hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "işte ben bu işle uğraşıp çook eski tehlikeli verileri bulunca da acaba bunları kalıcı olarak nasıl silerim kaygısına düştüm ama ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack (3) Konu araçları
Eski 04-06-06, 00:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #76 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
işte ben bu işle uğraşıp çook eski tehlikeli verileri bulunca da acaba bunları kalıcı olarak nasıl silerim kaygısına düştüm ama hellettim
Eski 11-06-06, 15:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #77 (permalink)
by_m...
New Member

Katılım tarihi: 14.05.06
Nereden: h4rh
Arrow olmuyooor

herşey iyi güzel ben format attım c ye sonra programı yükledim format sonrası bölümünü seçtim 1 saata yakın tarama yaptı.LOSTfile bölümünden ihtiyacım olanları seçtim sonra next deyip ilerledim recovery local drive bölümünden d sürücüsünü seçiyorum olmuyor ben bu dosyaları nasıl çıkarıcam yardım edebilirmisiniz.

verdigi hata mesajı

(The destination path you have selected is on the source partition. Please select a different destination)
by_m... çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-06, 16:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #78 (permalink)
MaCk
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 24.10.04
Nereden: AntaLya
veri kurtaracağınız bölüme formattan sonra hiçbir şekilde windows program vs. yani veri yazılmayacak

geçmiş olsun dostum..

o kadar anlatılmış...
Eski 12-06-06, 09:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #79 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

arkdaşın dediği doğru yalnız aldığınız hata farklı!!!!!! veri kurtaracağınız bölümle veriyi kurtardıktan sonra kaydetmek istediğniz yerr aynı.....
paranoyakX çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-06, 18:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #80 (permalink)
mixman
New Member

Katılım tarihi: 01.08.04
Nereden: İst
Bu programla 230 GBlık veri kurtardım

Nasıl yaptım?

Hardiskime yalnışlıkla format attım. (olabiliyor böyle şeyler ) Neyseki yedek diskim vardı ,bilgisayarımı çalıştırıp bu programı kurdum ve tüm bilgilerimi kurtardım.Burda önemli olan nokta formattan sonra hiçbir işlem yapmamıştım , format sonrası kurtarmayı çalıştırdım dediğim gibi hepsi geri geldi.

Bu programın en güzel özelliği ise kurtarmaya başladıktan sonra iptal edip bulduğu bilgileri kurtarabiliyorsunuz.Böylece bütün hardiski okumasını beklemiyorsunuz 230 gb yaklaşık 6 saate kurtardım.

Bilgisayrda kesinlikle bulunması gereken bir program yalnışlıkla silinen dosyalar anında geri gelir.
mixman çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-07-06, 14:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #81 (permalink)
ahmet7373
New Member

Katılım tarihi: 15.07.06
Nereden: mersin

abi ben bütün işlemleri yaptım en sonda dosyaların çıkacağı klasörü belirtmede
bu hatayı veriyor acaba sorun nedir???????
ahmet7373 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-06, 08:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #82 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

diyorki F sürücüsünden veri kurtarmaya çalışıyorsun ama gene F sürücüsüne kaydetmek istiyorsun. bunu yapamam diyor. farklı bir harddisk bölümüne kaydetmen lazım.
Eski 17-07-06, 21:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #83 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

Katılım tarihi: 04.03.05
Nereden: Bursa
teşekkürler paranoyakx. yaptıgımı anlatayım. hdd den yedeklerimi almıştım başka bi hdde. güzelcene formatımı çektim. biçimlendirdim yüzeyi. hatta birleştirip yeniden böldüm eskisinden farklı boyutlarda. sonra windowsumu kurdum. diger hdd den yedeklerimi geri almaya başladıydım ki ne görem. iki tane çok önemli klasörüm hata mesajı veriyor ve 0 byte gösteriyor. klasörlerin içine girmek istediğimde biçimlendir beni diyor. aha dedim öldüm bittim mahvoldum. kesinlikle kurtarmayacagını biliyordum ama gökten cebrailin gelmesini bile bekleyebilirdim. o kadar vahimdi durum. kurdum bu programı yeni formatladığım hdd in c sürücüsüne ve d de tarama yaptım. nasıl kullanılacağınıda bilmiyodum adım adım burdan baktım. sonuuuuç hepsini değil tabiiki ama kayıp klasördekilerin bi kısmını kurtarabildim. tekrar saol...
Eski 18-07-06, 20:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #84 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

@problem bunları okumak bile beni mutlu etti teşekkür ederim bak şimdi oturup bir ara başka birşey daha yapasım geldi
Eski 19-07-06, 12:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #85 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

yap tabi yap, durman hata.
problem çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-07-06, 18:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #86 (permalink)
mahirmahir
New Member

Katılım tarihi: 19.07.06
crying Yardım Millet Allah Rızası İçin

Arkadaşlar ben USB diskimi kurtarmaya çalıştım ER 6.0 ile gerçi usb diske format atmadım silmedimde..virüs mü geldi bilmiyorum birden açılmamaya başladı diskim ille biçimlerdir diyodu bana..Neyse sonuçta programı kullanarak çok sayıda dosyayı sözde kurtardım..Sözde diyorum çünkü kurtardığım word excel mp3 dosyaları açılmıyor..tanımlanmadığı mesajı geliyor.oysaki dosyaların boyutları normal..örneğin bir word dosyasını açtığımda kareden başka bişey yok..var mıdır bu dosyaları görüntülemenin yolu ve nasıldır..yardım millet!
mahirmahir çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-06, 19:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #87 (permalink)
omerpeksen
New Member

