Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında hard disk bölme acil yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yerel disk d olusturmak istiyorum partition magic .paragon personal gibi programlar kullandım.hepsi hata verdi neden oluyor bilen varmı yardım..." şeklinde özetlenebilir....
vista kullanıyorsan bilgisayarıma sag tıkla yöneti seç.Solda disk yömetimi var oraya tıkla.bolmek istedigin diske sag tiklayıp birimi küçülte bas nekadar alan bölmek istiyorsan gelen kucuga yaz tamam de.
ramazan21gs21 kardeşim nasıl bir hata ayrıntı versen ona göre bi çözüm düşüncez ama sen hiç yaklaşmıyorsun.
partiton magic 8.0 güzel bir program neredeyse bütün dosya sistemlerini destekler programın tam yüklendiğiden emin ol.format atarkende bölebilirsin.
akrabalarımın bi çoğunu hardiskini ben böldüm hiçbir sorun oluşmadı.(türkçesii indirirsen daha kolay olur)
hayırlı bayramlar... kolay gelsin