+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

enteresan bı hata!!!

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda enteresan bı hata!!! başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar gecen gunde yazdıgım gıbı ıkı ısletım sıstemı kurma ıle problemım suruyor.son 4 gunde 30 kere falan ısletım sıstemu kurdum ...

Cool Member manly Avatar
    Katılım tarihi
    26.07.2004
    Nereden
    istanbul

enteresan bı hata!!!

arkadaslar gecen gunde yazdıgım gıbı ıkı ısletım sıstemı kurma ıle problemım suruyor.son 4 gunde 30 kere falan ısletım sıstemu kurdum sanırım )
    tam herseyı astım derken sımdı karsıma yenı bı sorun cıktı.xp 64 bit im (ms den download etmıstım 1 senedır farklı makınalarda kullandım 6 aylık surum) yuklemen sırasında ıngılızce logo testınden gecemedı yuklemenız onerılmez evet mı hayır mı dıye bı hata verdı.evet te desenız hayır da desenız yuklemeye devam edıyor wındowsu.fakat kurulum tamamen bıttıkten sonra tam pc acılırken makına restart atıyor kendıne.

bu durumu anlamıs degılım.denedıgım seyler arasında : komple hdd e format atıp bos hdd e yanlızca 64 bit kurmak,tekrardan ms den ındırıp yenı surum kullanmak,64 bıtın hem xp hemde server 2003 x 64 enterprise versıonu ıle denemek sayılabılır.

aklıma tek bısey gelıyor.sata hdd ı tanıtmak ıcın baslangıcta f6 ya basıp floppy den yukledıgmız driver bı yamukluk yapıyo sankı... sizce???

su an da acılısta win xp 32 ve 64 gorunuyor 32 problemsız calısıyor ama 64 resetlıyor sureklı....varmı bı bılen?

anakart msi k8n master far 2 ıslemcıler opt 250 2.4 ghz dual....hdd 80 gb sata seagate

acıl yardım beklıyorum
    amd quad(2.4 ghz*4) opteron 850 512x8 4 gb corsair xms ecc ddr 400 ram 160 gb sata hdd

hARDWAREMANIAC paranoyakX Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    İzmir
    Blog Mesajları
    2
    kardeşim şöyle bir bakındım....

http://www.windowsservercatalog.com/

şu adreste bu logo testi olayından geçen bütün yazılım ve donanım ürünleri var.. arama kısmı ile sendeki donanımları bir ara bakalım.. belki yoktur ondan hata yiyordur
    Bence Oracle.

Cool Member manly Avatar
    Katılım tarihi
    26.07.2004
    Nereden
    istanbul
    agbı valla denıycem ama enteresan olan aynı pc ye aynı cd den kurdum 2 3 defa sorunsuz calıstı....bana sorarsan tek problem driver bısıler yaptı...cunku bulunmuyo bu meretın driveri her kurdugumda bastan bulmaya calısıyorum.. ama yınede denıycem onerını

+ Cevap Yaz