Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında DVD'den VCD formatına kopya başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar,
DVD formatından VCD formatına çevirimi "en kaliteli" ve "en hızlı" olarak yapan bir program ismini linki ile birlikte verirmisiniz. ..." şeklinde özetlenebilir....
DVD formatından VCD formatına çevirimi "en kaliteli" ve "en hızlı" olarak yapan bir program ismini linki ile birlikte verirmisiniz. Bedava olanlar ilk tercihimdir.
davideo 4 derim dvd yi 1 saatte divx ve vcd yapar. maalesef link bilmiyorum ama bilen varsa iyi olur gördüğüm en iyi program dvd kalitesinde dvd yi divx yapmıştım ben tek cd ye hemde alt yazısını bile kendisi koyuyor içine.
En son hami10 tarafından düzenlendi: 09-08-05 saat 23:17
davideo 4 derim dvd yi 1 saatte divx ve vcd yapar. maalesef link bilmiyorum ama bilen varsa iyi olur gördüğüm en iyi program dvd kalitesinde dvd yi divx yapmıştım ben tek cd ye hemde alt yazısını bile kendisi koyuyor içine.
Bulabildiklerim hep almanca idi. Bana ingilizce olanı lazım.
WinCopyDVD 3,5 VAR EN İYİ VE EN HIZLISI BU AMA CD KEY BULMAK ÇOK ZOR ARKADAŞLAR ÇOK ARADIM AMA BULAMIYORUM EĞER BİLEN VARSA YARDIMCI OLUN İNAN EN İYİ DVD -VCD CEVİREN BU PROGRAM