Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Mbir Prorami Görelim Ona Göre Mesaj Atariz..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (4) Konu araçları |  
Eski 17-02-08, 13:52   #351 (permalink)
selim02
New Member

Katılım tarihi: 17.02.08
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Mbir Prorami Görelim Ona Göre Mesaj Atariz
selim02 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 00:04   #352 (permalink)
medatur
New Member

Katılım tarihi: 15.05.07
Nereden: bursa turkey
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

ellerine sağlık
medatur çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 00:27   #353 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2

teşekkürler arkadaşlar
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-03-08, 18:54   #354 (permalink)
newyorklu
New Member

newyorklu Avatar

Katılım tarihi: 03.03.08

teşekkürler
newyorklu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-03-08, 20:20   #355 (permalink)
yegen70
New Member

Katılım tarihi: 03.11.07
Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

teşekkür ettik sağolasın
yegen70 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-08, 06:24   #356 (permalink)
marfatih
New Member

Katılım tarihi: 04.03.08
Nereden: edirne

film izlerken wd my book pro edition II 1TB external hard diskim kendi kendine kapandı.tekrar açtığımda usbde görmesine rahmen bilgisayarım açmadı.daha sonra kutunun içindeki 2 adet 500 gb lık hdd yi çıkardım pc'nin içine taktım.burda pc gördü ama disk bozuk yada okunamıyor dedi açmadı...

GetDataBack for NTFS kullandım hdd im içindeki bilgileri buldu içinden bi kaç veriyi çıkardım bunlar 2-3 tane belgesel ama belgeseli açtığımda müzik çalıo..belgeselin boyutuda mp3 boyutu değil normal film boyutu.neyse geçelim..

EasyRecovery Professional kurdum taramaya başladım bu seferde bu 15 dk olmasına rahmen bi noktada takılı kaldı ve şu hatayı verdi yardımcı olursanız çok sevinirim...

birde şu an ntfs yazmasına rahmen kutunun içinde raid0'dı galiba hard diskler... usb ile takılıyken my book raid manager programında raid setting kısmında raid0 bağlantı kısmında BAD capacity kısmında 0,00 gb yazıodu...

En son marfatih tarafından düzenlendi: 04-03-08 saat 06:35
marfatih çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-03-08, 18:34   #357 (permalink)
marfatih
New Member

cvp vericek kimse yok mu hdd^'ye format atıcam cvp gelmesini bekliom
marfatih çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 10:35   #358 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

bu şu demek, "disk yüzeyinde bir hata var" bu işlemlerden önce diski taratın ve hatalı bölümleri işaretlemesini sağlayın ama disk yüzeyinde hata varsa (ki var) ve bu disktede video dosyaları varsa %90 ihtimalle kuratamazsınız dosyalarınızı... ama deneyin
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 14:15   #359 (permalink)
marfatih
New Member

Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi. Mesajı göster
bu şu demek, "disk yüzeyinde bir hata var" bu işlemlerden önce diski taratın ve hatalı bölümleri işaretlemesini sağlayın ama disk yüzeyinde hata varsa (ki var) ve bu disktede video dosyaları varsa %90 ihtimalle kuratamazsınız dosyalarınızı... ama deneyin
back sector ve hata taraması yaptıktan sonra recovery programlarını kullandım zaten..neyse gitti terabytelık arşiv...

ilgilendiğin için saol
marfatih çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 14:19   #360 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

Alıntı:
marfatih tarafından iletildi. Mesajı göster
back sector ve hata taraması yaptıktan sonra recovery programlarını kullandım zaten..neyse gitti terabytelık arşiv...

ilgilendiğin için saol
sizin artık daha profesyonel çözümleri denemeniz gerekiyor.bu işi yapan firmalar var.çok önemli verilerin varsa onlar kurtarabilirler
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 15:09   #361 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

evet çok önemliyse veriler, profes. şirketler kurtarabilir.
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 18:41   #362 (permalink)
marfatih
New Member

my book raid manager kullanırken hızlı hızlı next next yaptım raid 1 seçiliymiş my book raid 1 oldu nasıl raid 0 yapıcam tekrar...

bide iki tane 500 lük hard dik var demiştimya bi tanesinin çalışmadığını farkettim bozulmuş olabilir mi..hiç bi tık ses yok çalışmıyanda
marfatih çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 18:52   #363 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

valla iyi ve basit ihtimalle aklıma gelen şey, o disk enerji gitmiyor olması, o diski bilgisayara direk takınca bir sorun oluyor mu? eğer gene de çalışmıyorsa muhtemelen disk ölüdür, garanti vs kapsamında belli parçaları değiştirilerek eski haline dönebilir.
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 19:10   #364 (permalink)
marfatih
New Member

amerikadan geldi garanti filan yok...tamiri pahalı mıdır..pc ye takılıykende elektrik gelmio..

bu wd türkiye dis. logosoft heralde de siteleerinde yetkili bayiler filan yazmıo... nerde yapılır bu
marfatih çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-03-08, 15:07   #365 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım

üzgünüm ayrıntıları bilmiyorm, ama bir bilgisayarcıya götürüp en azından disk yüzeyinde mi hata var yoksa donanımsal çalışmasında mı öğrenebilirsiniz, donanımsalsa verileriniz duruyor demektir.
paranoyakX çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati