Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "valla kardes o dediğini nasıl yapıyoz bilmiyom bana ayrıntılı bi şekilde acıklasana..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar ben easy recovery kullanarak kaybettiklerimi buldum ama en son aşamada, harici hard disk'e çıkarmaya çalıştığım zaman bile (The destination path you have selected is on the source partition. Please select a different destination) diye bir hata veriyor.. Bende şu an sadece C var, harici hard disk'e nasıl atabilirim. lütfen yardım.
Cevap: Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma
abicim çok çok çok teşekkürler. hızır gibi yetiştin benim D: sürücüsü hata verdi ve biçimlendirmek zorunda kaldım. bende senelerin birikimi vardı sayende 80 gb ı geri veriyor şu anda elime şimdilik 6 gb ulaştı ve halen vermeye devam ediyor. sırf sana teşekkür için bu siteye kayıt yaptım. tekrar tekrar teşekkürler. Allah razı olsun. bir gün vana yolun düşerse misafirim olursun inşallah
500 GB harici harddiskim kullanmaya başladıktan iki hafta sonra hata vermeye başladı. Bilgisayarımda "F" sürücüsü olarak görünüyor. Sürücüye çift tıklandığında "F sürücüsündeki disket biçimlenmemiş. Şimdi biçimlendirmek ister misiniz?" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum. Biçimlendirmenin aynı zamanda format anlamına geldiğini bildiğimden bu uyarıyı onaylamadan geçiyorm ama diskteki verilere de ulaşmam mümkün olmyor. Bu aşamada yapılabilecek bir şey var mı sizce? Yoksa önce formatlayıp sonra silinmiş verileri kurtarmaya çalışmam mı gerekiyor? Üstelik disk içerisindeki verilerin önemli bölümü video dosyalarından oluşuyor.
Merhaba,
Benim harddiskimde bir partition ntfs den raw'a döndü ve disk boş görülüyor. Verileri kurtarmak için easy recovery programında advenced recovery i kullandım. Fakat istenen sonucu elde edemedim. Raw recovery yaptım belli bir kısma kadar kurtardı, fakat arada hata veriyor. Verdiği hatayı atlatma gibi bir seçeneğimiz var mı? Hata muhtemelen bad sektörden kaynaklanıyor.
Tşk.
Yaw arkadaşlar. Ben easy recovery programını kullandım. Birçok *.jpg resimlerim geri geldi (Kurtaramadıklarımda var.) fakat daha önemlisi *.wmv *.avi ve *.mpeg gibi birsürü görüntülerim yok. Hatta daha ilginci bu görüntülere ait bağzı film karelerini *.jpg formamatında fotoğraf haline getirmiş.
SORUN NEDİR YARDIM LÜTFEN.
arkadaşlar bayadır siteye uğrayamıyorm msjları yeni gördüm. bakın öncelikle tekrar ediyorm ÖZELM MESAJ ATMAYIN.
sıkıntılarınıza gelince.. eğer diskte bad sector varsa o kısımdaki verilerinizi kurtaramazsınız (hepsini kurtaramazsınz demek değil bu o sectore bağlı verileri kurtaramazsınız) zaten veri yok olmuştur. eğer bir data recovery tool u tarama yaparken hata veriyorsa bad sector vardır. önce scandisk vs yapıp o hatalı kısımları işaretlemeli ve kalan kısımlardan veri kurtarmaya çalışmalısınız.
bunun dışında gerekli bütün bilgi 1. sayfada var. bir kez daha okuyunuz lütfen.