Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında explorer.exe ...acil yardım... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar explorer.exe kapanıp açılıyor. görev yöneticinden bakıyorum. çalışıyor, tekrar kendini kapatıyor.bu 2-3 saniyede bir oluyor. acil yardım edebirmisiniz......" şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar explorer.exe kapanıp açılıyor. görev yöneticinden bakıyorum. çalışıyor, tekrar kendini kapatıyor.bu 2-3 saniyede bir oluyor. acil yardım edebirmisiniz...
Registry Medic 5.0 programını kurup pc yi tarat we onar
belki işine yarar hatalar warsa kayıt defterinde onarır explorer.exe yi de arada kaynatır belki
__________________ Sen İnsansan O İnsansa Bende Sansam Ne Olur Ki
explorer.exe hatasının nedeni virüs ve parcalanmadan dolayı bozulma olmuş olabilir
öncelikle bir başka xp den explorer.exe C: sürücüsüne kopyala
ve sisteminde çalışan explorer.exe güvenlik yöneticisinden sonlardır. tekrar güvenlik yönetisinden yeni görev de ve buradan cmd (MS-DOS)aç Ms dos ekranına Xcopy C:\explorer.exe C:\windows yaz
bu komut C deki explorer.exe yeni explorer.exe ile değiştirecektir ama yine sağlam olsun diye c:\windows içindeki explorer.exe sil bunun içinde yine msn dos a del c:\windows\explorer.exe yaz ve sil
ben de bu yöntemle cözmüştüm