Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alaksız bu konuyla bahsettiğin şey...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (4) Konu araçları |  
Eski 20-06-07, 18:35   #226 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Re: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma

Alaksız bu konuyla bahsettiğin şey.

diablo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-07, 20:38   #227 (permalink)
asri
New Member

Katılım tarihi: 03.07.07
Nereden: İstanbul
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma

Merhaba arkadaşlar,

Data kurtarma konusunda benim tercihim Easeus firmasının Data Recovery Software by EASEUS. Hard Drive Files Recovery, Disk Recovery, Data Rescue Tools. kurtarma programıdır.

9 gb'lık acronis ile alınan hdd imagı nın bulunduğu usb disk. XP kurulumu sırasın uçtu . 80 gb lık sata diski görmeyen xp, usb den bağlı olan 80 gb lık usb diski HDD gibi gördü ve partitionları silip yeniden tanımladım ve kuruluma devam etmeyince tek yedeğim olan image in yok olduğunu anladım

10 larca data ve hdd ve partition kurtarma programı denememe rağmen 9 gb lık bu dosyanın yanına hiç bri yaşlamadı. Sanırım easy recover sadece 2 gb kadar yaklaşamabilmişti. Bu dosyayı son byte'ına kadar kusursuz bir şekilde kurtarabilen tek program easeus oldu demosu dosyayı görebildiği için ben bunu sabahın 01:00 da internetten satın alıp kullandım. Sabah 09:00 da sistem çalışır vaziyette teslim edildi ))

Bence Data kurtarma programların en iyisi diye bir şey yoktur. Birinin kurtaramadığını diğeri kurtarabiliyor. Denenmiş bir program olarak bunu hafızanızda bulundurun derim.

iyi çalışmalar.
asri çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-07, 15:59   #228 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2

@asri teşekkürler ve haklısınız en iyisi diye birşey yoktur tabi ki birbirlerine üstünlük sağladıkları noktalar var ama diğerlerinden ayrılan programlarda oluyor. Kimsenin bu başlığa ihtiyacı kalmaması dileğimle
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-07, 17:30   #229 (permalink)
serhatkoyuturk
New Member

Katılım tarihi: 08.07.07

ben bu prgramla hafıza kartımda daha sılnemems ama bıcımlendrme yapmak grktgnden dolayı ulasmadıgm resmlerımıde kurtarablrmym???
serhatkoyuturk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-07, 13:17   #230 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

"grktgnden" ne demek? söylediğinizi pek anlayamadım...
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-07, 19:08   #231 (permalink)
serhatkoyuturk
New Member

Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi. Mesajı göster
"grktgnden" ne demek? söylediğinizi pek anlayamadım...
gerektıgınden...ya kısaca hafıza kartımda fotoalr var ama hfza kartını bılgısayara okutmaya calstgımda kartı bıcımlendırmek ıstermısınız die soruo..fotoları acmıo...bunun ıcın ne yapablrm??
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-07, 15:05   #232 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

onun için net birşey söyleyemem. ama hafıza kartını taktıktan sonra programı açıp o diskten ver kurtarmasını isteyin yapabilir diye düşünüyorum. Muhtemelen Raw recovery yapmanız gerekir bir dosya sistemi belirtmeden yani.

Bu arada ÖZELDEN ATILAN MSJLARA CVP VERMİYORUM ARKADAŞLAR
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-07, 19:40   #233 (permalink)
serhatkoyuturk
New Member

Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi. Mesajı göster
onun için net birşey söyleyemem. ama hafıza kartını taktıktan sonra programı açıp o diskten ver kurtarmasını isteyin yapabilir diye düşünüyorum. Muhtemelen Raw recovery yapmanız gerekir bir dosya sistemi belirtmeden yani.

Bu arada ÖZELDEN ATILAN MSJLARA CVP VERMİYORUM ARKADAŞLAR
tskkur ederm..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-07, 15:41   #234 (permalink)
serhatkoyuturk
New Member

benm hafıza kartının ıcınde 488 mb dosya var ıcınde ama taratınca hıcbısı gormuo:S
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-07, 22:12   #235 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

Active Undelete programını deneyin birde... advanced arama yaptırın eğer hiçbirşey bulmuyorsa sanırım umutları kesmek gerekecek
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-07-07, 11:56   #236 (permalink)
eL3ctRic
New Member

Katılım tarihi: 04.02.06

ewt bu programı daha önce defalarca kullandım ancak artık işe yaramadığını farkettim nedenmi 250 gb bi hdd aldım ve sadece yedeklemek amacli kullandım fakat askeriyenin kullandigi windows 2000 azima sicti slave olarak taktim fakat hdd hata verdi scandisk tarzi bi islem yaptı daha sonra hdd'yi komple bosaltti bi kac dosya haric derken bu programı yani easy recovery kullanarak kurtarmak istedim fakat 128gb'tan fazla görmedigini farkettim bnun icin ne yapmak lasim yillarin arsivi yerle bir oldu bu asker ocaginda bunalim üstüne bunalıma girdim
eL3ctRic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-07, 19:07   #237 (permalink)
shumensko
New Member

Katılım tarihi: 24.07.07
Nereden: İST

merhaba arkadşlar.bende yanlışlıkla verilerimin bulundugu sürücüye format attım c yerine h üzerine kurdum yani windowsu program aratıyorum bütün dosyalarım cıkıyor önizleme yapabiliyorum fakar sonunda kaydetme işlemini yapmıyor.yardımcı olursanız sevinirim
shumensko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-07, 19:12   #238 (permalink)
shumensko
New Member

Katılım tarihi: 24.07.07
Nereden: İST

merhaba arkadaşlar bende yanlıslıkla verilerimin bulundugu sürücüye format attım ve windowsu c yerine h sürücüsüne kurdum yani verilerimin oludug sürücüye.programı kurdum bütün dosyaları buluyor önizleme yapabiliyorum dosyalara fakat bütün işlemler sonunda bilgisayar kaydetmiyor silinen dosyaları.yarmcı olursanızn sevinirim ...
shumensko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-07-07, 21:04   #239 (permalink)
pebblle
New Member

Katılım tarihi: 25.07.07
Nereden: izmir

slm benim sorunum şu laptopımın harddiski yandı ve bütün resimlerim gitti.
acaba bu bahsettiğiniz programlarla resimlerimi dijital fotograf makinemin hafıza kartıyla başka bir bilgisayara taksam bile geri getirebilirmiyim?
yani bu programlar dijital makinelerin bugüne kadar çekilmiş resimlerinide geri getirebilir mi???
pebblle çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-07, 00:55   #240 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım