Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Kullanıcı Şifresi !!!!!ACİL!!!!!

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Kullanıcı Şifresi !!!!!ACİL!!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ya arkadaşlar benim kankanın pc de bi Guest var bide Kullanıcı işte. Kullanıcı şifreli ve bu akıllı arkadaşım şifreyi hatırlamıyo. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-07-05, 03:31   #1 (permalink)
RoVeR
Cool Member

RoVeR Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İzmir
Kullanıcı Şifresi !!!!!ACİL!!!!!

Ya arkadaşlar benim kankanın pc de bi Guest var bide Kullanıcı işte. Kullanıcı şifreli ve bu akıllı arkadaşım şifreyi hatırlamıyo. ASlında hatırlıyo ama yazarken yanlış yazmış herhalde kabul etmiyo. Bunu Format atmadan nasıl çözeriz ya ... Araştıramadım kusura baqmayın belki böle bi forum vardı ama bi baqtım bulamadım.Malum gece saat bilmem kaç ?
Lütfen Yardımcı olun önemli bilgileri ulaşılması gerekiyormuş
Eski 24-07-05, 03:32   #2 (permalink)
RoVeR
Cool Member

RoVeR Avatar

Bilgisayarım
Ya bi sorun olursa lütfen ÖM atın !!
RoVeR çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 09:41   #3 (permalink)
blue_wolf
Senior Member

Katılım tarihi: 14.04.05
Nereden: dünyada
arkadaşın enson şifreyi nezman deişti
blue_wolf çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 11:14   #4 (permalink)
Simplicity
V.I.Member

Simplicity Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: hezeyanlarda...
Resimler: 2
admin olarak oturum açın. sonra o yanlış yazılan şifreyi değiştirirsiniz...
Eski 24-07-05, 11:16   #5 (permalink)
exeter
Power Member

exeter Avatar

Katılım tarihi: 16.02.04
Nereden: Eskişehir
Guvenli kipe gir. orada administrator hesabindan girip o kullanici hesabini silin. eger dosyalar var diyorsaniz document and settings bolumunden kullanicinin dosyalarini bir yere kopyalayip ondan sonra silin. sorun kalmayacaktir.
Windows Slipstream, Intel Pentium 4 2A 400Mhz , Abit Th7 2 RaidII , 512 RD Samsung 800 (128x4) , 128Mb Sparkle FX5200 First Edition(64bit) , 19" Philips 109s2 , 2 x Lg 16x DL , Samsung 52x32x52x16 Combo , 32x10x40 LG writer , Creative Sound Blaster 5.1 Live , 60 Gb Maxtor 2mb cache , 40 Gb Seagate , Leadtek Winfast Tv Kartı ( Divx capture 780 -576 )
Zyxel 660R
exeter çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 11:24   #6 (permalink)
RoVeR
Cool Member

RoVeR Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
wolf_alone tarafından iletildi.
admin olarak oturum açın. sonra o yanlış yazılan şifreyi değiştirirsiniz...
Abi anlamadım guest te admin olarak nasıl açıcaz bilgisayarı ?
RoVeR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 11:27   #7 (permalink)
RoVeR
Cool Member

RoVeR Avatar

Bilgisayarım
Yokqsa administrator mü ?
RoVeR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 11:31   #8 (permalink)
Simplicity
V.I.Member

Simplicity Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: hezeyanlarda...
Resimler: 2
Alıntı:
Yokqsa administrator mü ?
aynen, guest ile alakası yok. zaten @exeter arkadaş tam olarak anlatmış...
Simplicity çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 11:34   #9 (permalink)
RoVeR
Cool Member

