Arkadaşlar şöyle quick screen capture easy screen capture gibi ekranın fotoğrafını çeken freeware veya deneme süresi bitmeyen program biliyormusunuz acil..........![]()
![]()
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda Ekran Görüntüsü Alma??? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar şöyle quick screen capture easy screen capture gibi ekranın fotoğrafını çeken freeware veya deneme süresi bitmeyen program biliyormusunuz acil.............
Arkadaşlar şöyle quick screen capture easy screen capture gibi ekranın fotoğrafını çeken freeware veya deneme süresi bitmeyen program biliyormusunuz acil..........![]()
![]()
snag-it var dostum. tek kelimeyle mükemmel bi capture programı. direct 3d ve open gl oyunlardan da görüntü yakalayabiliyorsun. daha bir çok gelişmiş özelliği var. tavsiye ederim
HW Forever..
Teknoloji Herşeyim
Gerek oyun gerek başka bir ekran görüntüsü için 3.parti yazılımlara hiç gerek yok.. Klavyedeki print Screen tuşu+Paint bu iş için yeterli olmakta.. ama illa program ismi istersen hyper snap Dx diye güzel bi program var..
paint + ctrl +v yapman yeterli en güsel i:d
AMD64 3700+S@nDiego@2800mhz~Thearmal right XP 120 ~ DFI SLI-DR NF4-SLI~512*2 Adata VITESTA 566 ~ 2* Leadtek 7600gt ''SLI''
Tagan 480W~CM Stacker "with blower"~2*250GB WD 16 keş SATA 2-RAID0 ~19"Sony LCD~Creative THX 550 & X-Fi xtreme music
wwwengin tarafından iletildi.
+1
bu kadar![]()
Peki bu paint+ctrl+v istediğim ölçüde istediğim yerin görüntüsünüde almaya yarıyormu ha millet
bu yolla bir oyundan ard arda 2,3 yada daha fazla nasıl screenshot alınır?Nephilis tarafından iletildi.
bunu snag-it ile ayarlayabilirsin dostumsalamura tarafından iletildi.
Ewt passenger bende diğerlerinden biliyordum ondada kesin vardır da arkadaşların dedikleri zannetmiyorum o galiba tam ekran alır diye sordum
evt dostum tam ekran alıyor o kombinasyon
VRtainment CapturePad güzel programdır ....
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Ardarda 2,3 tane screenshot alamazsın tabi...zaten arkadaşda öyle bi şart koymamış ama o ihtimale binaen yine bi program ismi verdim msjımı iyi okursan görürsün arkadaşım ...diablo tarafından iletildi.
o zaman hiç gerek yok demiyeceksin ... millet boş boşuna fraps ı filan önermiyor ... mesaj atarken bana yaptığın açıklamayı ilk mesajında yaparsan bu tür karışıklıklar çıkmaz...Nephilis tarafından iletildi.
Ya sen kimsin arkadaşım ,benle böyle emrivaki konuşma hakkını kim veriyor sana!!!diablo tarafından iletildi.
Ne karışıklığı ne diyosun ne saçmalıyosun sen allah aşkına yaa...
ya aklın sıra bana muhalif bi cevap yazacaksın ama resmen saçmalıyosun yaa.. Ya git hiç uğraşamam senden benim postlarıma cevap falan yazma alıntıda yapma seni hiç bi şekilde muhattap almıyorum çünkü..
ya beyler hemen bir tartışma nedeni buluyorsunuz. bu konuda kapanacak..