arkadaşlar diyelimki elimizde boot olmayan bi xp cdsi var bunu nasıl boot cd'si yapabilirim.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda imaj alma sorunu başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar diyelimki elimizde boot olmayan bi xp cdsi var bunu nasıl boot cd'si yapabilirim....
arkadaşlar diyelimki elimizde boot olmayan bi xp cdsi var bunu nasıl boot cd'si yapabilirim.
YOK İMZA FALAN...
anlamdığım bu image alma sorunu değilki yanlış bi konu açmışsın bence hocam...![]()
sorununa gelince elindeki boot olmayan xp cdsini nero ile boot bir cd haline getirebilrsin....
cahilligime verin fakat boot cd ne oluyo ve ne işe yarıyo?????
Yapması biraz uzun nero bunu yapıyor ama mevcut sisteminden biraz dosya alman gerekiyor ...en hızlı çözüm piyasadan bir cd alman ...
Dosrum boot cd demek açılış yapabilen cd demek. Yani eğer elinde boş bir hdd varsa buna xp kurmak istiyorsan o boot cd si ile sistemi açar ve kurulumu yaparsın. Kısaca açılış disketi gibi.EsPeRaNZa tarafından iletildi.
sağolun arkdaşlar bende var boot lu cd ama ben nasıl yapıldığını öğrenmek istedim...çünkü diiyelim bootsuz bi cd geçti elime bunu nasıl yüklicem...
98 disketi ile açıp cd yi göstersem olurmu
tabıkı dostum 98 boot dısketıyle acarakda yapabılırsın bu ıslemı
1.sorununu açılmış konularda ara bulamadıysan yeni konu aç!
2.gerekli tüm ayrıntıları konunda belirt
3.forumdakilerin cvplarını bekle
4.cevabı buldun mu? -KAÇMA sorunu nasıl çözdüğünü yaz daha sonra aynı sorunla karşılaşanlar aradığını kolay bulsun forum mantığı budur ya
http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=35394
İmza Kuralları
Evet dostum 98 açılış disketi ile açıp setup yapabilirsin.
arkadşlar bu disketi yapmam içn galiba 98 işletim sisteminde program ekle kaldırın olduğu yerden 98 başlangıç diski oluşturdan yapmam gerekio galiba.. ama bende 98 yok oyüzden siz yapabliosanız bana mail olrk atıp ben onu diskete atsam olrmu
Arkadaşım mail yoluyla olabilir ama o zamanda diskete format atman gerekecek
format a: /s
ondan sonra maille gelen dosyaları bu diskete kopyalacaksın.
google da falan bootable cd oluşturma falan diye arat baya birşeyler çıkar... kolay gelsin
Bence Oracle.
easyboot programını önerebilirim sana mouse un da kullanılabildiği boot cd si yapabiliosun programı isteyenler info@ozdere.net e mail atsın (yalnız hotmail adresi vermezseniz ii olur)
Yakında... sdere.com