Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "valla kardes o dediğini nasıl yapıyoz bilmiyom bana ayrıntılı bi şekilde acıklasana..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (4) Konu araçları |  
Eski 19-11-07, 23:10   #276 (permalink)
genetic341
New Member

genetic341 Avatar

Katılım tarihi: 17.11.07
Nereden: elbistan
Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma

valla kardes o dediğini nasıl yapıyoz bilmiyom bana ayrıntılı bi şekilde acıklasana
genetic341 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-11-07, 23:14   #277 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

birinci sayfada yeterince açıklama var zaten.neyi açıklamamı istiyorsun ?
freeman1209 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-11-07, 10:30   #278 (permalink)
fstkcshp
New Member

Katılım tarihi: 20.11.07

arkadaşlar ben easy recovery kullanarak kaybettiklerimi buldum ama en son aşamada, harici hard disk'e çıkarmaya çalıştığım zaman bile (The destination path you have selected is on the source partition. Please select a different destination) diye bir hata veriyor.. Bende şu an sadece C var, harici hard disk'e nasıl atabilirim. lütfen yardım.
fstkcshp çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-11-07, 17:35   #279 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2

yanlış diski taratıyor olmayasınız? hariciyi taratıp ona kurtarmaya çalıışıyor gibisiniz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-07, 17:30   #280 (permalink)
hakkimaktav
New Member

Katılım tarihi: 29.05.07
Nereden: izmir
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma

Alıntı:
=|eRh@N|= tarafından iletildi. Mesajı göster
Çok harika bir şey ya eline sağlık
hakkimaktav çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-11-07, 01:33   #281 (permalink)
velatist
New Member

Katılım tarihi: 25.11.07
Nereden: van
Cevap: Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma

abicim çok çok çok teşekkürler. hızır gibi yetiştin benim D: sürücüsü hata verdi ve biçimlendirmek zorunda kaldım. bende senelerin birikimi vardı sayende 80 gb ı geri veriyor şu anda elime şimdilik 6 gb ulaştı ve halen vermeye devam ediyor. sırf sana teşekkür için bu siteye kayıt yaptım. tekrar tekrar teşekkürler. Allah razı olsun. bir gün vana yolun düşerse misafirim olursun inşallah
velatist çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-07, 21:32   #282 (permalink)
Dead_Fish
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.11.07

500 GB harici harddiskim kullanmaya başladıktan iki hafta sonra hata vermeye başladı. Bilgisayarımda "F" sürücüsü olarak görünüyor. Sürücüye çift tıklandığında "F sürücüsündeki disket biçimlenmemiş. Şimdi biçimlendirmek ister misiniz?" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum. Biçimlendirmenin aynı zamanda format anlamına geldiğini bildiğimden bu uyarıyı onaylamadan geçiyorm ama diskteki verilere de ulaşmam mümkün olmyor. Bu aşamada yapılabilecek bir şey var mı sizce? Yoksa önce formatlayıp sonra silinmiş verileri kurtarmaya çalışmam mı gerekiyor? Üstelik disk içerisindeki verilerin önemli bölümü video dosyalarından oluşuyor.
Dead_Fish çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-11-07, 00:18   #283 (permalink)
bordo61ts
New Member

Katılım tarihi: 06.07.06

teşekkürler güzel bir çalışma olmuş
bordo61ts çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-11-07, 16:52   #284 (permalink)
tamer39
New Member

Katılım tarihi: 16.12.05

tşkler
tamer39 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-11-07, 12:09   #285 (permalink)
cezanne81
New Member

Katılım tarihi: 29.11.07

Merhaba,
Benim harddiskimde bir partition ntfs den raw'a döndü ve disk boş görülüyor. Verileri kurtarmak için easy recovery programında advenced recovery i kullandım. Fakat istenen sonucu elde edemedim. Raw recovery yaptım belli bir kısma kadar kurtardı, fakat arada hata veriyor. Verdiği hatayı atlatma gibi bir seçeneğimiz var mı? Hata muhtemelen bad sektörden kaynaklanıyor.
Tşk.
cezanne81 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-12-07, 00:28   #286 (permalink)
seyhad
New Member

Katılım tarihi: 10.07.07
Nereden: Diyarbakır

kurtaramıyorum sildiklerimi
seyhad çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-12-07, 15:19   #287 (permalink)
-zabazingo-
New Member

Katılım tarihi: 03.12.07
Nereden: MANİSA

Yaw arkadaşlar. Ben easy recovery programını kullandım. Birçok *.jpg resimlerim geri geldi (Kurtaramadıklarımda var.) fakat daha önemlisi *.wmv *.avi ve *.mpeg gibi birsürü görüntülerim yok. Hatta daha ilginci bu görüntülere ait bağzı film karelerini *.jpg formamatında fotoğraf haline getirmiş.
SORUN NEDİR YARDIM LÜTFEN.
-zabazingo- çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-12-07, 01:02   #288 (permalink)
fth_avci55
New Member

Katılım tarihi: 07.12.07
Nereden: samsun

saolasın kardes
fth_avci55 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-12-07, 14:55   #289 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2

arkadaşlar bayadır siteye uğrayamıyorm msjları yeni gördüm. bakın öncelikle tekrar ediyorm ÖZELM MESAJ ATMAYIN.

sıkıntılarınıza gelince.. eğer diskte bad sector varsa o kısımdaki verilerinizi kurtaramazsınız (hepsini kurtaramazsınz demek değil bu o sectore bağlı verileri kurtaramazsınız) zaten veri yok olmuştur. eğer bir data recovery tool u tarama yaparken hata veriyorsa bad sector vardır. önce scandisk vs yapıp o hatalı kısımları işaretlemeli ve kalan kısımlardan veri kurtarmaya çalışmalısınız.

bunun dışında gerekli bütün bilgi 1. sayfada var. bir kez daha okuyunuz lütfen.

ilginize ve övgülerinize çok teşekkürler.
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 00:59   #290 (permalink)
myendlessdream
New Member

Katılım tarihi: 08.12.07
Nereden: istanblue

bakalım

saol bilader eline yregine emek ve cabalarına degmiş calımalarının dewamın 4 gözle baklioruz by rabbime emanetsiz
myendlessdream çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-07, 23:21   #291 (permalink)
Casuz
New Member

Katılım tarihi: 12.12.07
Nereden: izmir