Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

JAVA DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI HATASI (lütfen yardım edin)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında JAVA DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI HATASI (lütfen yardım edin) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Benim pc de win xp sp 2 kurulu. java gerektiren internet sayfaları düzgün çalışmıyor. Örneğin, Gmail in konuşma penceresi , ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-06-07, 15:25   #1 (permalink)
mus_cet
Member

mus_cet Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.01.07
Nereden: Sakarya
Resimler: 7
JAVA DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI HATASI (lütfen yardım edin)

Benim pc de win xp sp 2 kurulu. java gerektiren internet sayfaları düzgün çalışmıyor. Örneğin, Gmail in konuşma penceresi , limewire çalışmıyor ayrıca ttnet in kota sayfasındaki kutu içerisindeki karakter kodlar ne internet explorerda ne de firefoxta gözükmüyor. Sırf bu nedenle haftasonu format attım yeniden xp kurdum. java nın sitesinden javayı indirip otomatik kurmayı ve olmayınca manuel kurmayı denedim. Fakat ne yaptıysam kurulum tamamlanamadı ve şu hatayı verdi:"Dönüşümleri Uygulama hatası. Belirtilen Dönüşüm Yolları Geçereli Olduğundan Emin olun"

javanın sitesinden de görebileceğiniz gibi javanın yazılımcıları da bu sorunun sebebini bilmiyor. Ancak forumda bu olayı daha önceden yaşayan arkadaşlar varsa nasıl bi çözüm buldular ya da başka bi fikri olan varsa lütfen söylesin. Kafayı yiycem lütfen yardım edin.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-07, 15:32   #2 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Re: JAVA DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI HATASI (lütfen yardım edin)

Javanın sitesinden javayı kurmadan önce .net 1.1 i MS in sitesinden çekip kurmak gerekiyor.

diablo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-07, 15:54   #3 (permalink)
mus_cet
Member

mus_cet Avatar

Bilgisayarım
Re: JAVA DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI HATASI (lütfen yardım edin)

1.1 dediğin, framework 1.1. ise onu daha en başta ekran kartı sürücülerini yüklerken kurdum ama farketmedi.
mus_cet çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-07, 01:14   #4 (permalink)
mus_cet
Member

mus_cet Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Re: JAVA DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI HATASI (lütfen yardım edin)

Arkadaşlar nihayet dediğim sorunlar halloldu.Meğer olay javada değilmiş.Benim kablosuz modem Airties RT-205 den kaynaklanıyomuş.Airties'ın sitesinden RT-205'in firmware dosyasını 192.168.2.1 modem içeriğindeki Araçlar menüsündeki Firmware Güncellenmesi bölümünde gösterdim.Benzer sorun yaşayan arkadaşlara duyurulur.
mus_cet çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

JAVA DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI HATASI (lütfen yardım edin) ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
WİNDOWS GECİKMELİ YAZMA HATASI. lütfen yardım edin insolence Genel(OS) 2 03-12-06 16:36
yadım lütfen çok önemli geri dönüşüm kutusundada silinmiş belgeler snake_82 Genel(OS) 12 07-09-05 23:14
çıldırtan JAVA.EXE ve EXPLORER.EXE HATASI su____ Genel(OS) 8 11-07-04 02:59
forumu okuyan yardım edicek arkadaslar lütfen yardım edin Gurhan Genel 10 13-05-04 13:43

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:14.