Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm ustalarım ellerinize sağlık teşekkür ederim..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
arkadaşlar iyi akşamlar
öncelikle bu konuyu bizlere sunduğu için arkadaşıma çok teşekkür ederim.
benim bi ise sorum şu olacaktı
ben sinemalarda ve bazı dizilerde oyunculuk yapıyorum
şu ana kadar çektiğimiz filmlerde hep resimler çektirmiştik. fakat resimler format atıldıktan sonra silindi .
daha sonra ben bu programı pcye indirdim ve silinmiş resimlerimin hemen hemen hepsini buldum . ama promlem şurda
bulunan her resimin ve her dosyanın ( word exel filan ) boyutları eskisi ile aynı fakat resimi tıkladığım zman önizleme yok diyor. resimi göstermiyor
aynı şekilde word dosyalrında da tıkladığım zman içeriği boş gösteriyor. sizin bir fikriniz varmı acaba varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Alıntı:
Kerimayan tarafından iletildi.
arkadaşlar iyi akşamlar
şu ana kadar çektiğimiz filmlerde hep resimler çektirmiştik. fakat resimler format atıldıktan sonra silindi .
daha sonra ben bu programı pcye indirdim ve silinmiş resimlerimin hemen hemen hepsini buldum . ama promlem şurda
bulunan her resimin ve her dosyanın ( word exel filan ) boyutları eskisi ile aynı fakat resimi tıkladığım zman önizleme yok diyor. resimi göstermiyor
aynı şekilde word dosyalrında da tıkladığım zman içeriği boş gösteriyor. sizin bir fikriniz varmı acaba varsa paylaşırsanız sevinirim.
Alıntı:
Kerimayan tarafından iletildi.
arkadaşlar iyi akşamlar
teşekkür ederim
DAta kurtarma yazılımları hdd sektörerini tarar ve bulabildiği dataları kısmende olsa ortaya çıkarır. Bu yazılımlar boyut olarak aynı göstersede resim , döküman film yada müzik dosyalarına bozulma olabilir. Özellikle filnm dosyaları gibi ebatları büyük dosyalarda corrupt / bozulma çok fazladır. Hele birde o disk bölümüne birşeyler yazdıysanız dosyanın bir kısmının bozulma olasılığı daha fazla oluyor. Üzerine dosya yazıldığında yapılacak birşeyde yok malesef.
Biladel anlatimin icin ve emegin icin tesekkür... Bu program süper ama benim sorunum bunun vistada calismamasi... Bunun gibi yada baska bir programla vistada silinmis dosylari nasil getirebilirim. Lütfen cok önemli... Dügün, nisan, kina fotolari vardi.. cok önemliler, baska yerdede kopyasi yok... lütfen acil yardim lütfennn...
r-studio ile recover yaptım sildiğim dosyayı da buldu fakat benim için asıl öneml olan resim ve videolar açılmıyor.. söz konusu driver'a hiç bişey yazmadım ama tarattırmadan önce ordaki bazı dosyaları c sürücüsündeki bi dosyay kes-yapıştır dedim başka dosyaları da sildim.. hepsi çok önemliydi.. onları kurtarmanın başka yolu yok mu?? sildiğim tüm klasörleri bulmuş fakat dosyaların boyutuna kadar aynı omasına rağmen içerik boş.. lütfen yardım edin..