Katılım tarihi: 26.07.06
Nereden: sakarya
okuyan lütfen hemen cevap atsın fifibjk@hotmail.com

benim cok onemli dosya kurtarmam lazım ama bilgisayara virüs girdi ve de kilitledi format attım geri alınca virüs gelebilir mi
bana sunu lutfen anlatın sirket hesapları gitti
omerpeksen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-06, 16:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #88 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

yuakrıdaki programı aynen deneyin. kurtarabildikleriniz gelir. ama virüs diyorsunuz sizin verilerinizi yok etmiş olabilir
Eski 18-08-06, 22:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #89 (permalink)
cafer28
New Member

Katılım tarihi: 18.08.06
teşekkürler

umarım işe yarar
cafer28 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 00:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #90 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

yarar bir sorun olursa bu konu altına yazın yardımcı olmaya çalışırz
Eski 19-08-06, 02:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #91 (permalink)
estebanroj
New Member

Katılım tarihi: 19.08.06
yazdığın açıklamalar için öncelikle teşekkür ederim. malesef ben bugün büyük bir hata yaptım c diskinde kurulu home sürümü üstüne prof. xp kurayım derken d diskine kurmuşum ve dolayısıyla d diskine format atmış bulunmaktayım. en kötüsüde buraya xp kurmuş olmam yani yeni bilgiler yazmış olmam. anlattığınız gibi programı kurdum(easyrecovery)ve formatrecovery seçeneğinde çalıştırdım program arama sonucunda bulduğu daha önce var olan bir klasörümün yanında lostfile adlı klasörü seçip geri getirme işlemini başlattım işlem sonucu geri gelen daha önce var olan klasörümdeki bilgiler çoğunlukla çalışabiliyorken lostfile isimli 16 gb boyutunda klasörde ise beni "DIR0" la başlayıp "DIR16" kadar giden klasörler karşıladı bunların içinde çalışır vaziyette dosyalarım olduğu halde kimisi de anlamsız uzantılar içeren( çoğu .GUI uzantılı) dosyalar buldum ver hasıl çoğu dosyam halen kayıp ve sanırım artık bu anlamsız dosyalar haline gelmiş durumda programı anlatıldığı gibi advanced seçeneğini kullansam veya daha başarılı olabileceğine inandığınız bir program bir yöntem varmı, lütfen yardım....... nedense içimden "kendim ettim kendim buldum" şarkısı geçiyor of of....
estebanroj çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-06, 00:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #92 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

verilerin üzerine yazmış olmanız kötü ... active undelete diye bir başka program var onunla bir advanced tarama yapyırın. eğer kurtarılabilecek durumda ise mutlaka kurtarır olmazsa.....
Eski 28-08-06, 13:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #93 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

Alıntı:
kozdemir tarafından iletildi. Mesajı göster
Program için bir link (deneme sürümü değil full)
xxxxx

antivirüs programım bundan hiç hoşlanmadı

En son diablo tarafından düzenlendi: 03-09-06 saat 17:40.
problem çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-08-06, 21:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #94 (permalink)
ekucuk
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.08.06
Nereden: İstanbul
paranoyakX kardeşim benim de bir sorum olacak. Harddisk'te C ve D bölümlerim vardı.
C'de XP, D'de yedek dosyalarım.
C'ye XP'nin üstüne Windows Millenium kurmaya çalıştım. Harddiskte C ve D'yi birleştirdiğini anlayınca ben hemen sistemi kapattım. Sistemi kurmadım. Başka bir hardiskte EasyRecovery'yi kurdum. dosyaları buldu. yedeğini aldım ama resimler hiç görüntülenemiyor. Çözümü var mı acaba? Yoksa valla veri kurtarma şirketlerinden birine verecem maalesef. onlarda 200$ başlıyor.
ekucuk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-06, 16:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #95 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

paranoyakX Avatar

active undelete ile de denemenizi öneririm.. eğer ondan sonra da verileriniz kurtulmazsa... şirketlere gideceksiniz..
Eski 01-09-06, 21:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #96 (permalink)
BesTCooL
Cool Member
Bilgisayarım

BesTCooL Avatar

Katılım tarihi: 29.10.04
Nereden: Sevgigsm Team
Allah razı olsun Dün 300 GB lık HDD IO error dedı ve gitti YÖNET den etkinleştirdim Bilgisyarım a geldi Format şstedı atmadım hemn data recovery ile işe başladım ve yaklasşık 10 saatte TUM verileri 1 e 1 aldım inanın o kadar makbule gecdi ki TEkrardan allah razı olsun
Eski 02-09-06, 20:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #97 (permalink)
ekucuk
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.08.06
Nereden: İstanbul
crying

Alıntı:
ekucuk tarafından iletildi. Mesajı göster
paranoyakX kardeşim benim de bir sorum olacak. Harddisk'te C ve D bölümlerim vardı.
C'de XP, D'de yedek dosyalarım.
C'ye XP'nin üstüne Windows Millenium kurmaya çalıştım. Harddiskte C ve D'yi birleştirdiğini anlayınca ben hemen sistemi kapattım. Sistemi kurmadım. Başka bir hardiskte EasyRecovery'yi kurdum. dosyaları buldu. yedeğini aldım ama resimler hiç görüntülenemiyor. Çözümü var mı acaba? Yoksa valla veri kurtarma şirketlerinden birine verecem maalesef. onlarda 200$ başlıyor.
Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi.