messsenger da ne dinliyorum özelliği açılmıyor bir tane dosya olması lazım diyorlar napmalıyım?nasıl kullanabilirim ben bu özelliği?
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda ne dinliyorum özelleği başlıklı konu tartışılıyor; messsenger da ne dinliyorum özelliği açılmıyor bir tane dosya olması lazım diyorlar napmalıyım?nasıl kullanabilirim ben bu özelliği?...
messsenger da ne dinliyorum özelliği açılmıyor bir tane dosya olması lazım diyorlar napmalıyım?nasıl kullanabilirim ben bu özelliği?
seçenekler --> kişisel den media player ile ilgili kutuyu işaretle
hala olmuyorsa messengeri onar yada baştan kur
bunları istemiyorsan winamp uyumu için eklentiler var
bunları araştır yükle
http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=144872
indirin yükleyin. winamp de çalan parçalarınızda kişisel iletinizde gözüksün.
rica ederim
orda daha başka çeşitlerde olan eklentiler var. tek tek denemek lazım![]()
Ben Messenger Discovery X 2 TR kullanıyorum. Hem Winamp ta ne dinliyorum özelliğini kullanabiliyorum, hem kim konuşma penceresini açıp kapamış görebiliyorum hem de beni kimin ekleyip kimin sildiğini görebiliyorum.Ve daha pek çok özelliği var ama bana bunlar yetiyor.![]()
Messenger Discovery X 2 TR Silip Lime kurdugunda Error 6025 hatası veriyormu ?
peki ya bu normal msn messenger gibi mi
ne dinliyorumu Jetaudio'da kullanmak için bi zımbırtı varmı?![]()
ya arkadaşlar lütfen şu ozl bır doğru düzgün anlatsın çıldırcam yaa
4. postta açıkça anlatılmış,ondan sonra msn list'teki kişisel bir ileti girin yazısının yanındaki oka tıklayıp,"ne dinliyorum göster" ticklemek gerek.media player için geçerli ama bu..
vinamp içinde var bu eklenti aklınızda olsunbayada olmuş konu açılalı anlaşılmayacak birşey de yok
![]()