+ Cevap Yaz
Results 1 to 5 of 5

dosya paylasımı

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda dosya paylasımı başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar ıs yerınde normal olarak agımız var bu agdan ben bazı kısılerın bası paylasılmıs dosyalara gırmsını bazılarında gırememesını ıstıyroum ...

Senior Member NOMADT Avatar
    Katılım tarihi
    12.10.2004
    Nereden
    C3h8 propelin

dosya paylasımı

selam arkadaşlar ıs yerınde normal olarak agımız var bu agdan ben bazı kısılerın bası paylasılmıs dosyalara gırmsını bazılarında gırememesını ıstıyroum bunu nasıl yapabılırm belkı daha once soruldu yada ben atladım yada cok basıt bısey

Moderator BLACKandWHITE Avatar
    Katılım tarihi
    23.11.2002
    Nereden
    İstanbul
    explorer aç, (internet değil normal explorer)
    araölar/klasör seçenekleri/görünüm/basit dosya paylaşımı kullan kısmının işaretini kaldır.
    sonra paylaştırmak istediğin dosyaya sağ tıkla, paylaşım özelliklerine gel ve sadece erişmesine izin verdiğin kullanıcıları ata.
    sanırım biras karışık o kısım ama umarım yapabilirsin.

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    Bilgisayarların bulunduğu ağ içinde bir "domain" var ise, kullanıcı isimlerine göre istediğinize değişik izinler verip istediğinize izin vermezsiniz. Ama "domain" yok ise, bilgisayarların ağdaki kullanıcıları bilmesi mümkün olmadığından bu yetkilendirme işi biraz zahmetli olur ve pratik olmaz.

Senior Member NOMADT Avatar
    Katılım tarihi
    12.10.2004
    Nereden
    C3h8 propelin

saolun arkadaslar ama gene cozum olmadı yada ben tam sıze acıklayamadım bıdaha anlatmaya denıcem
    soyle x adı altında bir ağımız var bu ağgda örnegın 5 6 pc var ben bı dosyayı paylasıma actıgımda sadece bu ağda k l m kısılerı gorsun ve gırsın ıstıyorum. bılmıyom ben guvenlık kısmından yapamadım yada bıseyı yanlıs yaptım yukardıkı x k l m ıfadelerıde sankı problem cozuyoz gıb ıoldu

Moderator diablo Avatar
    Katılım tarihi
    11.01.2002
    Nereden
    Japonya
    NTFS ve domain sistemi varsa arkadaşların anlattıklarını yapman lazım ...XP de bu işler başka şekilde olmuyor ..

+ Cevap Yaz