Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "CDler kurtarılmaz ama CDlere kurtarılan veriler yazdırılabilir direk (heralde)..." şeklinde özetlenebilir....
Yardımlarınız İçin Teşekkürler Programı İndirdim Kurdum Kürek Yaptım Resimlerin Hepsi Geri Geldi Ama Bir Bölümü Görüntülenebiliyor. Bozuk Olan Resim Dosyalarını Düzelte Bilmemin Bi Yolu Warmı ? Çok Zor Olduğunu Okudum Ama Genede Denemek İstiyorum Zor Diye Kaçmak Olmaz. Yardımlarını Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler
Elektrik kesintisi sonrası kafayı yiyen, bozuldu bozulacak durumda olan hdd'mden bu program sayesinde tam 67.7gb dosya kurtardım, hepsini denemedim ama denediğim kadarı sapasağlam, videolar, mp3 ler, dökümanlar.. Hayatımı kurtardı daha doğrusu Dostum paranoyakX'e sonsuz teşekkürler
Arkadaşım paranoyakx çok güzel bir çalışma yapmışsın. Bunu şurdan da anlayabiliyoruz. İlk mesaj tarihi 19 08 2005 şu an ise 17 10 2007 yani 2 yılı geçmiş hala cevap yazılıyor. Çok emeğin geçmiş belli bu konu da. Şimdi benim problemime gelelim . Ben çok iyi bilmem bu işleri bir arkadaştan yardım istedim. O da yardımcı oldu . Sağolsun c sürücüsü yerine d sürücüsüne sistemi kurdu. Benim 200 Gb. lık diskimide 3 e bölmüş 39 Gb., 19 Gb. diye . gerisini sorarsan ben de bilmiyom ne yaptı salak . Neyse programı bulup kurdum. Dediklerini yaptım. Kayıp boş yer ( Hani şu geri kalan kısım 142 Gb. ) orda gözüküyor. Bende onu araştırsın diye onu seçtim. Advanced Scan bölümünden sonra Scanning For file Sstem bölümünde yaklaşık yarım saattir bekliyorum. Ne olacak bilemiyorum. İnşallah kurtarırım belgeleri yoksa Katil olacam . Durumum hakkında bir yorum yaparsan sevinirim ( Sen o dosyaları unut veya geri kurtarır bu program diye.Tekrar teşekkür ederim.