Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

En iyi işletim sistemi.98/me/2000/xp?

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında En iyi işletim sistemi.98/me/2000/xp? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar benim sorum microsoft'un en iyi,en kullanışlı işletim sisteminin hangisi olduğu hakkında olacak win98/win98se:hızlı ama driverları eski hem modası geçiyor. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-06-02, 20:53   #1 (permalink)
Nookie
New Member

Nookie Avatar

Katılım tarihi: 29.06.02
Nereden: Out Of World
Question En iyi işletim sistemi.98/me/2000/xp?

arkadaşlar benim sorum microsoft'un en iyi,en kullanışlı işletim sisteminin hangisi olduğu hakkında olacak

win98/win98se:hızlı ama driverları eski hem modası geçiyor.
win me:öyle çok hata mesajı veriyor ki dağlara taşlara.
win 2000:güvenli ama nvidia kartlarda oyunlarda sorun yapıyor.
win xp:microsoft watcing you but canavar gibi konfigürasyon gerek.
ve hepsinde sayamadığım yığınla gıcık durum...
sizce bu kötülerin en iyisi hangisi?.
------
İyi günah çıkarttım bill abi duymasın
Nookie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-02, 21:28   #2 (permalink)
CeM
Sensei

CeM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00
Merhaba,

Aslında yorumlarınızla cevabıda kendiniz vermişsiniz.Uygulama alanlarınıza göre farklılık göstersede bana göre Bill amcanın şu an kullanılabilir OS ları Win 98 SE ile XP.Evde Multimedya pc olarak kullanıyor ve CPU/Ram açısından PC ye biraz torpil geçebiliyorsanız tartışmasız XP en mantıklı seçim.

İşyerinde Buss.Pc olarak kullanılmakta ise config.den çalmak açısından Win 98 SE'i tercih etmekten başka çare yok.

Görüşmek üzere
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-02, 21:32   #3 (permalink)
theONE
Power Member

theONE Avatar

Katılım tarihi: 03.04.02
Nereden: Ankara
Ben işte XP, evde Millenium kullanıyorum. Bence yeni sistem kurarken XP'den başlamak daha akıllıca. Çünkü er geç yeni sistemlere alışmak zorunda kalacağız.

Evde ME kullanmamın sebebi işte XP'ye alışmaya çalışmamdan. Her kullanıcı için ayrı belgelerim ve masaüstü klasörleri yaratması ve benim ne neredeydi diye aranıp durmam veya dosya aramak için F3'e bastıktan sonra tekrar 'dosya aramak istiyorum' diye belirtmem gerekmesi (biraz detay ama) hoşuma gitmiyor.

Bilgisayar kullanmayı bilmeyenler için herşeyi kolaylaştırmaya çalışmışlar ama bu sefer de pratiklikten ödün vermişler.

Ama dediğim gibi bu daha yeni bir sistem ve 1 aydır kitlenmedi..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-02, 09:36   #4 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

Katılım tarihi: 19.06.01
Nereden: Turkey
bence yeni pc kurarken xp den başlamak iyi olabilir.
nedeni ise sağlam olması.yani yeni kullanıcıların yapacağı her türlü çökertme girişimine karşılık verebilir :p .

bence en iyisi oturaklısı win2000.
ekran kartım ile sorun çıkarmasaydı xp ye geçmeyi düşünmüyordum. xp çocuk bahçesi gibi.
gerçiklasik yapabiliyorsun ama yinede izlenimler kalıyor...
SpAwN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:49.