Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "süpersin..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (4) Konu araçları |  
Eski 20-09-08, 01:52   #476 (permalink)
devinimsel
New Member

Katılım tarihi: 20.09.08
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

süpersin
devinimsel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-09-08, 01:53   #477 (permalink)
devinimsel
New Member

Katılım tarihi: 20.09.08
Ynt: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

çok şaahne olmuş güzel
devinimsel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-08, 21:18   #478 (permalink)
bilal1000
New Member

Katılım tarihi: 24.09.08
Nereden: ankara

Outlook Express 6 gelen bütün maillerim gitdi programını arıyorum forum üzerinde nasıl bulabilirim bu programı
bilal1000 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-08, 23:43   #479 (permalink)
intoxicant
New Member

Katılım tarihi: 02.09.08
Nereden: İZMİR

S.O.S! Bana kimse yardım etmicek mi? zaten umutlu değilim ama...
intoxicant çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-08, 10:19   #480 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

Alıntı:
bilal1000 tarafından iletildi. Mesajı göster
Outlook Express 6 gelen bütün maillerim gitdi programını arıyorum forum üzerinde nasıl bulabilirim bu programı
Öncelikle forumda program dağıtmıyoruz i burdan bulamazsın. İkinci olarak Outlook için özel programlar var. Google da aratırsan birçok sonuç çıkacaktır.

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-08, 01:37   #481 (permalink)
YigitAsker
New Member

Katılım tarihi: 18.10.06
Nereden: ORTA ASYA

Arkadaşlar bir şey soracağım...

Ben bi dosyamı shift+delete ile sildim bunu da kurtarabilirmiyim? üstnden 1 gün geçti ama ???
YigitAsker çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-08, 21:07   #482 (permalink)
JTM2008
New Member

Katılım tarihi: 25.09.08

teşekürler
JTM2008 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 05:51   #483 (permalink)
musoku
New Member

Katılım tarihi: 19.09.06
Ynt: Cevap: Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma

Alıntı:
Dead_Fish tarafından iletildi. Mesajı göster
500 GB harici harddiskim kullanmaya başladıktan iki hafta sonra hata vermeye başladı. Bilgisayarımda "F" sürücüsü olarak görünüyor. Sürücüye çift tıklandığında "F sürücüsündeki disket biçimlenmemiş. Şimdi biçimlendirmek ister misiniz?" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum. Biçimlendirmenin aynı zamanda format anlamına geldiğini bildiğimden bu uyarıyı onaylamadan geçiyorm ama diskteki verilere de ulaşmam mümkün olmyor. Bu aşamada yapılabilecek bir şey var mı sizce? Yoksa önce formatlayıp sonra silinmiş verileri kurtarmaya çalışmam mı gerekiyor? Üstelik disk içerisindeki verilerin önemli bölümü video dosyalarından oluşuyor.
aynı sorun bende de var adaptörü tak çıkar tekrar görüyo... Bu bu şekilde halloluyo... benim korkum biri başına geçip format deyecek Bu, neden kaynaklanıyo anlamıyorum. Bilgisayarı kapatıp açınca sorun yok ama restart atınca diski görmüyo... Var mı bileniniz...
musoku çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-10-08, 12:20   #484 (permalink)
evereseveres
New Member

Katılım tarihi: 26.11.07
Nereden: istanbul

yaa arkadaşlar merak ediyorum.
bu program yüzdeyüz sonuç veriyomu acabaa??
şerefsiz abim geçen bilgisayarda 30GB lık film arşivimi silmiş
bu programla onları geri getirmek mümkünmü??
bilgisayarı daha formatlamadık. bu program yada başka bir şekilde onları geti getirmem mümkünmü?
allah rızası için yardım bekliyorum (
evereseveres çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-08, 21:46   #485 (permalink)
hamidowic
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.08.07

arkadaşlar abiler kardeşler, toshiba L20 laptopuma kendi recovery cdsi ile format attım (salaklık bnde ona güendim) formattan önce C ve D olarak bölümlenmiş hard diskim recovery cdsi sayesinde sadece C oldu yani formattan korumak için D ye attığım bütün resimlerim gitti. daha sonra normal xp cdsi ile format atıp hdd yi eskisi gibi C ve D olarak eski boyutlarında 2ye böldüm. final data ile scan ettim dosyalarımı buldu ancak recover dediğimde dosyalarımı kopyalıyor istediğim yere (resimlerimi) ama üzerlerine tıkladığımda önizleme yok uyarısı alıyorum sürekli...

bun sebebi nedir yada ben mi yanlış birşeyler yaptım anlayamadım çok mağdur durumdayım ve yardımlarınızı bekliyorum.

msn adresim hamitertoz@hotmail.com
mail adresim hamidowic@gmail.com

nasıl ulaşmak isterseniz.

bu sayfanında takipçisi olacam sürekli
hamidowic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 03:37   #486 (permalink)
okyanus3134
New Member

Katılım tarihi: 07.10.08

merhaba.veri kurtarma programını nerden indirebilirim.yardım lütfennn
okyanus3134 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 09:09   #487 (permalink)
hamidowic
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.08.07

hallettim arkadaşlar. resimlerim %95 i geri geldi. bazıları hiç yok bazıları ise yarım falan.

başka bir recovery ile scan etsem kurtarılamayan resimler o progra ile geri gelebilirmi?
hamidowic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 19:30   #488 (permalink)
breko52
Rookie Member

breko52 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.07
Nereden: Ordu

arkadaşım bu hatayı alıyorum kuramadım programı
bi yardımcı olur musun
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-08, 14:59   #489 (permalink)
breko52
Rookie Member

breko52 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.07
Nereden: Ordu

arkadaşlar bana yardım edecek yok mu programı kuramıyorum kaç değişik yerden indirdiğim halde bu hatayı alıyorum
breko52 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-08, 15:22   #490 (permalink)
cerasous
Member

Katılım tarihi: 11.09.05

Alıntı:
breko52 tarafından iletildi. Mesajı göster

arkadaşım bu hatayı alıyorum kuramadım programı
bi yardımcı olur musun

1607: InstallShield Scripting çalışma zamanı yüklenemedi
cerasous çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-08, 19:07   #491 (permalink)