hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Gerçekten eline sağlık paranoyakx, baya da emek vermişşin ilk yapmaya çalışmamda becerememiştim, çaktırma o günden sonra bir daha hiç denemedim! ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack (3) Konu araçları
Eski 07-11-05, 09:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
selcioo
V.I.Member
Bilgisayarım

selcioo Avatar

Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: •Bilinmezlerden
Gerçekten eline sağlık paranoyakx, baya da emek vermişşin ilk yapmaya çalışmamda becerememiştim, çaktırma o günden sonra bir daha hiç denemedim! Bu sefer yapacağım :N

85 'ten bugüne
[FONT="Garamond"]MSN MESSENGER | selcioo@docomo.ca[/FONT]
selcioo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-05, 09:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
saol selcioo, bu sefer başarırısın umarım
Eski 23-11-05, 22:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
IMKB
Cool Member

IMKB Avatar

Katılım tarihi: 02.06.05
Tüm bu yazılanlardan sonuç:
Bir müşterinin telefonundan çektiği resimleri bilgisayara aktarmış telefondakileri silmiştim. Az evvel dalgınlıkla pc.deki resimleri yedeklemeden HDD ye format attım üzerine XP yi kurdum. Şimdi ben bunları geri getirmem mümkün olamayacak mı bu programla?

rüzgar eken fırtına biçer
IMKB çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-05, 00:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member
Bilgisayarım

Ryan_KyKlopS Avatar

Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
Alıntı:
IMKB tarafından iletildi.
Tüm bu yazılanlardan sonuç:
Bir müşterinin telefonundan çektiği resimleri bilgisayara aktarmış telefondakileri silmiştim. Az evvel dalgınlıkla pc.deki resimleri yedeklemeden HDD ye format attım üzerine XP yi kurdum. Şimdi ben bunları geri getirmem mümkün olamayacak mı bu programla?
üzerine xp kurduğunuz için biraz zor ama siz yinede şansınızı deneyin.
Eski 24-11-05, 12:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
IMKB
Cool Member

IMKB Avatar

şansımı zorladım programla istediğim bilgiyi(resimleri) gördüm. Ancak programın trial olduğu için işlemi sonuçlandırmadı. Bu programın serial crak ı lazım.
Eski 24-11-05, 12:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member
Bilgisayarım

Ryan_KyKlopS Avatar

Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
Gördüyseniz kurtarırsınız büyük bir ihtimalle.Küreğini ilk bende zor bulmuştum ama eşekten bakarsanız bulabilirsiniz.
Ryan_KyKlopS çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-05, 13:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
IMKB
Cool Member

IMKB Avatar

dosyaları seçiyorum.
recover to local drive işaretli durumda kaydetmesi gereken yeri seçiyorum sağdaki browse bölümünden next diyorum.
karşıma.
Error
the destination path you have selected is on the source partion. Plase select a different destination.
OK

diyor işlem olmuyor. ne yapmam gerekiyo..

bide küreği Pm ile bi halledebilsek ricaaa.
Eski 26-11-05, 15:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

ya kürek yok yanımda ama craaaaagle mi o ne bu arada farklı bir partitiona kaydetmeniz lazım verileri...
paranoyakX çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-12-05, 20:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
olex
Member

Katılım tarihi: 31.08.05
yardım

Arkadaşlar yanlışlıkla d sürücüme format attım, Bu program unformat işlemi içinde kullanılabilir mi?, birde bu programı nereden bulabilirim,
kullanılamazsa unformat için hangi programı kullanmalıyım??
cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
olex çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-12-05, 21:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
ttmen
Silver Member
Bilgisayarım

ttmen Avatar

Katılım tarihi: 19.05.05
Nereden: kıbrıs-ist arası
Alıntı:
olex tarafından iletildi.
Arkadaşlar yanlışlıkla d sürücüme format attım, Bu program unformat işlemi içinde kullanılabilir mi?, birde bu programı nereden bulabilirim,
kullanılamazsa unformat için hangi programı kullanmalıyım??
cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
illkez unformat diye bişey duydum.bilen varsa söylesin bende merak ettim doğrusu.
ttmen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-05, 00:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

bu işlem formatla silinene verileride geri getirir. aynı zamanda bu programla birlikte active undelete i de öneririm (bakmayın undelete dediğine formatı falanda geri alıyor)
Eski 19-12-05, 09:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hami10 Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: yasak bölge
Resimler: 16
Oncelikle bilgiler icin sagol.

