Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Google OS [Google işletim sistemi, ilk snapshot]

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Google OS [Google işletim sistemi, ilk snapshot] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Google İşletim sistemi. Biyerlerden elime geçti. sağlam biyerler......" şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-10-05, 18:58   #1 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Google OS [Google işletim sistemi, ilk snapshot]

Google İşletim sistemi. Biyerlerden elime geçti. sağlam biyerler...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 19:31   #2 (permalink)
Prototip
Senior Member

Prototip Avatar

Katılım tarihi: 05.07.05
Nereden: Harddiskin bir köşesinde
arayüz çok kötü. sanki çocuklar için yapılmış gibi duruyor. Mor ve mora yakın renkler kullanılmasıda iğrenç. Mor pek kullanılacak bir renk değildir çünkü nevrotik bir renktir. Genellikle intihar eğilimlilerin, bunalım takılanları falan sevdiği renktir.

Genellikle beyaz hakim olsa ara ara mor ve mavi kullanılsa hoş olabilirdi.
Prototip çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 20:07   #3 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
ben de beğenmedim. daha profesyonel bir arayüz bekliyorum.
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 20:19   #4 (permalink)
selcioo
V.I.Member

selcioo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: •Bilinmezlerden
bunu çıkarmazlar herhalde bi ne iğreç bir görüntü...9yaşındaki yiğinim sevebilir bunu

85 'ten bugüne
[FONT="Garamond"]MSN MESSENGER | selcioo@docomo.ca[/FONT]
selcioo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 20:24   #5 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
Bence fake..
Eski 28-10-05, 20:30   #6 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
olabilir, zaten bir işletim sisteminden çok geliştirilmiş bir google toolbar a benziyor. genelde google servisleri koyulmuş. gmail search vs için bir işletim sistemi yapılması saçma bence. tabi eğer böyle bir şey varsa geliştirilmesini umalım çünkü rekabet sonuçta bize yarar...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 21:19   #7 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
bunu birkaç hafta önce başka bir yerde daha görmüştüm. ama fake olduğundan buraya yazma gereği hissetmedim. ama hayatım boyunca gördüğüm en kötü fakelerden biri bu herhalde öyle bişiler yapmaya kalksaydım bundan çok iyisini yapabilirdim
Eski 28-10-05, 21:34   #8 (permalink)
xindapub
Silver Member

xindapub Avatar

Katılım tarihi: 08.04.05
Alıntı:
Prototip tarafından iletildi.
arayüz çok kötü. sanki çocuklar için yapılmış gibi duruyor. Mor ve mora yakın renkler kullanılmasıda iğrenç. Mor pek kullanılacak bir renk değildir çünkü nevrotik bir renktir. Genellikle intihar eğilimlilerin, bunalım takılanları falan sevdiği renktir.

Genellikle beyaz hakim olsa ara ara mor ve mavi kullanılsa hoş olabilirdi.

+1000

tek kelime: iğrenc
xindapub çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 22:28   #9 (permalink)
sul3yman
V.I.Member

Katılım tarihi: 16.09.02
Google a böyle birşey yakışmazdı zaten
sul3yman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 22:30   #10 (permalink)
lifedeno
Cool Member

lifedeno Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.07.05
Nereden: Ankara
fake yaaaa bu.. belli
Eski 28-10-05, 22:37   #11 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
fake veya diil, BERBAT yav bi dakka, fake olduğu çok belli, nerden:
- ağ bağlantıları ikonu sanki biraz tanıdık
- gugul işletim sistemi versiyonunu neden öle saatin yanına falan yazma gereği duyar ki?
- saat nası tam 08:00 pm oluyo?
- bilgisayarım yerine file manager gibi, pencere başlığı bile değiştirilmeyen berbat bi ismi guguldan biri nası bulabilir ki?
Kommix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 22:39   #12 (permalink)
lifedeno
Cool Member

lifedeno Avatar

Bilgisayarım
BEN PAİNTTE yapabilirm bunu!
lifedeno çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 22:42   #13 (permalink)
lifedeno
Cool Member

lifedeno Avatar

Bilgisayarım
google de bir aradım: gerçekten bişeyler çıkıyor..
www.azpoint.net/news/Software_News_11560.asp
www.gizmodo.com/google-os--123473.php
lifedeno çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 22:48   #14 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

tamam veya bi dakka Kommix Dündar araştırmacı ehe eheciliği sayesinde ne buldu bakın:

bu neymiş biliyo musunuz? merak ettiydim şu arkadaki penceredeki GeeeM nedir diye, guguldan arattım ve ikinci sonuç bi türkün msn space sayfasıydı. orada şu ilginç bilgiyi buldum:
Alıntı:
I guess you heard about the rumours that Google is working on its own web browser which is going to be called GBrowser. If you check www.gbrowser.com domain, you will see that it was taken by Google company. Apart from that, in one of my old articles, I informed you that Google bought an instant messaging company which has a messenger that supports multiple protocols such as YIM, AIM, ICQ and IRC. According to this information, we can easily say that there is a probality that Google Messenger will support multiple protocols. So, it will Google make easily gain fans who will make Google Messenger their primary messaging platform. So, I think this information is enough. Here are the screenshots which are tell much more than these words;

Gbrowser which is rumoured to be called GoogleSuite

http://img292.imageshack.us/img292/9803/gsuite7xh.jpg

Google Messenger which is rumoured to be called GeeeM

http://img292.imageshack.us/img292/6227/geeem3sa.jpg

Well, wonderful huh? Well, there is one point that you should kknow that they screenshots can be fake
aynı zamanda şu linki de buldum (ispanyolca olabilir):
http://grooan.com/futurefeeds/index.php?p=14
görünüşe bakılırsa google suite diye yeni bi browser çıkacak, GeeeM de ikinci resme göre Google Messenger oluyo, fireworks bilen bi eleman da bunları kullanarak salakça bi işletim sistemi yapmaya uğraşmış len bari yeni logolar uydur, gugul desktop sörçün logosuydu sanırım şu başlat ikonuyla google suite'nin ikonları
Kommix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 22:53   #15 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

yalnız bu haberin bile doğruluğundan emin olamayız, zira GeeeM de windows'un ağ bağlantıları ikonunu kullanıyor bu ne bee (off çok araştırmacıyım Allah kahretsin ya)
Kommix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-05, 23:21   #16 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
yok ya bu gerçek değil, kommix e katılıyorum arayüz brovser benzeri birşey. o herifler sağlam tasarımcı, böyle bir ara yüz yapmazlar
Digg this Post!