Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "süpersin..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
Alıntı:
bilal1000 tarafından iletildi.
Outlook Express 6 gelen bütün maillerim gitdi programını arıyorum forum üzerinde nasıl bulabilirim bu programı
Öncelikle forumda program dağıtmıyoruz i burdan bulamazsın. İkinci olarak Outlook için özel programlar var. Google da aratırsan birçok sonuç çıkacaktır.
Ynt: Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma
Alıntı:
Dead_Fish tarafından iletildi.
500 GB harici harddiskim kullanmaya başladıktan iki hafta sonra hata vermeye başladı. Bilgisayarımda "F" sürücüsü olarak görünüyor. Sürücüye çift tıklandığında "F sürücüsündeki disket biçimlenmemiş. Şimdi biçimlendirmek ister misiniz?" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum. Biçimlendirmenin aynı zamanda format anlamına geldiğini bildiğimden bu uyarıyı onaylamadan geçiyorm ama diskteki verilere de ulaşmam mümkün olmyor. Bu aşamada yapılabilecek bir şey var mı sizce? Yoksa önce formatlayıp sonra silinmiş verileri kurtarmaya çalışmam mı gerekiyor? Üstelik disk içerisindeki verilerin önemli bölümü video dosyalarından oluşuyor.
aynı sorun bende de var adaptörü tak çıkar tekrar görüyo... Bu bu şekilde halloluyo... benim korkum biri başına geçip format deyecek Bu, neden kaynaklanıyo anlamıyorum. Bilgisayarı kapatıp açınca sorun yok ama restart atınca diski görmüyo... Var mı bileniniz...
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)
yaa arkadaşlar merak ediyorum.
bu program yüzdeyüz sonuç veriyomu acabaa??
şerefsiz abim geçen bilgisayarda 30GB lık film arşivimi silmiş
bu programla onları geri getirmek mümkünmü??
bilgisayarı daha formatlamadık. bu program yada başka bir şekilde onları geti getirmem mümkünmü?
allah rızası için yardım bekliyorum (
arkadaşlar abiler kardeşler, toshiba L20 laptopuma kendi recovery cdsi ile format attım (salaklık bnde ona güendim) formattan önce C ve D olarak bölümlenmiş hard diskim recovery cdsi sayesinde sadece C oldu yani formattan korumak için D ye attığım bütün resimlerim gitti. daha sonra normal xp cdsi ile format atıp hdd yi eskisi gibi C ve D olarak eski boyutlarında 2ye böldüm. final data ile scan ettim dosyalarımı buldu ancak recover dediğimde dosyalarımı kopyalıyor istediğim yere (resimlerimi) ama üzerlerine tıkladığımda önizleme yok uyarısı alıyorum sürekli...
bun sebebi nedir yada ben mi yanlış birşeyler yaptım anlayamadım çok mağdur durumdayım ve yardımlarınızı bekliyorum.