta yolu ile ulaşsam bile olmayan bilğilerini paylaşamamişlardır. Bu bakımdan sanki Bilğisayar pröfesörü imiş gibi sağdan soldan alıntı alarak kendilerine mal etmesinler.Kimler bu kişiler derseniz isimlerini tek tek yayınlayabilirim.Bu kimseler kendilerini bilirler aslında. Sayıları oldukça az olan duyarlı ve ciddi arkadaşlarımızı ise tenzih ediyorum.
    sonuçta bu eserlerin onların olmadıgını tahmin edebilmemiz gerekir..
    onların amacı bizle paylaşmak bu bilgileri..

trafocu sen baya sinirlenmişsin birilerine anlaşılan ama..

bence kötü bişey yapmıyorlar..

hARDWAREMANIAC CyberKnight Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2005
    Nereden
    İstanbul
    alıntı yapan kişi en azından alıntı yaptığını belirtirse iyi olur. ama dogrudan copy-paste yapıp kendi yazmış gibi bi izlenim verirse tabiki haksızdır ! ve bilgi hırsızlığına girer.

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Web de her siteyi ilgimle alakalı olarakdan tabiki gördüğüm başka sitelerdeki haberler olsun yabancı siteler olsun çevirirn yada uygun hale getiririm ve bunları hwm de ve kişisel sayfamda yer veririm haber bulanındır yani kimse babasının bahçesinden haber toplamaz bu sitelere niye girersiniz sorunlarınızı çözmek için çözülür çözülür %90 ama teşekkür bile etmezsiniz ve kaynak kimin dersiniz konuyu açan arkadaşa değil bu dediğim genel itibari ile kendi yorumum artı türk sitelerinin yüzde 1000 i abartısız kendi hiçbir haberi yoktur ve hepsini yabancı sitelerden çevirirler ayrıca böyle düşünecek olursanız amd vs.... ile bir haberde sadece www.amd.com.tr diye kaynak gösterirseniz de size gülerler onun için haberi nerde görsem yazarım da çalarım da haber bulanındır kim önce yazarsa...kaynak ise orjinalidir orjinalini de web de bulmak zor olmasa gerek...
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

Power Member king007 Avatar
    Katılım tarihi
    30.09.2004
    Nereden
    Porto
    Bazı bilgilere amme hizmeti olarak bakmak ve fazla sorgulamadan faydalanmaya çalışmak lazım.

Katılım tarihi
    12.06.2005
    Nereden
    İstanbul
    aslında kaynak gösterilmesi güvenirlik açısından önemli ; ancak elden ele dolaşıp bizlere kadar ulaştıgında kimse bi öncekini tanımak istemiyor..
    yine tekrarlıyorum..
    bence bu olayda sakıncalı bi durum yok..

Senior Member
    Katılım tarihi
    23.10.2004
    trafo yakında telif hakkıda istemeye başlicak..yeni bir bill gates doğuyor..
    Makine Mühendisi

Katılım tarihi
    12.06.2005
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı vieri2005 tarafından iletildi.

Member cyclone1414 Avatar
    Katılım tarihi
    07.04.2005
    Nereden
    ankara
    Alıntı vieri2005 tarafından iletildi.

+1
    1.sorununu açılmış konularda ara bulamadıysan yeni konu aç!
    2.gerekli tüm ayrıntıları konunda belirt
    3.forumdakilerin cvplarını bekle
    4.cevabı buldun mu? -KAÇMA sorunu nasıl çözdüğünü yaz daha sonra aynı sorunla karşılaşanlar aradığını kolay bulsun forum mantığı budur ya
    http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=35394
    İmza Kuralları

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    Ben sıze bılgı kaynkalrını acıklıyorum arkadaslar

1. mıcrosoft
    2. amd
    3. ıntell
    4. vs vs vs

Arkadaslar sacmalamayın burda kımse uretıcı fırmada calısmıyor o dergılerdekı buyuk edıtorlerde kendılerı bırsey bulmuyor gereklı kısılerden bılgı alıyorlar sorunların kaynagı cevapları zaten bellı ama yuzbınelrce parca bılesenınden olusan pc de bunu hemen bulmak zordur bu ısı ıyı bılen ısın mantıgını bılen ve fıkır yurutebılendır gerısı dısardan alıntıdır zaten sacmalamayın lutfen
    Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.

V.I.Member selcioo Avatar
    Katılım tarihi
    01.04.2005
    Nereden
    •Bilinmezlerden
    bu gayet normal haber kaynaklarından toplanan belli baslı önemli haberler buraya da ekleniyor.Ve biz bunun hakkında yorum yapıyoruz.O ya da bu yerden alıntı yapılsın burda onemli olan şey paylaşmaktır...
    ∂єя∂ιηι ѕöуℓємєуєη เyเ уαραя, вιя ∂є σηυη ∂єя∂ιуℓє υğяαşαмαм

85 'ten bugüne
    [FONT="Garamond"]MSN MESSENGER | selcioo@docomo.ca[/FONT]

hARDWAREMANIAC paranoyakX Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    İzmir
    Blog Mesajları
    2
    bencede paylaşmak önemli olan. ama bire bir, bir şahsın yazısını (kendi yorumu, makalesi vs) kaynak göstermeden kullanmata yanlış tabi.

bu arada ben isimleride merak ettim yayınla
    Bence Oracle.

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    En basta sen sonra ben oldumu ne yapcen ısımlerı hehehe gır bak baska sıtelere bırazda bızım stıye kımlerın cevırı yaptıgını anlarsın

hARDWAREMANIAC paranoyakX Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    İzmir
    Blog Mesajları
    2
    ne biliyim ya burası yetiyor ama takılıyorum tabi başka yerlerde, dur ya merak ettim kimler

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3