Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm ustalarım ellerinize sağlık teşekkür ederim..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (4) Konu araçları |  
Eski 23-03-08, 12:55   #376 (permalink)
selah1
New Member

Katılım tarihi: 08.12.07
Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

slm ustalarım ellerinize sağlık teşekkür ederim
selah1 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-03-08, 20:16   #377 (permalink)
ser35
New Member

Katılım tarihi: 07.11.06
Nereden: İZMİR
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

cok tesekurler saol emegen saglik
ser35 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-03-08, 18:55   #378 (permalink)
black_catt
New Member

Katılım tarihi: 27.03.08
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

bu program dvd için de işe yarar mı
black_catt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-03-08, 20:42   #379 (permalink)
Kerimayan
New Member

Katılım tarihi: 27.03.08

arkadaşlar iyi akşamlar

öncelikle bu konuyu bizlere sunduğu için arkadaşıma çok teşekkür ederim.

benim bi ise sorum şu olacaktı

ben sinemalarda ve bazı dizilerde oyunculuk yapıyorum

şu ana kadar çektiğimiz filmlerde hep resimler çektirmiştik. fakat resimler format atıldıktan sonra silindi .

daha sonra ben bu programı pcye indirdim ve silinmiş resimlerimin hemen hemen hepsini buldum . ama promlem şurda

bulunan her resimin ve her dosyanın ( word exel filan ) boyutları eskisi ile aynı fakat resimi tıkladığım zman önizleme yok diyor. resimi göstermiyor
aynı şekilde word dosyalrında da tıkladığım zman içeriği boş gösteriyor. sizin bir fikriniz varmı acaba varsa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkür ederim
Kerimayan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-08, 00:56   #380 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14

Alıntı:
Kerimayan tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar iyi akşamlar

şu ana kadar çektiğimiz filmlerde hep resimler çektirmiştik. fakat resimler format atıldıktan sonra silindi .

daha sonra ben bu programı pcye indirdim ve silinmiş resimlerimin hemen hemen hepsini buldum . ama promlem şurda

bulunan her resimin ve her dosyanın ( word exel filan ) boyutları eskisi ile aynı fakat resimi tıkladığım zman önizleme yok diyor. resimi göstermiyor
aynı şekilde word dosyalrında da tıkladığım zman içeriği boş gösteriyor. sizin bir fikriniz varmı acaba varsa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkür ederim
Format attıktan sonra diske kayıt yaptınızmı ?

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-08, 10:06   #381 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

Alıntı:
Kerimayan tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar iyi akşamlar

teşekkür ederim
DAta kurtarma yazılımları hdd sektörerini tarar ve bulabildiği dataları kısmende olsa ortaya çıkarır. Bu yazılımlar boyut olarak aynı göstersede resim , döküman film yada müzik dosyalarına bozulma olabilir. Özellikle filnm dosyaları gibi ebatları büyük dosyalarda corrupt / bozulma çok fazladır. Hele birde o disk bölümüne birşeyler yazdıysanız dosyanın bir kısmının bozulma olasılığı daha fazla oluyor. Üzerine dosya yazıldığında yapılacak birşeyde yok malesef.

diablo şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-08, 21:49   #382 (permalink)
skindiver
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.08
Nereden: Sinop

anlatımın için saol.....
skindiver çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-08, 15:21   #383 (permalink)
034istanbul
New Member

Katılım tarihi: 01.04.08
Nereden: İSTANBUL

güzel
034istanbul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-04-08, 14:54   #384 (permalink)
nuko1950
Rookie Member

nuko1950 Avatar

Katılım tarihi: 07.02.08
Nereden: türkiye-İzmir

teşekkürler benim sorum yanlışlıkla neyi sildimki sistemim geri yükleme yapmıyor. xp kullanıyorum.nasıl geri alabilirim?
nuko1950 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-04-08, 10:52   #385 (permalink)
sezaa
New Member

Katılım tarihi: 03.04.08

ellerinize sağlık
sezaa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-04-08, 17:32   #386 (permalink)
fanalinab
New Member

Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: Gaziantep

Biladel anlatimin icin ve emegin icin tesekkür... Bu program süper ama benim sorunum bunun vistada calismamasi... Bunun gibi yada baska bir programla vistada silinmis dosylari nasil getirebilirim. Lütfen cok önemli... Dügün, nisan, kina fotolari vardi.. cok önemliler, baska yerdede kopyasi yok... lütfen acil yardim lütfennn...
fanalinab çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-04-08, 18:54   #387 (permalink)
memolii77
New Member

Katılım tarihi: 05.04.08

eline saglık
memolii77 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-04-08, 13:47   #388 (permalink)
adamin1i
New Member

Katılım tarihi: 06.04.08
Nereden: Ankara

Teşekkür ederiz arkadaşım.
adamin1i çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-04-08, 21:57   #389 (permalink)
Meto1991
New Member

Katılım tarihi: 05.11.07
Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

çok teşekkürler
Meto1991 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-04-08, 22:58   #390 (permalink)
whizzkidakn
New Member

Katılım tarihi: 12.04.08

r-studio ile recover yaptım sildiğim dosyayı da buldu fakat benim için asıl öneml olan resim ve videolar açılmıyor.. söz konusu driver'a hiç bişey yazmadım ama tarattırmadan önce ordaki bazı dosyaları c sürücüsündeki bi dosyay kes-yapıştır dedim başka dosyaları da sildim.. hepsi çok önemliydi.. onları kurtarmanın başka yolu yok mu?? sildiğim tüm klasörleri bulmuş fakat dosyaların boyutuna kadar aynı omasına rağmen içerik boş.. lütfen yardım edin..
whizzkidakn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-04-08, 23:46   #391 (permalink)
osmaniyeli
New Member

osmaniyeli Avatar