RoVeR Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
wolf_alone tarafından iletildi.
aynen, guest ile alakası yok. zaten @exeter arkadaş tam olarak anlatmış...
Solasınız çalışmalara giriştim bugün ama bişi sorucam hiç bi bilgi kaybı olmaz dimi yaauw ? Yapıyom ama içimde kocaman bi "yusuf" şişip şişip iniyo !
YUSFFFFFFFF-YUSSSUUUFF
RoVeR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 11:48   #10 (permalink)
exeter
Power Member

exeter Avatar

Dosya yedeklerini alirsan sorun cikmayacaktir. diger turlu bilemem. administrator de gitmisse xp administrator sifre kiricilar var ya 123 gibi bir seye donusturuyolar yada programin kendi belirledigi sifreye donusuyor. tek disketlik bir sey. ama bunu en son cozum olarak soyluyorum elinde bir sey kalmadigi zaman yaparsin bunu
exeter çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 11:58   #11 (permalink)
RoVeR
Cool Member

RoVeR Avatar

Bilgisayarım
Neden bu daha iyi bi yöntem dilmi ? Bu nasıl olacak anlatabilirmisin yada gerekli dökümanları verirmisin ? ANARKİ kardeşim
RoVeR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-05, 12:06   #12 (permalink)
exeter
Power Member

exeter Avatar

Yaw dedim ya en son yontem ve sadece ama sadece administrator sifresini kirmaya yariyor baska sifreyi degil. kullanici adi olan sifreleri kiramaz.

Yapman gerekenler...
Biosta hdd ve cd-rom falan gordugunde F8 tusuna basmaya basla . saniyede 3-4 kere bas. sonra karsina secenekler gelecek. oradan en yukarida guvenli kip var. guvenli kip ile basa gelip enter a bas. windows xp ..... (home yada pro) gene enterla bilgisayari acacaktir. sonra kullanici isimleri cikar buradan administrator a gir. girdigin zaman ilk bas documents and settings den hangi kullanicinin sifresi gitti ise onu bir baska yere mesela d surucusunde yedek diye bir klasor olabilir buraya kopyala. sonra denetim masasindan kullanici hesaplarina gir. oradan kilitlenmis kullaniciyi sil. sonra tekrar ekle ve sifre yazma. sonrada restart at egerki acilipta dosyalar oradaysa sanslisin. egerki silinmisse verilerin yedekledigin yerden istediklerini tekrar gerekli yerlere kopyala . olay bu kadar.Egerki administratoru kilitlediysen bravo. aynen xp administrator password gibi bisiler aramaya basla. ama son sans olarak gor password olayini once anlatilan daha basit ve daha yararli olacaktir.
exeter çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-07-05, 01:51   #13 (permalink)
RoVeR
Cool Member

RoVeR Avatar

Bilgisayarım
Çoook sağolasın abi yauw walla işime yaradı administrator şifrele medim saolasın tekrar
Biraz abarttım ama galiba Olsun kurtardığın bilgileri bi bilsen
RoVeR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-07-05, 20:01   #14 (permalink)
king007
Power Member

king007 Avatar

Katılım tarihi: 30.09.04
Nereden: Porto
Alıntı:
RoVeR tarafından iletildi.
Çoook sağolasın abi yauw walla işime yaradı administrator şifrele medim saolasın tekrar
Biraz abarttım ama galiba Olsun kurtardığın bilgileri bi bilsen
Kim bilir ne arşiv kurtarmışsındır, çiçekler böcekler
king007 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-05, 15:25   #15 (permalink)
gkn_goki
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.06.05
Nereden: Gaziantep
Blog Mesajları: 1
meraba benim laptopta xp kullanıcı şifresini unttum bilgisayarda güvenli kip olarak açtım ve bilgisayarın adminstratör il kullanıcı çıktı ya adminstratörde şifre istiyor ona nasıl giricem yani ikiside şifre istiyor bildiğiniz bir yol varmı
gkn_goki çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-05, 18:14   #16 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
dosya sisteminiz ntfs ise giremezsiniz ve diğer kullanıcıya ulaşamazsınız.bu yüzden işiniz biraz zor.saygılar..

«