emulenin incoming ine gittiğimde iki üç saniye kalınca bu hatyı veriyor hemen...
hata ilk olarak dvd yavaşlığını test etmek için pardusu taktığımda oldu.çalışan cd den pardusu açtım bi kaç filmi dvd ye yazdım sorunsuz yazdı sonra yeniden xp ye döndüm hatayı ilk ozamn verdi cdyi her açmaya çalıştığımda cd açılmadan bu hatayı veriyodu o hata sonradan biraz düzeldi bi süre durmaya başladı ama bu sefer aynı atam incominge sıçradı her açtığımda bir iki saniyede hatayı verip kapanıyor onun dışındaki klasörlerde herzaman olmuyor bazen oluyor sadece incoming ve o cd de sürekli hat veriyor nasıl düzelticem yardım!!!!!!

LinkBack URL
About LinkBacks

Alıntı Yap
bu gün hatanın remlerden olmadığına emin oldum.15 saat bi memtest yaptım sorun yine çıkmadı bu sefer remleri teker teker çıkarıp denedim hepsinde haynı hatayı veriyor remlerin hepsinin bozuk olma ihtimali çok düşük. bu sefer explorer.exe yi takip için hata vermiyen notebookla ağdan sorunlu klasörlere girip görev yöneticisini takip ettim bende bir süre gezinip bir film açınca explorer.exe ram kullanımı 50 yi bulurken laptopta arka arkaya nekadar klasör film açarsam açiim 40 ı geçmiyor hepsini aynı anda açınca kitleniyor sırayla açıyor ama exp.exe 40 ı hiç geçmiyor yani nedense benim bilgisayarımda explorer.exe durması gereken ram kullanımı sınırında durmuyor sürekli artıyor
ama yinede teşekkürler normalde ilk aklıma gelmesi gereken aklıma gelmedi.bazen herzaman önümde olan hiç aklıma gelmiyo bu yüzden basit olduğunu düşünseniz bile aklınıza gelen çözümleri lütfen söyleyin