Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Copy Paste gitti? Help!!!

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Copy Paste gitti? Help!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selam millet. Bugün gelişim için yaptığım bi dizi ayardan sonra çuvalladım ve artık sistemim berbat konumda geri dönüşü yok. Format ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-10-06, 22:05   #1 (permalink)
Driver
Power Member

Driver Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: İzmir
Resimler: 2
Copy Paste gitti? Help!!!

Selam millet. Bugün gelişim için yaptığım bi dizi ayardan sonra çuvalladım ve artık sistemim berbat konumda geri dönüşü yok. Format atmaktan başka çare kalmadı. Zaten makine formattan şamaroğlana döndü.

Çoğu işlevi gerçekleştiremiyorum. Görev çubuğu yok. Gerçi görev çubuğu önemli değil. Mesela kopyala yapıştır yok. Kopyala çalışıyorda yapıştıramıyorum

Şimdi ise format için yedek almam gerek. Fakat kopyala yapıştır olmadığı için takılıp kaldım.
Ole2 kısayollarıda çalışmadı. Bu durumda cmd.exe den komut olarak yapayım dedim. Move komutu klasör taşımak için kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

move c:\documents and settings\belgelerim e:\yedek\documents

komut satırını yazarak belgelerimin yedeğini almaya çalıştım. Şimdi ya ben bu komutu kullanmayı yada amacını yanlış hatırlıyorum. Veya cmd.exe'de move komutu çalışmıyor. Eğer cmd.exe de move komutu çalışıyorsa ve benim yazdığım komut satırıda doğruysa o zaman taşıma işlemide artık çalışmıyor
Sizce yedeği başka hdd kullanmadan nasıl alabilirim? Teşekkürler.
Eski 14-10-06, 22:31   #2 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
kopyala komutunun klavyede bulunan kısayol tuşu Ctrl+C yapıştırın ise Ctrl+v
eğer bu şekilde olmazsa
copy c:\dosyaların olduğu dizin\dosya ismi d:\nereye kopyalayacaksın
buradaki c ve d örnek olarak verilmiştir.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 23:28   #3 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 6
Alıntı:
Driver tarafından iletildi. Mesajı göster
Selam millet. Bugün gelişim için yaptığım bi dizi ayardan sonra çuvalladım ve artık sistemim berbat konumda geri dönüşü yok. Format atmaktan başka çare kalmadı. Zaten makine formattan şamaroğlana döndü.

Çoğu işlevi gerçekleştiremiyorum. Görev çubuğu yok. Gerçi görev çubuğu önemli değil. Mesela kopyala yapıştır yok. Kopyala çalışıyorda yapıştıramıyorum

Şimdi ise format için yedek almam gerek. Fakat kopyala yapıştır olmadığı için takılıp kaldım.
Ole2 kısayollarıda çalışmadı. Bu durumda cmd.exe den komut olarak yapayım dedim. Move komutu klasör taşımak için kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

move c:\documents and settings\belgelerim e:\yedek\documents

komut satırını yazarak belgelerimin yedeğini almaya çalıştım. Şimdi ya ben bu komutu kullanmayı yada amacını yanlış hatırlıyorum. Veya cmd.exe'de move komutu çalışmıyor. Eğer cmd.exe de move komutu çalışıyorsa ve benim yazdığım komut satırıda doğruysa o zaman taşıma işlemide artık çalışmıyor
Sizce yedeği başka hdd kullanmadan nasıl alabilirim? Teşekkürler.

