Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Data Recovery - Silinmiş Veri Kurtarma (Özel mesajlara cevap yok sorular buraya lütfen!) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "saol kardeşim, inş. olur..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (4) Konu araçları |  
Eski 05-10-06, 17:56   #126 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
saol kardeşim, inş. olur
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 21:20   #127 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
oldu oldu da illaki kayıplarım var..dosya okumaya çalışırken "biçimlendirilmemiş disk " uyarısı aldım şaka gibi

kurtarabildiklerimi kurtardım şimdi basıyorum formatı.formattan sonra bir daha okutmayı deneyeceğim..bişey bulacağını sanmıyorum ama...

low format için program arıyorum arkadaşlar.disk maxtor ve sitesinde bulamadım...

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 09:53   #128 (permalink)
qwer77
New Member

Katılım tarihi: 12.10.06
Nereden: eskişehir
Teşekkür

Üsdat emeğine sağlık müthiş bir çalışma olmuş
Teşekkürler Saygılar...
qwer77 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 15:23   #129 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
aman efendim ben teşekkür ederim
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 23:48   #130 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi. Mesajı göster
aman efendim ben teşekkür ederim
benim hdd kurtarılamadı kardeşim...yani önemli olanları kurtarabildim sadece gerisi yalan oldu...

ayrıca disk artık ölü..çalışıyor ama haybeye...

lowformatting programı bile hata verdi ben daha başka söylemeyeyim sen anla...
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-06, 10:03   #131 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
anladım kardeşim o zaman diyorum ki şanslıymışsın bozuk hdd den veri kurtarmışsın... benim verebileceğim birşeyler varsa biliyosun
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-06, 16:51   #132 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
anladım kardeşim o zaman diyorum ki şanslıymışsın bozuk hdd den veri kurtarmışsın... benim verebileceğim birşeyler varsa biliyosun
peki bu alüminyum kutu içindeki manyetik diskten oluşan zımbırt hala çalışıyor ne zaman komple ruhunu teslim eder? bi fikrin varmı?
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-06, 17:20   #133 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
o dayanır baya toz yemediği sürece dostum... bayaaaa uzun onların ömürleri... ama kesin bir sayı bilmiyorm
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 21:52   #134 (permalink)
chatoon
New Member

Katılım tarihi: 14.10.06
Thumbs up saolasın...

direk konuya giricem, aptal windows hala anlamadığım bir sebepten ötürü, benim binbir zorlukla arşiv haline getirdiğim ve tamamı onemli verilerden oluşan 160gb lık harddiskimde, önceki windows sürümünü buldu ve bende dikkatsizce benim canıım arşivime xp kurmaya başladım, allahtan biçimlendirme sırasında durumu farkettim ve hemen fişi çektim. Yapabilecek bişiler olmalıydı ve aramaya başladım. Senin verdiğin bilgilere ulaştım ve hard diskimin içindeki 160gb lık verilerin tamamını, sapasağlarm bir biçimde kurtardım. Fotoğraflarım olsun videolarım olsun, hepsi sağlam ve yeniden eski yerlerinde. Walla kardeş sana ne kadar teşekkür etsem az kalır, ellerin dert görmesin. Tekrar Tekrar sağol.

Bu arada windowsun, fortmat atarken neden benim hdd'ımda windows sürümü bulduğu hakkın da bilgisi ve fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
chatoon çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-06, 10:52   #135 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
ben teşekkür ederim dostum valla böyle güzel sözler duymak beni çok sevindiriyor eğer yardımcı olabileceğim başka konular varsa belirtin onlar ile ilgili de döküman hazırlayayım
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-06, 15:47   #136 (permalink)
Driver
Power Member

Driver Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Resimler: 2
Question

Alıntı:
ahmet7373 tarafından iletildi. Mesajı göster

bende aynı hatayı aldım.fakat,sürücü değiştirmeme rağmen aynı hatayı almaya dewam ediyorum.farklı bir hdd mi bağlamam gerekiyor. artık bunu bile düşünmeye başladım.
Eski 17-10-06, 16:29   #137 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
yok hayır ama bir bug olabilir
programı kapatıp tekrar açın ama direk başka bir partition seçin
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-06, 22:40   #138 (permalink)
Driver
Power Member

Driver Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Resimler: 2
Alıntı:
yok hayır ama bir bug olabilir
programı kapatıp tekrar açın ama direk başka bir partition seçin
Nasıl yani direk başka partition seçin. Dün format attım ama formattan önce sürücüdeki verileri kurtarma şansım yoktu. Bu yüzden C sürücüsü seçili iken recovery işlemini başlatıyorum. D seçiliyken başlatsam c sürücüsünü taramıyacaktır herhalde bu yüzden başka seçme şansı yok galiba. Ayrıca bu üçüncü tarama işlemi ama hala verileri kurtaramadım??? Veri kurtarmayı tamamladıktan sonra veriyi nereye kaydedeyim diye sormuyor mu? Bende E sürücüsünü gösteriyorum zaten. Yine aynı hatayı veriyor. D sürücüsünü de göstersem aynı hata. Anlayamadım gitti.
Driver çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver