Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "@paranoyakX 2 Gb veri yazılmasına rağmen, 5000 adet resmi kurtardım. Teşekkür ediyorum....." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (4) Konu araçları |  
Eski 21-01-08, 16:15   #326 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 6
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

@paranoyakX
2 Gb veri yazılmasına rağmen, 5000 adet resmi kurtardım.
Teşekkür ediyorum..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-01-08, 16:21   #327 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

@hurricane ne demek sevindim kurtarmana,

@resrous dosyanın içinde o isimler var ne demek tam anlayamadım? bir klasörü kurtardınız içinde öyle isimli dosyalarmı var?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-01-08, 01:59   #328 (permalink)
Red_Sniper
New Member

Katılım tarihi: 18.01.08

Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi. Mesajı göster
@hurricane ne demek sevindim kurtarmana,

@resrous dosyanın içinde o isimler var ne demek tam anlayamadım? bir klasörü kurtardınız içinde öyle isimli dosyalarmı var?
sayın abicim herşey için tşkler yalnız bi başka sorum olcak ben bu pro ya lisansı nasıl yüklerim programı çalıştırdığımda lisans yükle falan göremedim ben
Red_Sniper çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-01-08, 09:59   #329 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

programın tam sürümününü satın alırsanız sıkıntı olmaz, diğer konuda bu forumda konuşulmaz,, illegal içerik yasaktır.
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-01-08, 19:11   #330 (permalink)
İbrahim alkan
New Member

Katılım tarihi: 17.01.08
Nereden: uşak

selam arkadaşlar programı kurdum ama C- D sürülerininden sadece D yi görüyor C sürücüsünü göremediğim için verileri geri alamıyorum ne yapmam lazım yardım edermisiniz
İbrahim alkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-08, 00:36   #331 (permalink)
i.n.o.y
New Member

i.n.o.y Avatar

Katılım tarihi: 09.01.08

selam herkese.. deep freeze le kaybedilen verileri geri getirebilir miyiz
çok acil yardım lazım...hardwaremania ailesi yardımınızı esirgemeyin.. zor durumdayım
i.n.o.y çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-08, 09:48   #332 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

Alıntı:
i.n.o.y tarafından iletildi. Mesajı göster
selam herkese.. deep freeze le kaybedilen verileri geri getirebilir miyiz
çok acil yardım lazım...hardwaremania ailesi yardımınızı esirgemeyin.. zor durumdayım
niye denemiyorsun?

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-08, 10:19   #333 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

@ibrahim alkan, resimlerde anlattığım gibi raw recovery yapmayı deneyin eğer partition uçtuysa..

@inoy deepfreeze data recovery programı değildir. ilk sayfada anlatılanları yapın
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-08, 13:59   #334 (permalink)
i.n.o.y
New Member

i.n.o.y Avatar

Katılım tarihi: 09.01.08

arkadaşlar "de" yerine "le" yazmışım... deep freeze nin sildiklerini geri getirebilirmiyiz demek istedim..duğrusu aşağıdaki

"selam herkese.. deep freeze (de) kaybedilen verileri geri getirebilir miyiz
çok acil yardım lazım...hardwaremania ailesi yardımınızı esirgemeyin.. zor durumdayım."
i.n.o.y çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-08, 14:09   #335 (permalink)
by_BuR@K
hARDWAREMANIAC

by_BuR@K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.03.06
Nereden: hARDWAREMANIA
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Arkadaşlar Bunun VİSTA versiyonu varmı???
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-08, 19:30   #336 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

vista versiyonu var, deepfreezin sildiklerini geri getiremeyebilirsiniz. denemdm ama sanmıyorm
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-08, 06:15   #337 (permalink)
Nefretzm
New Member

Nefretzm Avatar

Katılım tarihi: 29.01.08

Çok güzel anlatmışsın ama ben istediğim dosyalarımı (resimlerimi) bulamadım. tek tek sürücülerimi arattım.

Arattığım dosyalar;
bundan 2 ay önce silindi ve bulunduğu disk sürücüleri biçimlendirildi..

şimdi soruyorum. imkanı yokmu dosyalarımın geri getirilmesinin? Diski biçimlendirmenin bir sonucumu bu?
Nefretzm çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-08, 10:11   #338 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

hayır diski biçimlendirseniz bile verilerinizi kurtarabilirsiniz fakat üzerine dosya yazılmamış olması gerekiyor ki sanırım 2 aydır o diske pek çok şey kopyalayıp silmişsinizdir. o yüzden kurtaramazsınız.
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-01-08, 15:12   #339 (permalink)
Nefretzm
New Member

Nefretzm Avatar

Katılım tarihi: 29.01.08

Alıntı: