Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "neden 1. syfay göremyom?..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma
arkadaşlar merhaba ben hem bi tşk hemde bi soru için üye oldum gerçektende yardımlarınız için çok tşkler
sorunum bazı resimler açıldı fakat benim için önemli olan videolar wardı onları film kareleri halinde .jpg olarak görüyorum onu nası düzeltebilirim lütfen yardım edin bütün bi günümü bununla geçirdim bi laptop yüzünden giti projem Allah aşkına yardım edin sabah 9 a kadar yetiştirmem gerek videoları cd ye aktarmam lazım
Ynt: Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma
arkadaşlar yokmu bi Allah ' ın kulu online olan nero coverdesigner essantial da video dosyası jpeg olarak açılıo resmin üzerine çift tıklayınca proportional clip image dio ama yok videolar çalışmıo bi code hatası verio lütfen yardımmmm
19.08.2005 tarihli yazınıza şimdiden teşekkür ederim.
sorunum şudur:
ASUS laptop virüs nedeniyle tamamen kilitlendi, Makina serviste de açılırken komple kitlenince bir de cd-rom un da değişmesi gerekliliği olunca GOLD servis
* hem yedeklemeyi yaptı.
* hem de cd-rom değişti.
peki ne oldu??
dosyalarımın tümü kurtarılmış görünüyordu ama maalesef mailbox ve özellikle son derece önemli olan adres defteri silinmiş durumdaydı ya da yedeklenmesi unutulmuş (bunu gerçekten izah edemediler.)
ayrıca format öncesi 2 directory idi c ve d olarak şimdi tek parça haline dönüşmüş (bunu da o sektöre bir şey yazmayın konusunda bir uyarınız var, bir anlam ifade eder mi bilmeden yazıyorum)
microsoft outlook (2003)kullanıyordum. virüs nedeniyle de yedekleme ve format atıldığı için hiç bir şekilde bu bilgilere ulaşılamayacağım iletildi.
yedeklemeyi yaptıkları external hdd de pst uzantılı bir kaç file bulundu bilgisayarımda açtılar ama bunlar 1,5 sene öncesine kadar her 3 ayda bir alınmış backup dosyaları,güncel olan değil.
yanlış bir eylemimde bütün bilgiler kaybolacakmış gibi görünüyor, bir de easy recovery de mail kurtarma için bir program ama ciddi rakamlar ödemek zorunda olmak sonra da deneme-yanılma ile hüsran yaşamak istemiyorum,
2. konu ise; bahsi geçen programa nerden ulaşılacak bunu belirtmiş miydiniz bengöremedim
öneriniz ne olabilir
bu arada bu Data Recovery Software and File Undelete for Windows - VirtualLab Data Recovery sitesini denedim eskiye dair hiç bir şey görmedi
bazı öneriler gördüm başka yerlerde ve buna dair ön bilgilendirme vereceğim ama :
Marka-ModelExternal HD Toshiba Codegen 120GB 2'5HDD ve bir adet ASUSPC eşliğinde neler yapabileceğimi bilmediğim gibi ynlış ta yapmak istemiyorum
bu arada daha az önemli olarak,skype yazışmalarını da saklıyordum yeni kurulumla eskileri çağırmak mümkün mü?umarım hemen cevap alabilirim.
evet malesefki sizin bu datanızın kurtarılması mümkün değil, çünkü format atılıp üstüne sistem kurulmuş yani o diske veri yazılmış hemde bir sürü veri ayrıca disk bölme işlemi yapılmış ki bu bile dataları tamamen kaybetmek için yeterli.
malesefki sizin verileriniz kurtarılamaz. geçmiş olsn
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. yalnız benim istediğim aynı özellikte bir HDD. yeni HDD nin kartını benimkiyle değiştirirsem bilgilerimi okutabilirim. zira benim HDD ye elektrik gelmiyor.
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. yalnız benim istediğim aynı özellikte bir HDD. yeni HDD nin kartını benimkiyle değiştirirsem bilgilerimi okutabilirim. zira benim HDD ye elektrik gelmiyor.
aynısından bulabilirsen muhtemelen çalışır.bu işi yapan firmalarda mevcut.eğer verileriniz önemli ise son çare olarak düşünebilirsiniz