hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

İE7 bazı sitelerde hata verip kapanıyor?

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında İE7 bazı sitelerde hata verip kapanıyor? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "var mı böyle bişi? milliyet.com.tr de falan bi kaç sitede title yükleniyo sayfa bembeyaz kasıp kalıyor ardından hata verip kapanıyor, ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 21-07-08, 13:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
Question İE7 bazı sitelerde hata verip kapanıyor?

var mı böyle bişi? milliyet.com.tr de falan bi kaç sitede title yükleniyo sayfa bembeyaz kasıp kalıyor ardından hata verip kapanıyor, ama başka siteler çok normal. üzerine yeni kurdum güncellemeleri yaptım olmadı.
Hatta windows update de güncellemeleri yükle diyorum yükleme için açılan pencerenin içi boş kalıyor ve de yüklemiyor...
bi çözüm de aklıma gelmedi ya bu ne böyle :S
Blick çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-08, 14:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
ogux
Cool Member

ogux Avatar

Katılım tarihi: 06.03.06
Blog Mesajları: 1
Ynt: İE7 bazı sitelerde hata verip kapanıyor?

Aynı sorunla geçen bende karşılaştım ama bende milliyet açılış sayfasıydı o acılıyordu fakat baska sıte ısmı yazdım mı kapanıyordu hata vermesıne sebep olan dosyaları yenılesen dahı sorun cozulmuyor ben cozum yolunu explorer 7 yı kaldırarak buldum yenıden kurmayı denemedım ama kaldırınca sorun kesın cozuluyor sen bırde kurmayı deneyebılırsın kolay gelsın...
ogux çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-08, 14:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

o tür bişey yapıcam sonunda ama şimdi ie6 nın da desteği falan kalmadı açık avrsa delik deşik bilgisayar
Eski 21-07-08, 19:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

başlık biraz yanlış olmuş ie7 yi kaldırdım şu anda ie6 yüklü ve de bunda da miliyet.com.tr hata veriyor olacak iş değil yaaa....
sorun işletim sisteminde mi yoksa başka birşeyle mi çakışıyor acaba?
Eski 21-07-08, 20:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
pckopat_07
Power Member
Bilgisayarım

pckopat_07 Avatar

Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Antalya
Resimler: 16

çok irenç bi program benm pc de oyundan çıkınca sırf onun yüzünden çok fazlaa bi yavaşlama oluyodu sanki P4 1.8ghz hızında sonra format atıp yine aynı programları kurunc a yine aynı sorun sonra yine format attım onu kurmadın oldu....
pckopat_07 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-08, 20:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

Alıntı:
pckopat_07 tarafından iletildi. Mesajı göster
çok irenç bi program benm pc de oyundan çıkınca sırf onun yüzünden çok fazlaa bi yavaşlama oluyodu sanki P4 1.8ghz hızında sonra format atıp yine aynı programları kurunc a yine aynı sorun sonra yine format attım onu kurmadın oldu....
programın iğrençliğinin önemi yok, 7yi kaldırsam da 6da da sorun var ve de bu sorunumu çözmüyor ben de kullanmıyorum ama o bilgisayarda ie yi kullananlar var ve de sorunun ne olduğunu çıkaramadım
Eski 22-07-08, 00:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

galiba sorunu buldum, flashplayer sorun çıkarmış herhalde eklentilerden flaşı kapatınca sorun çözüldü ama kaldırsam da bi ik dosyası kalmıştı silinemeyen sildim zorla da olsa
sonra en temizinden tekrardan kurdum flaşı sorun çözüldü
şimdi yarın da bi kaç tane daha aynı uygulamadan yapmam lazım
Eski 22-07-08, 10:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
ogux
Cool Member

ogux Avatar

Katılım tarihi: 06.03.06
Blog Mesajları: 1

Alıntı:
Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
galiba sorunu buldum, flashplayer sorun çıkarmış herhalde eklentilerden flaşı kapatınca sorun çözüldü ama kaldırsam da bi ik dosyası kalmıştı silinemeyen sildim zorla da olsa
Arkadasım sorunun cozumunu paylastıgın ıcın tesekkurler forumlar sorunlara cozum uretmek ıcındır ama herkez senın gıbı yapmıyor sorunum cozuldu dıyor bırakıyor nasıl cozuldu ne yaptın anlattı aynı sorunu yasayan bır baskası bu sorunu cozebılsın boylece hem sorun cozme hızlanır hemde forumda mesaj kalabılır olmaz...
ogux çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 10:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9

Alıntı:
Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
Durumun asıl nedeni de bazı virüslerin flash'a yapışması ve virüs programının Flash içindeki dosyaları silmesidir muhtemelen...
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
hata, ie7, internet explorer, milliyet.com.tr

Bookmarks
Konu araçları

İE7 bazı sitelerde hata verip kapanıyor? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Bilgisayarım Mavi Ekranda Hata Verip Kapanıyor, Şimdide Güç Kaynağı Yandı hozdemir Genel 6 27-02-06 17:44
IE Hata Verip Açılmıyorrrrrrr!!! Bonwe Genel(OS) 6 10-01-06 21:50
bilgisayarım çalışırken şu hata msj.verip kitleniyor rahip47 Genel 9 08-12-05 20:48
Oyunlardan Hata verip Çıkıyor yardımm!! sinabsis Genel 8 03-08-05 02:26
3dmark2001 ve bazı oyunlarda hata!!! yildiray35 Ekran Kartları 9 20-01-04 04:06

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:47.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999