Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "@paranoyakX
2 Gb veri yazılmasına rağmen, 5000 adet resmi kurtardım.
Teşekkür ediyorum....." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi.
@hurricane ne demek sevindim kurtarmana,
@resrous dosyanın içinde o isimler var ne demek tam anlayamadım? bir klasörü kurtardınız içinde öyle isimli dosyalarmı var?
sayın abicim herşey için tşkler yalnız bi başka sorum olcak ben bu pro ya lisansı nasıl yüklerim programı çalıştırdığımda lisans yükle falan göremedim ben
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
selam arkadaşlar programı kurdum ama C- D sürülerininden sadece D yi görüyor C sürücüsünü göremediğim için verileri geri alamıyorum ne yapmam lazım yardım edermisiniz
selam herkese.. deep freeze le kaybedilen verileri geri getirebilir miyiz
çok acil yardım lazım...hardwaremania ailesi yardımınızı esirgemeyin.. zor durumdayım
Alıntı:
i.n.o.y tarafından iletildi.
selam herkese.. deep freeze le kaybedilen verileri geri getirebilir miyiz
çok acil yardım lazım...hardwaremania ailesi yardımınızı esirgemeyin.. zor durumdayım
arkadaşlar "de" yerine "le" yazmışım... deep freeze nin sildiklerini geri getirebilirmiyiz demek istedim..duğrusu aşağıdaki
"selam herkese.. deep freeze (de) kaybedilen verileri geri getirebilir miyiz
çok acil yardım lazım...hardwaremania ailesi yardımınızı esirgemeyin.. zor durumdayım."
hayır diski biçimlendirseniz bile verilerinizi kurtarabilirsiniz fakat üzerine dosya yazılmamış olması gerekiyor ki sanırım 2 aydır o diske pek çok şey kopyalayıp silmişsinizdir. o yüzden kurtaramazsınız.