FORMAT + O BENİM İMZAM
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 23:41   #4 (permalink)
Driver
Power Member

Driver Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
hurricane26 tarafından iletildi. Mesajı göster
O BENİM İMZAM
Senden çaldım zaten Hoşuma gitmişti
Driver çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 23:44   #5 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Senden çaldım zaten Hoşuma gitmişti
Al abi hoşuna gitmekte sonuna kadar haklısın
HuRRiCaNe çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 23:44   #6 (permalink)
Driver
Power Member

Driver Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
equnix tarafından iletildi. Mesajı göster
kopyala komutunun klavyede bulunan kısayol tuşu Ctrl+C yapıştırın ise Ctrl+v
eğer bu şekilde olmazsa
copy c:\dosyaların olduğu dizin\dosya ismi d:\nereye kopyalayacaksın
buradaki c ve d örnek olarak verilmiştir.
ctrl+c ctrl+v yi biliyorum tabiki hatta ole 2 bile yemedi
copy ile yapmak ölüm.... Neden dersencopy ile klasör kopyalayamadığın için tek tek tüm klasörlere girip copy demek lazım. Ayrıca her copy için hedef dizinde dizin oluşturmak lazım. Zor iş yani.
Driver çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 23:45   #7 (permalink)
Driver
Power Member

Driver Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
hurricane26 tarafından iletildi. Mesajı göster
Al abi hoşuna gitmekte sonuna kadar haklısın
Teşekkürler. (Gerçi sormadan almıştım ama )
Driver çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-06, 13:01   #8 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
cmd.exe ye help yazıp enterlarsan tüm komutların listesi çıkar
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-06, 00:06   #9 (permalink)
Driver
Power Member

Driver Avatar

Bilgisayarım
Slm şimdi düzelttim iki gündür yaşadığım macerayı bilseniz kafayı kırarsınız. Yedeği başka makine bulup aldım. Sonra bi format çaktım windows kurdum derken ne göreyim blaster worm!!!!! Kafayı kırdım bu nasıl olur hemde sp2 de. Neyse bi daha yedek alalım dedik başka makinede bu seferde documents and settings içindeki klasörümü alamadım "erişim engellendi" diyordu. Bi format daha gitti tüm veriler tabi. Şimdi kurtarıyorum tekrar.
Copy Paste ve bir çok olay niye gitmiş anladım. Kapattığım hizmetlerden dolayı gitmiş. Fakat ben sadece uzaktan yardımla ilgili hizmetleri durdurdum ve bu olanlar ne alaka hala anlayamadım. Hemde kapattıktan sonra hizmetler konsolu açılmadı bile. Hatta windows cd'si ile boot edip sistem kurtarmadan kapattığım hizmetleri yeniden açamadım bile. İlginç bi olaydı
Driver çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-06, 00:21   #10 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Slm şimdi düzelttim iki gündür yaşadığım macerayı bilseniz kafayı kırarsınız. Yedeği başka makine bulup aldım. Sonra bi format çaktım windows kurdum derken ne göreyim blaster worm!!!!! Kafayı kırdım bu nasıl olur hemde sp2 de. Neyse bi daha yedek alalım dedik başka makinede bu seferde documents and settings içindeki klasörümü alamadım "erişim engellendi" diyordu. Bi format daha gitti tüm veriler tabi. Şimdi kurtarıyorum tekrar.
Copy Paste ve bir çok olay niye gitmiş anladım. Kapattığım hizmetlerden dolayı gitmiş. Fakat ben sadece uzaktan yardımla ilgili hizmetleri durdurdum ve bu olanlar ne alaka hala anlayamadım. Hemde kapattıktan sonra hizmetler konsolu açılmadı bile. Hatta windows cd'si ile boot edip sistem kurtarmadan kapattığım hizmetleri yeniden açamadım bile. İlginç bi olaydı
Blaster Worm = SP2 ?????
HuRRiCaNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Copy Paste gitti? Help!!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
pc Oturum açma ve kapama sesi gitti ??? uA_SerkaN Genel(OS) 2 08-06-06 16:32
elektrikler gitti e-donkey downloadlarımda gitti Caesar Genel 4 08-02-06 10:24
Modemin Ses Gitti? salamura Çokluortam 9 08-10-05 11:14
yandımmm gitti tel rehberi!!acil yardım pls! jackdanielsm Genel(Cep) 1 23-06-04 13:29
700mb copy paste suresi cakır Genel 4 12-03-04 01:59

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:47.