Ama eger scandisk yapilmissa geri gelmiyor dosyalar ve videolarin cogunu geri kurtaramiyor.

hami10 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-05, 18:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

scandisk değilde defrag yapılmışsa zor, ayrıca video dosyaları çok kolay bozulabilen dosyalardır, durup dururken gidenleri bile gördüm bir kaç byte ın olmaması sorun yaratabiliyor.... o yüzden recovery programları ile silinmiş videoları kurtarmak zordur
Eski 19-12-05, 19:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
sHiNe
V.I.Member
Bilgisayarım

sHiNe Avatar

Katılım tarihi: 15.03.05
Mustafa ben şey sorucam sana.Easy Recovery de RAW Recovery'nin File Tips Bölümüne uzantı eklemek istiyom ama yapamıyom bi fikrin varmı mesela Authorware uzantısı a6p.Bunu nasıl eklicem Reg Signature Lerini filan istiyo.
sHiNe çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-05, 21:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

şimdi sayın Mehmet bey raw recoveryde veri kurtarma işlemi içindosya tipi belirtmek zordur, her dosya sistemi kendine göre dosyayı yazdığı için dosyayı bulmak kolay olurdu eğer dosya sistemi bilinseydi ama bilnmediği zaman bir dosya ile ilgili bütün özellikler verilmek zorunda hiç o kadar incelemedim ama bir yolunu bulunca söylerim uzantı bilgisini bulmak için
Eski 19-12-05, 22:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
sHiNe
V.I.Member
Bilgisayarım

sHiNe Avatar

Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi.
şimdi sayın Mehmet bey raw recoveryde veri kurtarma işlemi içindosya tipi belirtmek zordur, her dosya sistemi kendine göre dosyayı yazdığı için dosyayı bulmak kolay olurdu eğer dosya sistemi bilinseydi ama bilnmediği zaman bir dosya ile ilgili bütün özellikler verilmek zorunda hiç o kadar incelemedim ama bir yolunu bulunca söylerim uzantı bilgisini bulmak için
Sağolasın Hayrretin. Mehmet Bey de ne olanzi?
Bu arada Bilen fiLan varsa Sölediğim Kısım burası.

En son sHiNe tarafından düzenlendi: 19-12-05 saat 22:52.
Eski 20-12-05, 08:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

Hasan idare edicen kardeşim işe başladım kafa darmadağınık sana bunu yazarken mehmetle konuşuyordum da pardon. dur ben onu bir araştırayım sonra hallederiz yalnız neden raw recovery yapıyorsun onu anlamadım?
Eski 20-12-05, 08:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

Nereden: germany ama akli izmirde..
Blog Mesajları: 34
Resimler: 46
Eline emegine saglik,gercekten güzel bir calisma olmus,artikim bizde bu olaylara girebiliriz..Foruma gercekten cok yararli olacagini düsünüyorum..Tesekkürler..
ANJIN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-12-05, 16:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
sHiNe
V.I.Member
Bilgisayarım

sHiNe Avatar

Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi.
Hasan idare edicen kardeşim işe başladım kafa darmadağınık sana bunu yazarken mehmetle konuşuyordum da pardon. dur ben onu bir araştırayım sonra hallederiz yalnız neden raw recovery yapıyorsun onu anlamadım?
Peki önemli değil musty. Raw la kurtarıyorum çünkü diğer Recovery kısımları hiç bişi bulmuyo hdd baya bi hörpüldü
Eski 24-12-05, 22:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
TheRkuT
New Member

TheRkuT Avatar

Katılım tarihi: 13.10.04
Nereden: Denizli
Alıntı:
sHiNe tarafından iletildi.
Peki önemli değil musty. Raw la kurtarıyorum çünkü diğer Recovery kısımları hiç bişi bulmuyo hdd baya bi hörpüldü
Bende normal recovery ile istediğim dosyalara ulaşamadım. Şimdi Raw ile deniyorum. Fdisk edilmiş bi partition olduğu için işim zor ama inşallah hallederim
TheRkuT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-06, 19:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #46 (permalink)
murat4411
New Member