Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Internet Explorer'daki ilginç hata

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Internet Explorer'daki ilginç hata başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Windows XP Home Edition kullanıyorum. Internet Explorer'da internetteyken bir .jpg uzantılı resme sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet seçeneğine bastığımda çıkan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-09-04, 21:34   #1 (permalink)
validebag
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.07.03
Internet Explorer'daki ilginç hata

Windows XP Home Edition kullanıyorum. Internet Explorer'da internetteyken bir .jpg uzantılı resme sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet seçeneğine bastığımda çıkan iletişim kutusunda Dosya Türü'nde sadece .bmp çıkıyor. Dosyayı JPG olarak kaydedemiyorum.
Ama bilgisayarda kayıtlı bir .jpg uzantılı dosyayı Internet Explorer'da açıp sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet dediğimde Dosya Türü bölümünde .jpg çıkıyor ve bu şekilde kaydedebiliyorum. Klasör Seçeneklerinden Dosya Türleri'ne gelip JPG uzantısına baktığımda Bilgisayardan silinmediğini görüyorum. Zaten Sil seçeneği aktif değil istesenizde silemezsiniz. Yüklediğim herhangi bir programdan kaynaklanmadığına eminim. Sorun 3-4 gündür mevcut. Sistem Geri Yükleme aracını kullandım ama bir faydası olmadı.
validebag çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-04, 01:52   #2 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
ie deki bütün resimlerde aynı problemi yaratıyormu?
belkide syfadaki yüklü olan resimler gerçekten bmp uzantılıdır..
başka sayfalardan da resim kaydetmeyi dene..
olmadı resimleri kaydet sonra jpeg olarak çevir..
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-04, 01:54   #3 (permalink)
FC
V.I.Member

FC Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.08.04
Nereden: Maltepe
Eğer resim tam açılmadıysa da bunu yapabilir veya resim jpg olmayabilir yinede dosya ismini yazdığın yere dosya isminden sonra .jpg yazarsan jpg olarak kaydeder
Eski 29-09-04, 02:12   #4 (permalink)
tHE_PaSSeNgEr
Moderator

tHE_PaSSeNgEr Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.01.04
Nereden: Ankara - İstanbul
ancak sonuna jpg. yazarsan -dosya.jpg.bmp- olarak kaydeder. dosya adını kesmeler arasına alarak yaz. yani : "dosya.jpg" şeklinde.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-04, 02:44   #5 (permalink)
TorianKel
Rookie Member

TorianKel Avatar

Katılım tarihi: 17.09.04
Nereden: İstanbul
söylendiği gibi resim tam açılmamıştır yada sitede orjinali bmp dir.ancak şöylede bişey varki eğer sayfa açık iken temporary internet files klasörünü boşaltır isen kaydetmeye kalkışınca yine bmp olarak kayıt etmeye çalışacaktır.biraz ne alakası var gibi oldu ama öylesine aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:26.