Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Dosya silme hatası???

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Dosya silme hatası??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "pc de çok ilginç bir sorun var hiç bööle bir sorunla karşılaşmadım sorun şu pc ye san andreas oyununu yükledim ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-08-08, 20:59   #1 (permalink)
dewroomy
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.05.08
Nereden: Antalya
Dosya silme hatası???

pc de çok ilginç bir sorun var hiç bööle bir sorunla karşılaşmadım sorun şu pc ye san andreas oyununu yükledim ama silemiyorum?? şu dosyaları silemiyorum>>>>>>> vorbis.dll ogg.dll eax.dll vorbisfile.dll text dosyası ve gta_sa.exe dosyalarını silemiyorum silerken şu hatayı veriyor>>>>>> dosya silme hatası. vorbisfile veya vorbis veya eax.dll silinemiyor:erişim engellendi birde şu yazı yazıyor:::::::diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanı şu anda kullanımda olmadığından emin olun
yardım edin???
dewroomy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-08-08, 21:31   #2 (permalink)
bekoreis78
Rookie Member

bekoreis78 Avatar

Katılım tarihi: 27.04.08
Nereden: iST™
Ynt: Dosya silme hatası???

Alıntı:
dosyanı şu anda kullanımda olmadığından emin olun
Bundan sanırsam anladım ama pek emin deilim o dosyaların kullanımda olmadığından emin ol ve ya bence bilgisayarı kapa tekrar aç geçenlerde baanda olmuştu tıpa tıp aynısı kapadım açtım baktım siliniyo thumbs.dll fln igibi bişedi
bekoreis78 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-08-08, 21:32   #3 (permalink)
/FRosT/
Cool Member

/FRosT/ Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.07.08
Nereden: Mordor
Ynt: Dosya silme hatası???

sen oyunu uninstall etmeden direk oyun klasorunden silmeye kalkarsan böyle hata verir...Neyse silmek isteyipte silemediğin her türlü dosyayı unlocker adlı programla silebilirsin...Küçük bir programdır...Googledan basit ara bul indir ve kur...Sonra silmek istediğin dosyaya ters tıkla ve unlocker şeçeneğini seç ve ilerle....
/FRosT/ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
dosya

Konu araçları

Dosya silme hatası??? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
dosya kopyalama hatası fyasink Genel(OS) 0 10-05-07 14:36
ilginç bir dosya hatası kubilik Genel(OS) 1 27-04-06 12:56
6230i Dosya Silme Sorunu networx Nokia 3 13-11-05 15:02
dosya silme sorunu (resimli anlatım) kertenkele Genel(OS) 7 15-06-05 19:25
pdf2txt encrypted dosya hatası iBR Genel(OS) 0 08-11-03 10:24

Aranızda sır kalmasın!