Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

KazaA'ya bağlanamıyorum

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında KazaA'ya bağlanamıyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba Arkadaşlar İlk mesajım biraz zor gibi görünüyor. En azından bana. KazaA 1.5.1 i notebooka yeni yükledim.Evden bağlanıp kayıt oldum. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-04-02, 05:04   #1 (permalink)
erd_eru
Member

erd_eru Avatar

Katılım tarihi: 04.04.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 1
Unhappy KazaA'ya bağlanamıyorum

Merhaba Arkadaşlar

İlk mesajım biraz zor gibi görünüyor. En azından bana.

KazaA 1.5.1 i notebooka yeni yükledim.Evden bağlanıp kayıt oldum. Bir sürü program arattım. 10-15 download başlattım. Tabi evde 56600 K dan bağlanınca tırstı yani ağırlaştı.

Tuttum bunu işe getirdim. Orada 3-5 yüz makinanın çalıştığı server sistemine bağladım. Modem girişini yanında bir de eternet girişi var oradan bağladım. Ayarı falan da yapıldı diğer makinalarla da tanıştı. Normal http sayfalarına giriyorum. Süper hızla download yapıyorum.

Ama bu Kazanın Search ve Traffic tuşlarını bir türlü etkinleştiremedim. Sağ en altta Connecting... deyip duruyor da bağlanmıyor. Kazaa sayfasının diğer tuşları sorunsuz çalışıyor.

Benim makinada firewall yok. iMesh yükledim o da bağlanamadı. Ama evde ikisi de bağlanıyor ama büyük dosyaları günlerce indiremem.

Bunun ayarlarını nasıl yapacağız. Hadi bunu elbirliğiyle çözelim ya..

Saygılar herkese..

En son erd_eru tarafından düzenlendi: 04-04-02 saat 05:07
erd_eru çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-04-02, 07:07   #2 (permalink)
Selcuk
Member

Selcuk Avatar

Katılım tarihi: 26.10.01
Nereden: istanbul
selam,
bir video indireyim dedim indirdim kazara! daa goruntulere bir baktim sora tü senin dedim birden fazla kullaniciya baglanarak downloadi kendince kolaylastiriyor kazaa ama bence pek iyi bir mevzu degil goruntuler kesilmelerde olmustu (rock music!). dedigin gibi evden bile bir ara baglanmayi birak authorize alamadigimi hatirliyorum ben. simdi ise hic kullanmiyorum. sen en iyisimi baska tarafa yonel. mesela audiogalaxy. fena degildi bence rahatca kazaa ya tercih edebilirsin. (bence tabii)
saygilar.
Selcuk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-04-02, 23:09   #3 (permalink)
erd_eru
Member

erd_eru Avatar

Katılım tarihi: 04.04.02
selam,

bu audiogalaxy ile normal dosyalar indirebilirmiyiz selçuk?

erd_eru çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-04-02, 03:18   #4 (permalink)
lynx
Team Boss

lynx Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.03.02
Selam,
Connect olmadan zaten o iki düğme çalışmaz. Kazaa'da connecting diyip bağlanamıyorsa programı tamamen kapatıp tekrar dene. (Systemtray'den de at) Bir de bağlı olduğun network'te veya ISP'de 1214 nolu portun boş olması gerekiyor.

Başka bir çözüm olarak Grokster'i yükleyebilirsin. İkisi aynı program sayılır zaten. Belki o farklı bir port kullanıyordur.

Video'ların kesik çıkması olayına grokster'de rastlamadım, ama zaten eğer movie indirecekseniz eDonkey'i kullanmanız daha mantıklı.

Umarım yardımcı olabildim...
lynx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-02, 06:12   #5 (permalink)
HaRkAiL
Member

Katılım tarihi: 09.10.00
AudioGalaxy sadece mp3 indirmek için kullanılan harika bir yazılım. Çok geniş bir arşivi ve bol kullanıcısı var. Seçin listeden istediğiniz mp3 leri sorunsuz bir şekilde indirsin. Mp3 konusunda rakibi yok.

Merhaba:::::
HaRkAiL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-02, 06:37   #6 (permalink)
HaRkAiL
Member

Katılım tarihi: 09.10.00
Hay bin kunduz

Pardon. Kazaa da Tools sekmesinde Options bölümündeki ayarlarını kontrol et. Olmadıysa kazaa 1.6 yı dene. Kazaa nın sunucuları çok yoğundur ama bağlanma sorunu olmaması gerek gene de.

Hoşçakal:::::
HaRkAiL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:14.